Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש רכב ועל הדרך לבדוק בקשר לביטוח כדי לארגן את התקציב..

 

ממה שהבנתי ביטוח חובה חייבים לשלם במזומן מראש או בכרטיס אשראי במכה אחת כלומר זה תופס את המסגרת..

 

אבל הקטע הוא שאני דווקא מעוניין לרכוש את הביטוח בתשלומים כלומר שכל חודש ירד סכום חודשי אבל שלא יתפוס לי חלק ממסגרת האשראי בכרטיס ,

 

האם יש חברה שדרכה אפשר לבצע את זה (למשל בסגנון הוראת קבע)?

תודה רבה

פורסם

עד כמה שאני זוכר ביטוח החובה משולם בתשלומים, ולכן תופס את מסגרת האשראי. המקיף משולם בהוראת קבע בכ"א.

אם יש לך בעיה של תפיסת המסגרת יש לי בשבילך פתרון אחר: פנה (טלפונית) לחברת האשראי ובקש להגדיל את המסגרת. הגדילו - נפתרה הבעיה. לא הגדילו - צריך לברר למה, אבל אם היסטורית האשראי שלך גורמת להם להגביל אותך לסכום כה נמוך כנראה שעדיף לך לוותר על הרכב, כיון שאין לך האמצעים להחזיקו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...