Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים רכים 195/60R15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Vladclar- לך יש את הפלקן כבר די זמן כדי להיות איתם בכל התנאים של מזג האוויר שהיו במבחנים.

אני מניח גם שאינך "נהג מירוצים" עם הקומפי...

איך, מנסיונך, הפלקן בתנאי מזג אוויר רטוב? - לפי כל המבחנים אלו הבעיות של הצמיגים הללו(אחיזה ובלימה).

מהכירך את היוקוהמה - היית רוכש אותו אם מחירו היה זהה לפלקן?

יצא לך להכיר את שני הדגמים האחרים? - ראיתי אותם רק במבחנים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי שום טענה לפאלקן, חוץ משחיקה יחסית מהירה שלהם, אבל זה יותר קשור לרכב שלי - זה לא פרייבט.

אם המחיר של פאלקן ויוקוהאמה זהה, תיקח יוקוהאמה, נקודה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אתה צריך להבין, שלכל חברה יש מגון דגמים.

צריך להשוות דגם מול דגם.

MY01 זה הדגם הזול ביותר של חברת ברידג'סטון במידה שלך, בניגוד ל B390 (שזה הדגם היותר יקר)/

.

המחיר לא משחק פה פקטור כי יקר לא אומר בהכרח יותר טוב (והדוגמא הנ"ל היא קלאסית בשביל להמחיש את זה...).

ה MY01 הוא צמיג HIGH END, שמשלב בין איכויות ספורטיביות קלות לבין נוחות ואחיזה.

ה B390 הוא צמיג ECONOMY פשוט המשלב בין שקט ונוחות נסיעה. "הצמיג למשפחתית" הייתי קורא לו.

המחיר שלהם בארץ לא קשור למציאות (כמו הרבה דברים אחרים).

ה MY01 הוא בעל פרופיל ספורטיבי בעוד ה B390 הוא בעל פרופיל סטנדרטי ללא יומרות מיוחדות.

אם להשוות מול איכויות הצמיגים, ה MY01 עדיף בהרבה על ה B390 הפשוט.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ה MY01 הוא צמיג HIGH END

איציק

חברת BRIDGESTONE מגדירה את הצמיג בצורה קצת שונה:

An entry level performance tyre

http://www.bridgestone.co.nz/tyres/detail/id/74725

הצמיג מיוצר בתאילנד ונמכר בעיקר בניו זילנד, אוסטרליה, מלזיה וכו..

בקיצור, צמיגי BUDGET של חברה מעולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...