Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גולף 98

ומקודם נסעתי נסיעה של שעה...ובאמצע הדרך הרכב עושה רעש כזה של חריקה

וזה בא והולך במהלך הנסיעה....ולפי מה שקישרתי זה בא בהתאם לגז והברקס

איך שאני מגבירה מהירות זה עולה ואז שאני מאטה זה יורד..

מה זה יכול להיות?

פורסם

ערב טוב.

נשמע כמו בעיית מיסבים..מחלה נפוצה בגולפים,בעיקר האחוריים. בנוסף יכול להיות כי זה רעש של ברזל בברזל ואז לרוב הברקסים גמורים אבל האפשרות השניה פחות סבירה כי לטענתך הרעש מתגבר בלחיצה על הגז ולא על הבלם.

בקיצור לא משהו שאת יכולה לטפל בו בעצמך..ממליץ לפנות למוסך שאת סומכת עליו לבדיקה.

פורסם

כל רעש לא תקין יכול להיות מסוכן,שוב מהודעות ברשת אף אחד לא יכול לזהות את התקלה ולכן בעל מקצוע שיבדוק פיזית יחסוך ממך תקלות חמורות יותר.

בנוסף ככל שתקדימי לטפל בבעיה כך פחות סביר שיגרם נזק לעוד חלקים.

פורסם

אוקיי תודה,

בנוסף, דוד שלי שהוא מבין ברכבים בדק תמנוע והוא אמר שהכל נראה בסדר ונסענו עליו רבע שעה ולא היה שום רעש כנראה שזה קורה בנסיעה ארוכה שהמנוע מתחמם

פורסם

נתחיל מהפשוט, לכי לפנצ'רייה הקרובה אלייך ובקשי שאחד מהעובדים יעשה איתך נסיעת מבחן והשמיעי לו את הרעשים. שיבדוק אפשרות לצמיגים בלויים ובאם הצמיגים אכן בלויים והוא סבור שזה מקור הרעש שיתחייב שזה יפתור את הבעיה אחרת לא תשלמי לו אם זה לא הבעיה, גשי למוסך שיבדקו בלמים.

אפשרות פחות סבירה היא חריקות מן ההגה כתוצאה ממפלס שמן הגה נמוך

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

לקחתי תאוטו למוסך...

בסוף התברר שיש לי נזילת מים, היה חור שם בצינור

הגולגולת הלכה ו2 תושבות הלכו...

• תוכן חדש...