Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב עד 5K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי פולסוואגן פולו ידני (94-96) יכולה להיות רכב טוב.

צריכת דלק יחסית נמוכה,מחירון נמוך בגלל השנת יצור ורכב קומפקטי

פורסם
לדעתי פולסוואגן פולו ידני (94-96) יכולה להיות רכב טוב.

צריכת דלק יחסית נמוכה,מחירון נמוך בגלל השנת יצור ורכב קומפקטי

חלקים בשמיים ואמינות נמוכה

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דייהו רייסר וסופר רייסר בין הרכבים הכי זוועתיים שיצא לי לנהוג עליהם, הגה ענק כמעט כמו של אוטובוס ותנוחת ישיבה על הפנים, אישית זו הייתה הבחירה האחרונה שלי רק אם כל השאר היו נכחדות

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
דייהו רייסר וסופר רייסר בין הרכבים הכי זוועתיים שיצא לי לנהוג עליהם, הגה ענק כמעט כמו של אוטובוס ותנוחת ישיבה על הפנים, אישית זו הייתה הבחירה האחרונה שלי רק אם כל השאר היו נכחדות

אז מדוע בעצם היצרן עשה לו הגה ענק ?

פורסם

טוב אני עומד על 3 בחירות

1. פיאט טמפרה

2. יונדאי אקסנט

3. דייהטסו אפלאוז

מה לדעתכם הבחירה הכי הגיונים בדגש על הדייהטסו אפלאוז?

פורסם

האפלאוס אחלה רכב, אמין, יחסית פשוט מאוד לעומת השתיים האחרים, מבחינת צריכת דלק הם כולם דומים.

אלקש, זה שם מקורי :D לדוברי הרוסית שביננו

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

שלושתם טובים.

במחיר הזה הייתי בוחר באקזמפלר המצטיין מבין שלושתן.

פשוט מחפש שבוע שבועיים, עד שתיפול לי ליידיים אחת שמורה מבין השלוש.

לפני 4 שנים חיפשתי לאשתי רכב בתקציב שפחות מזה באלף ש'.

מה שנפל בסוף היתה זו שאתה רואה בחתימה.

יד ראשונה, מעולה חדשה-ישנה שקנתה אותה מהחברה ללא מיסים ,נראתה (אז...) כמו חדשה מהחנות, עם בעיות חשמל קלות שפתרתי מתחת לבית שלי בגרושים.

באותה מידה היתה יכולה ליפול לי סובארו DL, מיצובישי לנסר,אקסנט,שרייד,אפלאוז או כל מה שחיפשתי בזמנו בלוחות. זה ממש לא משנה, אם הדרישה היחידה (כמו אצלך) היא תחבורה בסיסית, זולה ואמינה.

הטמפרה תהיה זולה בחלפים יותר מהשאר , אבל האמינות הבסיסית שלה פחות טובה מהשאר.

הייתה לי אחת כזו לפני 15 שנה, אני זוכר אותה מאד לטובה.

האקסנט תהיה אמינה יותר מהשאר, אבל החלפים לא זולים כלל.

האפלאוז היא משהו באמצע בין שתיהן- אמינה מאד וחלפים לא נורא יקרים.

חפש אחת עם צמיגים ומצבר טובים. זה יחסוך לך ביישור קו ההכרחי לכל רכב משנתון כזה.

חבל על בדיקה במכון. היא תצא שחורה מרוב איקסים ממילא.

קח חבר שמבין או גש למכונאי שאתה סומך עליו. זה מספיק בהחלט.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

באפלאוז מאוד חשוב שאין מים בתור נוזל קירור ראש המנוע או הבלוק עצמו עשוי מאלומיום והוא רגיש למים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חלקים בשמיים ואמינות נמוכה

הוא מחפש אוטו לשנה שנה וחצי לקרוע אותו ולמכור לפירוק.

הוא לא מתכוון לדעתי להביא רכב שישמש אותו לטווח ארוך במחירים האלה.

פורסם

ממליץ על פיאט אונו, סובארו גסטי, סובארו DL, פיגו 205.

הרכב הראשון שלי היה פיאט אונו 93', קניתי אותו ב-2,700 ש"ח עם טסט, הרכב הפגין אמינות כמעט מושלמת. מאוד מומלץ! שילוב של צריכת דלק נמוכה וטיפולים זולים מאוד. אבל עדיפות ראשונה לדעתי צריכה להיות סובארו גסטי, רכב שמסרב להתקלקל.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...