Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יפה מאוד וגם קרבית.

השאלה ואם היד על הלב מי היה בוחר בה מבין המתחרות שהובאו להלן אם מדובר פחות או יותר באותו הסכום.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

סבבה רועי- עולה כמו המתחרות, אתה לוקח את הסיטראון האופל הגולף או הרנו?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא כל כך מבין את השאלה. אם זה סוג הרכב שארצה וכולם מציעים דברים דומים מבחינת איכות נהיגה, איבזור ומחיר אקנה את זה שיתאים יותר מהשאר לטעמי. אם אתה מכוון לכך שבעקרון מי שמסתובב עם מחשבי אובדן ערך ומחירי טיפולים מאוד תכופים בכיס, לא קונה סיטרואן בשום מקרה, אלא כמובן מחפש איזו יונדאי או מזדה דומות ( ובשעת הדחק יקנה את הגולף או האופל כי אחרי הכל גם הן לא מצרפת ברוך השם ), נדמה לי שכבר הבעתי עמדה בענין בשירשור אחר. באמת שאין צורך ב"יד על הלב", ודאי לא כשמשאת הנפש היא סוג כזה של אוטו.

פורסם
יפה מאוד וגם קרבית.

השאלה ואם היד על הלב מי היה בוחר בה מבין המתחרות שהובאו להלן אם מדובר פחות או יותר באותו הסכום.

עידן

מסכים איתך לחלוטין, ברכישה של רכב חדש לכל רוכש יש מספר אלמנטים שנלקחים בחשבון, כל רוכש לפי מצבו הכלכלי,טעמו האישי והדברים שחשובים לו.

הסיטרואן שבתמונה מאוד לטעמי, ראיתי השבוע על הכביש גולף R לבנה מאוד מצאה חן בעיניי.

פורסם

ואני חשבתי שהמגאן rs יפה.

הצרפתיה הזאת בכלל לא צרפתיה, זה צרפתי על סטרואידים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עידן, חבל בכלל על האותיות. מרועי לא תקבל תשובות, רק אמירות אמביבלנטיות וביקורת. הוא לא בעניין של להשיב.

אגב, עד שאנסה את הסיטרואן (אם בכלל יביאו אותה, ואני מהמר שלא...), לו אלה הבחירות, אני כמובן בוחר ברנו :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

סוף סוף סיטרואן הסכימו לעשות מנוי במכון כושר ואף שלחו את הקטנה לקורס קרב מגע.

קצת שרירים אף פעם לא הזיקו לאף אחד ! 8)

בהחלט נראית טוב :evilbat:

זמין 8)

פורסם
סבבה רועי- עולה כמו המתחרות, אתה לוקח את הסיטראון האופל הגולף או הרנו?

עידן

אופל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• אחראי פורום
פורסם

סיטרואן, בהודעה קצרה בטוויטר כתבה: “1.6 ליטר,256 כ"ס!. נתראה מחר (ו') בתשע בבוקר".

אהבתי. גם העיצוב מרשים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

נראית משעממת משהו בהשוואה למגאן החדשה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...