Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עידן, חבל בכלל על האותיות. מרועי לא תקבל תשובות, רק אמירות אמביבלנטיות וביקורת. הוא לא בעניין של להשיב.

אגב, עד שאנסה את הסיטרואן (אם בכלל יביאו אותה, ואני מהמר שלא...), לו אלה הבחירות, אני כמובן בוחר ברנו :-)

במחשבה שניה נמחק.

פורסם

מסכים. הסדרה 1 החדשה מכוערת :-( (ואני עצוב, כי ה-1 הקודמת לפי דעתי הייתה מדהימה, על אחת כמה וכמה גרסת הקופה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא כל כך מבין את השאלה. אם זה סוג הרכב שארצה וכולם מציעים דברים דומים מבחינת איכות נהיגה, איבזור ומחיר אקנה את זה שיתאים יותר מהשאר לטעמי. אם אתה מכוון לכך שבעקרון מי שמסתובב עם מחשבי אובדן ערך ומחירי טיפולים מאוד תכופים בכיס, לא קונה סיטרואן בשום מקרה, אלא כמובן מחפש איזו יונדאי או מזדה דומות ( ובשעת הדחק יקנה את הגולף או האופל כי אחרי הכל גם הן לא מצרפת ברוך השם ), נדמה לי שכבר הבעתי עמדה בענין בשירשור אחר. באמת שאין צורך ב"יד על הלב", ודאי לא כשמשאת הנפש היא סוג כזה של אוטו.

השאלה היתה מאוד פשוטה:

איזו מבין המכוניות הבאות אתה בוחר לעצמך במידה וכולן עולות אותו הדבר:

גולף GTI R

מגאן טורבו

אסטרה OPC

DS4

אין צורך בידיים רק בתשובה פשוטה על שאלה פשוטה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה הסיכוי שהDS4 תהיה אלטרנטיבה אמיתית לאלו? נמוך מאוד, וכולנו יודעים את זה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני חושב שהאסטרה נראת הכי טוב מבינהם זה בטוח :wink:

במוו פשוט צריכים לפטר את המעצבים שלהם, זה נראה כאילו הרכב חטף שבץ מוחי ואבדה לו השליטה "בשרירי הפנים"

פורסם
השאלה היתה מאוד פשוטה:

איזו מבין המכוניות הבאות אתה בוחר לעצמך במידה וכולן עולות אותו הדבר:

גולף GTI R

מגאן טורבו

אסטרה OPC

DS4

אין צורך בידיים רק בתשובה פשוטה על שאלה פשוטה.

עידן

קרא שוב את שציטטת. את התשובה שלי קיבלת. ואם אתה מבקש הפשטה, אז העובדה שאיני מכיר את המכוניות הללו, לא נהגתי בהן, אין לי כיום ענין בסוג כזה של רכב ואת הסיטרואן אפילו עוד לא ראיתי במציאות, מביאה אותי למסקנה שעד שלא אכיר אותן באופן יותר רציני, תשובה כזו שאתה מבקש פשוט אינה יכולה להיות רצינית ולכן עניתי מה שנראה לי כתשובה כמעט מובנת מאליה. לא רק מצידי אגב, אלא מצד כל מי שנשאל שאלה שכזו על מכוניות שאינו מכיר.

בתקווה שעכשיו זה פשוט דיו.

פורסם

מחזק, בקטגוריה הזו ידוע שישנה רק מובילה בלתי מעורערת אחת והיא המגאן RS.

אף רכב אחר מהרכבים הנ"ל לא ממש מתקרב ליכולות הדינמיות או להנאה שהמגאן מספקת, להוציא כמובן את הפוקוס RS אבל זאתי יקרה משמעותית האחרים.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

איך אפשר להסיק לגבי היכולות הדינאמיות של רכב שאפילו לא עלה על הכביש? אם אנחנו עוסקים כאן בנבואות הרי שידוע למי ניתנה הנבואה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני לא יודע את זה, אשמח אם תסביר לי למה!

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
מגאן RS נבדקה רק מול פוקוס RS,וניצחה. אבל מעולם לא נבדקה מול הOPC החדשה וה DS4-R.כי הם עדין לא יצאו לשוק .

אפשר קישור למבחן הנ"ל?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...