Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז ככה

ברשותי

מערכת : קלריון cz201a

6x9 : אלפין spe 6090

ועכשיו אני מעוניין בסאב 12 בעל הספק האקטיבי של 400RMS ומעלה (בקיצור סאב חזק מאוד )

וברור שמגבר שירים אותו בבקשה

וקומפוננט איכותי רצוי בגודל של 6.5

בבקשה שיכנס הכול עד תקציב של 3500 שקל וחריגה קטנה של 500 שקל

וכמה בערך תעלה התקנה של כול הרכיבים החדשים כולל בניה לקומפוננט (כי אין מקום בדלתות לרמקולים) (לא כלול בתקציב)

חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי כמה רכיבים נחמדים השמח לדעת מה אתם חושבים עליהם

סאב : רוקפורד P312D4 500 RMS

קומפוננט : HERTZ energy ESKIMO 165 6.5"

מגבר : זאת הבעיה שאני לא ממש מבין במגברים

בתודה קובי מרום

פורסם

ברוך הבא לפורום !

1. הקלריון שלך הוא בעל יציאה אחת למגבר, וזה יגביל אותך בהגברה של קומפוננט וסאב.

2. את האחוריים תגביר באמצעות הר"ד.

3. איזה רכב יש לך ? זה חשוב כדי לדעת מה מידת הקומפוננט שניתן להתאים שם.

4. התקנה של סטאפ שלם כולל החיווט הדרוש לכל העניין נעה באזור ה-700-800 להתקנה ברמה גבוהה, יכול לעלות קצת יותר או קצת פחות בהתאם למה שאתה רוצה בהתקנה (חיווט טוב יותר, פלטה מאוד מסוימת למגברים, רכב קשה יותר להתקנה- כל אלו עלולים לייקר במאות בודדות). בניות לקומפוננט יכולות להתחיל מכמה מאות ולהיגמר בכמה אלפים- ממליץ לך להתייעץ עם מתקין מקצועי, חיפוש פה יעלו לך לפחות שתי אפשרויות טובות.

5. לגבי סאב ספציפי ומגבר ספציפי- זה תלוי על איזה סטאפ תרצה ללכת- מגבר 4 ערוצים שיגביר את הקומפוננט ואת הסאב והאחוריים על הר"ד הנוכחי, או החלפת הר"ד לאחד עם יותר יציאות, קניה של מגבר 4 ערוצים לשני זוגות הקומפוננט ומגבר נוסף, מונובלוק, לסאב.

6. לא הייתי ממליץ לרכוש ציוד ברמה נמוכה על מנת להכניס כמה שיותר רכיבים. קח מגבר 4 ערוצים ברמה טובה, קומפוננט וסאב ותמקסם את רמת הרכיבים בתקציב שלך.

7. אם תגיד מה סגנון המוזיקה שאתה שומע, איך אתה אוהב את הסאונד שלך, והאם אתה מעדיף יותר עוצמה או יותר איכות, נוכל להכווין אותך למוצרים יותר ספציפיים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אז ככה

1 הרכב הוא פיאט אונו 94 (דבילי להשקיע אבל מי שיודע סאונד זאת מחלה ;-) ) וביגלל שאים מקום נורמלי מקדימה אני רוצה לעשות בנייה לקומפוננט )

2 אני חשבתי ללכת על מגבר 5 ערוצים ככה שאני הגביר את האחוריים והקומפוננט והסאב.

3 אם לא קיים 5 ערוצים אז גם 4 ואז אני יגביר את הסאב והקומפוננט כי הקלריון מרים את האחוריים והם נישמע ים דיי טוב .

4 אני שומע היפ הופ, RNB , האוס , אלקטרוני ומידי פעם שירים שקטים . ומעדיף שיהיה איזון בין החוזק לאיכות

5 ואין נגיד אפשרות לעשות גישור שכאילו יהיה מונובלוק ולחבר אותו לעוד מגבר וככה נגביר את הכול בייחד ויהיה אפשר לחבר ליציאה אחת של הקלריון? או שיש מתאם של שתיי בננות ובצד השני 4 בננות ?

6 בקשר ליד 2 אני מעדיף שלא אבל אם זה דורש אז כן אבל תלוי מה מצב הרכיבים .

פורסם

טוב אז אני יענה (כי גם לי יש פיאט :wink: )

קודם כל מה התוצאה שאתה מצפה לקבל ?

לפי סגנונות המוזיקה אני מנחש שאתה אוהב בס חזק ומעדיף לקבל סאונד טוב עם עדיפות לווליום גבוה נכון ?

התקציב הוא 3500 ואתה מוכן לחרוג עד 4000 ש"ח נכון ?

התקציב כולל התקנה או שאתה תעשה זאת בעצמך/חבר/WHATEVER ?

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

התקציב הוא 3500 עם חריגה ל4000

והתקנה אני יעשה באיזה מקום איכותי שאני יבדוק עליו...

וכן באסים זה הטעם לחיים ;-) מעדיף שיהיו עמוקים כאלה ולא שטוחים

וכן גם גבוה ואם אפשר גם איכותי בערך באותה מידה אבל עדיפות לגבוה :-)

פורסם

מאיפה אתה ?

פורסם

לגבי הבניות- הכל תלוי ברמה שתרצה, אפשר לעשות חור בדלת ולתקוע שם רמקול ואפשר לעשות בניה מפיברגלאס, ממליץ לך להתייעץ עם מתקין בקשר לזה.

מגבר 5 ערוצים לא יהיה עם יציאה חזקה מספיק לסאב. לפחות לא בתקציב שלך.

לחבר מפצל RCA זה ממילא לא מומלץ, אז אתה רוצה לעשות את זה פעמיים? להגביר 2 סטים וסאב על יציאה אחת? לא הייתי עושה את זה. אתה משקיע ברכיבים- תחבר אותם נכון, גם אם זה אומר למכור את הר"ד שלך, להוסיף כמה מאות ולרכוש אחד עם 3 יציאות. או לחילופין לא להגביר יותר מזוג רמקולים וסאב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אהה , לא משנה ,התכוונתי להזמין אותך למפגש צפון כדי שתוכל להתרשם ולקבל כיוון

בגדול הסטאפ שמומלץ פה בפורום זה

סט קומפוננט 6.5" מורל דוטק אוביישן

מגבר של JBL GTO 1004

תהיה לך בעיה עם ה HU שלך כי יש לך רק יציאה אחת למגבר לכן מומלץ גם להחליף אותו

לגבי הסאב אין לי כל כך המלצות כי אני עדיין מחפש אחד בעצמי , אבל אני בטוח שימליצו לך פה על משהו

תוכל לקרוא פה באתר שרשורים קודמים של המלצות ולהתרשם מה הדעות לגבי מגוון סטאפים ...

למכור את הHU שלך כדי להשתדרג בהחלט יעזור לך להשאר בגבולות התקציב שלך

פורסם

את האמת חשבתי על זה ואם נגיד אני בנתיים אני יגביר רק את הקומפוננט ואת הסאב על מגבר של 4 ערוצים

אז בעתיד אני ימכור את הרדיו דיסק ויקנה אחד עם יותר יציאות אז אני יוכל ליקנות מונו ולחבר אליו את הסאב ואז על המגבר 4 ערוצים אני יחבר קומפוננט ואחוריים.(חשבתי בקול רם)

חח בקיצור בנתיים אני יגביר רק קומפוננט וסאב.

עכשיו הבעיה איזה רכיבים ?

אני ראיתי קומפוננט של הרץ אנרג'י 6.5 ESK165 והבנתי שהם דיי טובים ונותנים סיפוק למחיר שלהם.

ובקשר לסאב ראיתי שתיי דברים אחד סאב של הרץ HX300D ואחד רוקפורד P312D4

• תוכן חדש...