Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום ערב טוב!

לא יודע אם זה המקום הנכון לפתוח שרשור זה, אך פורום תמיכה טכנית ריק בתומכים ומלא במבקשי עזרה, אז שרשורי ירד לטמיון תוך חצי יום וישאר ללא מענה...

בכל מקרה, מדובר בשיפור כלשהו לרכב.

ברשותי הונדה סיוויק 97 האצ'בק. אני מעוניין להזמין לה כאלה:

http://www.ebay.com/itm/MUTEKI-SR48-WHEELS-LUG-NUTS-12X1-5-1-5-ACORN-RIM-EXTENDED-OPEN-END-20-GREEN-H-/400249572486?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5d30bbcc86&vxp=mtr#ht_6111wt_1165

כרגע היא נועלת את הג'אנט שלהלן:

mmyy4xqtgjdl.jpg

(מצטער אם התמונה גדולה, אני לא רוצה שתפסידו פרטים)

אשמח לדעת אם הברגים יתאימו, ואם לא יהיו לי בעיות להרכיבם ברכבי.

חשוב לציין שהם באים עם מברג מיוחד למניעת גניבות, אך לא כאן הבעיה.

לברגים הנ"ל יש ראש מעוגל כזה שאני לא בטוח שיתאים. האם הוא יתאים?

מת כבר להזמין אותם...:wink:

לעזרתכם אשמח,

בתודה,אלכס.

Honda civic EJ6

פורסם

הם מתאימים לרכב שלך אך לדעתי יהיה לך בעיות להכניס את זה לארץ ללא כאבי ראש מיותרים ריצות למשרד התחבורה ותשלום מכס

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לא צריכה ליהיות שום בעיה להכניס את זה לארץ,

יהיה רשום שזה אביזר לרכב ואביזר לרכב יכול להיות גם כלב עם ראש מתנדנד.

פורסם

סתם שאלה, למה לא תקנה בארץ אומי נעילה? זה לא סיפור יקר.

מתמונה קצת קשה להגיד ולהוציא סכום כזה וזה לא יתאים ואחרכ לשלוח בחזרה, נראה לי מיותר.

פורסם

אני עם רכב דומה (האצ'בק 99) וג'אנט זהה (:roll: ) וגם אני רציתי להזמין ברגים ארוכים דומים לאלה.

אצלי השיקול היה שמפתח הברגים המקורי שורט את חורי האומים בעת הפתיחה (ייצרתי כבר מתאם למפתח האומים עם בוקסה חרוטה דקה יותר, אבל מעדיף בכל זאת להחליף את הברגים לכאלה שפתיחתם לא מצריכה את כניסת מפתח הברגים לתוך השקע בג'אנט).

בכל אופן, הברגים האלה יתאימו כנראה.

דבר איתי בפרטי אם אתה רוצה להוזיל את המשלוח ולדבר עם המוכר על סט נוסף בצבע כחול :wink:

• תוכן חדש...