Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם פסאט נחשב רכב מנהלים וגולף רכב משפחתי' date=' לאיזה קהל יעד פונה הג'טה?[/quote']

יש מעט הבדל והג'טה ממוצבת בין הגולף שהיא משפחתית קומפקטית קלאסית לבין הפאסאט שהיא מנהלים / משפחתית פול סייז. הג'טה מיועדת על פי אנשי פולקסווגן למנהלים צעירים שעוד לא רואים עצמם או מרשים לעצמם את הפאסאט. מבחינה שיווקית פולקסווגן מהלכת בין שני עולמות כי הג'טה היא הכי גדולה בין הקומפקטיות ובין הזולות במשפחתיות הגדולות וזה כמו בבדיחה שאצל יהודי תריסר זה 11 או 13, תלוי אם הוא מוכר או קונה.

פורסם
אין פה השוואה בכלל, היה בראשתי את ההונדה סיויק 2008 עם המנוע המדהים עם 140 כוחות סוס שהיה זז כמו עגלה!

היום אני נוסע על 122 כוח מ1.4 טורבו שנותן הרבה הרבה יותר מה140 סוסים העצלים שהיו בסיוויק.

ההבדל בתאוצה הוא בכ4 וחצי שניות למאה לטובת האוטו של היום.

לפחות תעשה השוואה הוגנת.

לפי היצרן הרכב שלך עושה 8.9 שניות למאה והוא מצויד ב DSG 7 הילוכים שאמור להיות יותר טוב מגיר רגיל בעל 5 הילוכים.

בסיוויק בעלת מנוע 1.6 ו 110 כ"ס וגיר רגיל 5 הילוכים יש תאוצה של 9.2 שניות למאה, כולה הפרש של 0.3 שניות.

לא מצאתי את דגם ה 140 כ"ס.

אני לא לוקח שום צד בוויכוח, פשוט נצמד לעובדות.

פורסם
לפחות תעשה השוואה הוגנת.

לפי היצרן הרכב שלך עושה 8.9 שניות למאה והוא מצויד ב DSG 7 הילוכים שאמור להיות יותר טוב מגיר רגיל בעל 5 הילוכים.

בסיוויק בעלת מנוע 1.6 ו 110 כ"ס וגיר רגיל 5 הילוכים יש תאוצה של 9.2 שניות למאה, כולה הפרש של 0.3 שניות.

לא מצאתי את דגם ה 140 כ"ס.

אני לא לוקח שום צד בוויכוח, פשוט נצמד לעובדות.

האוטו שהיה לי זה הסייויק האצבק 2008, המנוע היה עם 140-144 כוחות סוס ממנוע 1.8 (טעות שלי בפוסט הקודם), האוטו היה עושה 13 וחצי שניות למאה בגיר הרובוטי המזעזע שלו.

פורסם

צ'מפיון עושה "מבצעים" ולא חותכת את המחיר מכיוון שלדעתי היא לא רוצה לפגוע בערכן של מכוניות יד 2, בסופו של דבר צ'מפיון יהיו חייבים לחתוך את המחיר ע"פ המגמה המתקיימת כיום בשוק הרכב הישראלי.

*הנהיגה בג'טה היתה בגרסאת מנוע 1.4TSI

לא נסעתי בI35 אז לא אתייחס לחלק הראשון של התגובה שלך מלבד זה שאל לך לקבוע שאין לDSG בעיות והכל נפתר , חיפוש קטן יניב לך תוצאה שכן יש בעיות.

בקשר לחלק המצוטט , צ'מפיון לא רוצה לפגוע בערכן של מכוניות יד 2? צ'מפיון היא בין הראשונות שהורידו את הפאביה ל70 אלף והחלו בכל העניין הזה (אני לא זוכר מי הייתה הראשונה) לא נראה לי שאת צ'מפיון מעניין שוק היד 2 , וכמו שנכתב לפניי זה רק מראה שהם רוצים למתג את הסמל של VW גבוה ולמתג אותו כ"פרארי" הישראלית , וכמותג על , אפשר למנות במחיר כמו של הגולף לפחות עשר אלטרנטיבות יותר טובות (בגרסה הבסיסית של הגולף) ויותר מאובזרות חלקן. אבל זה הכי בא לידי ביטוי בתמחור של צ'מפיון עצמו ,

ראה את האוקטביה , ואת הפאביה שנמכרת ב70 אלף והפולו הבסיסית נמכרת מעל 80.

קשה להוריד סטריאוטיפים ועוד יותר קשה לאנשים להיות אלו ששונים בגלל זה עדיין ממשיכים לקנות VW כי מבחינת רוב האנשים (רוב) זה ללכת על בטוח.

עיין ערך חבר שלי שקנה גולף ברמת גימור שניה (לא זוכר את הרמות) בכ150 אלף שקל "כי זה VW וזה משפחתי ורציתי משהו טוב וכבר היה לנו סיאט לאון" (יכל לקנות סיאט לאון 1.8 במחיר הזה ועוד שלל אלטרנטיבות)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ולחשוב שאדון מסויים לפני הרבה שנים, לאחר המשבר הכלכלי הגדול בגרמניה שלאחר מלחמת העולם הראשונה

רצה לבנות "מכונית עממית" במחיר שווה לכל כיס (החיפושית)

"וולקס וואגן"

איך כותבת האחיינית שלי פחחחחח

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
האוטו שהיה לי זה הסייויק האצבק 2008, המנוע היה עם 140-144 כוחות סוס ממנוע 1.8 (טעות שלי בפוסט הקודם), האוטו היה עושה 13 וחצי שניות למאה בגיר הרובוטי המזעזע שלו.

זה עדיין לא משנה את העובדה שסיויק 2001 מנוע 1600 אטמוספרי היתה בעלת כמעט אותה תאוצה כמו הרכב שלך.

בדקתי גם תאוצה של סיביק Civic 5D VIII1800בגיר רגיל 8.9 שניות אוטומט (רובוטי) 10.9.

פורסם
צ'מפיון לא רוצה לפגוע בערכן של מכוניות יד 2? צ'מפיון היא בין הראשונות שהורידו את הפאביה ל70 אלף והחלו בכל העניין הזה...

עיין ערך חבר שלי שקנה גולף ברמת גימור שניה (לא זוכר את הרמות) בכ150 אלף שקל "כי זה VW וזה משפחתי ורציתי משהו טוב וכבר היה לנו סיאט לאון" (יכל לקנות סיאט לאון 1.8 במחיר הזה ועוד שלל אלטרנטיבות)

לגבי הפביה - אתה פשוט לא מבין שאת VW! הם ממתגים שונה. לידיעתך, לפני שלוש שנים אחרי מבצע "חבר" הם חטפו כל כך הרבה תלונות מלקוחות שהם פשוט נמנעו מלדרדר את מחירי הגולף/פאסאט. גם הפולו לא ממש זולה... מוצדק או לא - זו המדיניות בשנים האחרונות. מסתבר שהלקוחות שלהם מעדיפים לשלם יותר, ובלבד שאחרים לא ישלמו פחות...

לגבי שדרוג מלאון לגולף - יש פה לפחות שני אלמנטים בולטים של שדרוג: עיצוב וחומרי הפנים (שהוא נושא סובייקטיבי, נניח), וציון בטיחות עדיף משמעותית (כולל כ"א נוספת).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לגבי הפביה - אתה פשוט לא מבין שאת VW! הם ממתגים שונה. לידיעתך, לפני שלוש שנים אחרי מבצע "חבר" הם חטפו כל כך הרבה תלונות מלקוחות שהם פשוט נמנעו מלדרדר את מחירי הגולף/פאסאט. גם הפולו לא ממש זולה... מוצדק או לא - זו המדיניות בשנים האחרונות. מסתבר שהלקוחות שלהם מעדיפים לשלם יותר, ובלבד שאחרים לא ישלמו פחות...

לגבי שדרוג מלאון לגולף - יש פה לפחות שני אלמנטים בולטים של שדרוג: עיצוב וחומרי הפנים (שהוא נושא סובייקטיבי, נניח), וציון בטיחות עדיף משמעותית (כולל כ"א נוספת).

זה מה שאני טוען - ממתגים ומתמחרים את רכבי VW גבוה יותר ואת שאר הרכבים היבואן ממתג כרצונו , העניין הוא שהוא ממתג את הרכב הזה לא רק כגבוה יותר מהמתחרות , אלא גבוה יותר מהרכבים שהוא עצמו מייבא.

היום VW לא יחשבו אפילו להוריד מחיר גבוה לגולף או לשאר הרכבים (מלבד הפולו שירדה אבל עדיין מתומחרת גבוה) בגלל שהלקוחות מקבלים את זה כמובן מאליו שזה המחיר של גולף ותמיד הוא יהיה גבוה ותמיד גרמני זה הכי טוב ויעיל ואמין וכו' , אז לא צריך לעשות כבר מבצעים.

בקשר לשדרוג האלמנטים הם עיצוב וחומרי פנים בין השאר , אבל חוץ מגולף יש עוד מעל 2 אלטרנטיבות לפחות לא פחות טובות בפחות מחיר או באותו מחיר עם יותר אבזור.

אני באמת לא רואה סיבה לקנות גולף ב150 אלף עם אבזור כמעט בסיסי (ולהוסיף עוד כמה אלפיות על ג'אנטים) מול שלל האלטרנטיבות שיש וזו הבעיה עם המיתוג הזה.

ההצדקה היחידה שעוד יש למיתוג הזה היא הGTI , שנותנת תמורה טובה עבור המחיר , גם פה יש אלטרנטיבות אבל פה הGTI נלחמת בכבוד ואף מנצחת בהרבה מקרים (שוב לא נהגתי , כך אני מסיק ממה שאני קורא) , ופה כן יש הצדקה למי שקונה את הרכב ועל התמחור אפשר להתווכח.

אבל לקנות פולו , כשאפשר במקומה לקנות פאביה , פורד , רנו , פיקנטו , ואיביזה לחסוך כ10K ש"ח , אין סיבה מוצדקת מספיק (לטעמי).

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אתה צודק. אני חושב, אבל, שאפשר להצביע על עוד שתי אנומליות מעבר ל- GTI:

הגולף/ג'טה 160, שאין לה ממש מתחרה למעט מבית, ואולי הג'ולייטה - שבעיני נראית נפלא, אבל יש אנשים שיחשבו עליה שהיא יותר מידי מוחצנת או שיעלו איזו אמירה על אמינות/שוק מהאוב.

הפאסאט, שמי שמחפש כזה רכב, ונכנס אליה אחרי שהיתה לו B4, מונדאו, 6 או כל דבר דומה בסגמנט, מרגיש איזשהו פער שאינו מוכן עוד לוותר עליו. זה נכון לגבי רו"ח, עו"ד, ופנסיונרים (אלה הדוגמאות היחידות שאני מכיר אישית) ובעצם גם "אוטו" דיברו על זה, אבל מאחר שזה לא הסגמנט שמעניין אותי, לא בדקתי את זה די.

בכל מקרה, אלה שתי דוגמאות לתמחור גבוה, שאולי מצדיק את המחיר ואולי לא, אבל אין ספק שכולם היו שמחים לו היה מופחת באיזה 10%...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

"לא מבין מה ההתלהבות מ TSI + DSG" ? כי לא נהגת ברכב כזה ... אחרי שתעשה סיבוב תבין בדיוק על מה מדובר.

כשנוסעים עם רכב פשוט הכל פשוט....

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...