Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האבנים היו פעם מתחת לאספלט. הגשם "הפך את היוצרות"...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ר"ג, רח' בן גוריון פינת חיבת ציון - זוועת עולם.

הכביש מפורר ומחורר ברמות שאי אפשר לתאר בכלל...

ועם מאזדה 2 קופצנית, זה בכלל מאתגר.

*פעולה זו תחוייב בעמלה ע"ס 1.21 ש"ח.

פורסם

לא יודע אם ביקרתם לאחרונה בירושלים, אבל אני כבר לא יודע מה לעשות...

בלי קשר לעבודות כביש, הכביש בכל העיר פשוט על הפנים!!! טלאים בכל מקום, טלאים ועוד טלאים ועוד טלאים!!

כל הדרך למושבה הגרמנית, וחצי מהעיר מלאים בטלאים אחד על השני, מכסי ביוב בולטים ובורות ענקיים... לפעמים אני לא מבין איך הבולמים והדשבורד סובלים את זה... אני בטוח שאם אעשה את המסלול הזה בצורה יומיומית, תוך חודש ילכו לי הבולמים ויופיע לי סדק בדשבורד...

מלא פעמים אני נוסע, ואז פתאום טאאחחח חזק כזה בפח של הרכב, כנראה שאלה אבנים שעפות מהכביש... כל הרכב מלא בבורות קטנים כאלה כתוצאה מהאבנים...

זה פשוט סיוט לנסוע בכל מקום בעיר המחורבנת הזאת... הכבישים המחורבנים, הצפיפות הזאת והפקקים בכל מקום פשוט הורגים אותי.

כמה שאני אוהב לנהוג, זה הופך להיות מייגע.

ולי עוד היו מחשבות על להנמיך ולהקשיח....

Honda civic EJ6

פורסם
בוקר טוב,

קודם כל אני רוצה לציין שלפחות עושים עבודות בעיר לתיקון התשתיות / כבישים (לא יודע אם הכבישים הייתה המטרה הראשונית ולא הביוב וכו' אבל ניחא) אבל כל העיר (פ"ת לצורך העניין) ובפרט הרחוב שלי פשוט הפכו לסיוט לנסיעה...

או שפשוט המתלים / בולמים של הסיוויק לא בשמיים או שאני כבר לא יודע, אבל אני כואב לי הלב כבר על הצמיגים / מתלים עם המצב הזה, אני מקווה שיסיימו את העבודות באמת יתקנו את הכבישים ולא ישאירו בורות עצומים כי עכשיו בקלות יכול להגרם נזק לרכבים נמוכים...

שלא לדבר על זה שאני נראה לי (זה מרגיש ככה לפחות) היחיד שמנסה לנסוע לאט על השיבושים בכביש, אני פשוט רואה אנשים טסים (ואני לא צוחק) פשוט טסים על המהמורות בכביש (אולי זו אסטרטגיה חדשה?!) בכל מקרה אני שוקל להחליף את הבולמים אולי כי אני מרגיש פשוט כל מהמורה כאילו האוטו נכנס עכשיו לאיזה תהום.

סתם פורק תסכול של תקופה על הבוקר :wink:

אתה גר במקרה בנשיאים ?

גם אני מפ"ת ומשתגע מהעבודות בפ"ת בכלל ובאזור זה בפרט (במיוחד בלילות שהם עושים רעש ולא נותנים לישון).

טוב הבחירות באופק...

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

חבל על הזמן ,אני גם מהסביבה אבל ממש ליד התיקונים,נראה לי שהם גם מתקדמים לאזור טרומפלדור וזה רק יחמיר.

לגבי רבין 1+

מצב התנועה שם השתפר בצורה מטורפת

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

תראו את הצד החיובי בעניין--זה עוזר לנו להמציא קללות חדשות..:idea:

מוסר השכל מהשרשור--לקנות C5! :lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
תראו את הצד החיובי בעניין--זה עוזר לנו להמציא קללות חדשות..:idea:

מוסר השכל מהשרשור--לקנות C5! :lol:

מוסר השכל מהשרשור לקנות C5 חחחחחחחחחח :D

הרגת אותי דוגרי!

אשכרה עם הכבישים של הארץ צריך איזה רכב צרפתי מפנק ונוח שישכך את כל הזבלה שיש על הכביש, C5 עונה על ההגדרה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

kobi_lo אני גר באיזור של הרצל, ופה הם כרגע ב"שיא" של העבודות, עזוב שאי אפשר לישון בלילה, חסמו פה את כל החניות עם הרים של חול/חצץ אתה אשכרה מרגיש כאילו אתה נוסע במדינה עולם שלישי...

המסקנה שלי מכל השרשור הזה, ומישהו מעליי כבר רשם אותה, זה להביא איזה צרפתית / גי'פון, ניראה לי הם היחידים ששורדים :)..

• תוכן חדש...