Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מחיר ל- BRZ / GT86 (באנגליה...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ויש רכב זהה של היבואן שנמכר בחו"ל באותו מחיר של הGT או הBRZ ובארץ הפרש או כמו שצויין פה ,180.000 מול אפילו 210.000 חובה לצעוק את זה בכול במה אפשרית ולדאוג לחרם צרכנים כלפי הרכב הזה, שישב בנמל קצת תאמינו לי חודשיים משווים מחיר.

איזה גזלנים במידה וזה נכון ,פשוט גזל , ושלא יספרו שהראב 4 מגיע בגימור שונה בארץ וסיפורי סבתא אחרים.

חובה על כל מי שמעושה כתבה בעיתונות ובטלויזה ובכול פורום ישר לציין את זה ,בושה וחרפה גזל אין לי מילה אחרת לתאר חמדנות עיסקית כזו .

.

• תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז שיחפשו מי ינ*נע אותם, בתוספת מחיר לא גדולה יחסית אפשר לקבל כבר 6 צילינדרים עם 320 כ"ס.

על איזה רכב אתה מדבר? הדבר היחידי באותה קטגוריה שאני יכול לחשוב עליו זה ה-370, והיא ממש לא קצת יותר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
במידה ויש רכב זהה של היבואן שנמכר בחו"ל באותו מחיר של הGT או הBRZ ובארץ הפרש או כמו שצויין פה ,180.000 מול אפילו 210.000 חובה לצעוק את זה בכול במה אפשרית ולדאוג לחרם צרכנים כלפי הרכב הזה, שישב בנמל קצת תאמינו לי חודשיים משווים מחיר.

איזה גזלנים במידה וזה נכון ,פשוט גזל , ושלא יספרו שהראב 4 מגיע בגימור שונה בארץ וסיפורי סבתא אחרים.

חובה על כל מי שמעושה כתבה בעיתונות ובטלויזה ובכול פורום ישר לציין את זה ,בושה וחרפה גזל אין לי מילה אחרת לתאר חמדנות עיסקית כזו .

.

עם כמה שאתה צודק שהם חמדנים - זו זכותם. כמו שיבואן צ'יטה גובה פי 3 מהמחיר בחו"ל, גם להם מותר לגבות 50000 יותר מהמחיר האמיתי של הרכב. הצרכנים צריכים פשוט לא לקנות ואז הם יבינו לבד שהמחיר מוגזם.

ותגידו, אם BRZ עולה 25000 דולר בארה"ב ובהנחה וזה אפשרי חוקית - אי אפשר לייבא כזו במחיר נמוך מ-200 אלף שקלים?

על איזה רכב אתה מדבר? הדבר היחידי באותה קטגוריה שאני יכול לחשוב עליו זה ה-370, והיא ממש לא קצת יותר.

היא כן - בייבוא אישי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

370 ידנית בדגם ה"פשוט" יותר נמכרת על ידי היבואן באזור 330,000 ש"ח. לא פחות.

---

פורסם
G37??

אופציה 1

היא כן - בייבוא אישי...

אופציה 2

370 ידנית בדגם ה"פשוט" יותר נמכרת על ידי היבואן באזור 330,000 ש"ח. לא פחות.

אופציה 3 (לדעתי אתה טועה כאן, היבואן הזה ראוי לתואר "מר גמיש" - תתפלא כמה שהמחיר ירד אחרי מו"מ רציני)

פורסם

DORKI - הסמלון שלי יותר ממרמז שאני עצמי מתנייד על Z מבציר 2011.

היבואן אכן מאפשר הנחה בעת הרכישה (גם אני זכיתי להנחה במחיר ממחירון 395,000 ש"ח של הרכב שלי בשעתו - דגם PACK).

אבל כמו שאמרתי - מחיר המינימום של היבואן לשחרור Z מהמחסן הוא 330,000 ש"ח. נבדק מכל כיוון אפשרי. אני מכיר גם את מרבית בעלי ה- Z כך שהמספר מדויק.

בייבוא אישי - זה סיפור אחר. ראיתי כמה וכמה הודעות ייבוא אישי של סוחרים שמתמחרים Z משומשת בייבוא ב- 250 - 290 אלף. נדמה לי שבפועל המחיר יהיה גבוה יותר.

למיטב ידיעתי - טרם נחתה בארץ Z בייבוא אישי.

---

פורסם

אתה בטוח שאין פה Z מיבוא אישי? אני די בטוח שראיתי 350Z בארץ הרבה לפני שהתחילו ליבא אותה באופן רשמי.

emotion of motion

פורסם

חבר שהתעניין בZ מייבוא אישי קיבל הצעה של 220 למודל 2011 אוטומטית עם 6000 ק"מ וחבילת ספורט. כך שמי יקנה את הסובארו או הטיוטה, אפילו ב220 הוא פראייר, וכנראה יקנו כי כולנו יודעים שהם רק מתחלפים...

פורסם

כל ה-Z350 שמסתובבות בארץ הן מייבוא אישי, ידוע לי על 5 שנכנסו לארץ (ואולי אפילו עוד).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כפי שנאמר - בישראל רישיון יבוא רכב הוא רישיון לגזל.

אבל, אני משוכנע שיהיו קופצים על הרכב, ומחציתם (אולי מחציתן) יבקשו למכור אותו תוך שנה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אתה בטוח שאין פה Z מיבוא אישי? אני די בטוח שראיתי 350Z בארץ הרבה לפני שהתחילו ליבא אותה באופן רשמי.

כל ה-Z350 שמסתובבות בארץ הן מייבוא אישי, ידוע לי על 5 שנכנסו לארץ (ואולי אפילו עוד).

הוא מדבר על Z370 כמובן...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
DORKI - הסמלון שלי יותר ממרמז שאני עצמי מתנייד על Z מבציר 2011.

היבואן אכן מאפשר הנחה בעת הרכישה (גם אני זכיתי להנחה במחיר ממחירון 395,000 ש"ח של הרכב שלי בשעתו - דגם PACK).

אבל כמו שאמרתי - מחיר המינימום של היבואן לשחרור Z מהמחסן הוא 330,000 ש"ח. נבדק מכל כיוון אפשרי. אני מכיר גם את מרבית בעלי ה- Z כך שהמספר מדויק.

בייבוא אישי - זה סיפור אחר. ראיתי כמה וכמה הודעות ייבוא אישי של סוחרים שמתמחרים Z משומשת בייבוא ב- 250 - 290 אלף. נדמה לי שבפועל המחיר יהיה גבוה יותר.

למיטב ידיעתי - טרם נחתה בארץ Z בייבוא אישי.

בענייני Z370 - אין ספק שאתה מבין יותר ממני, אבל גם עם המספר שנקבת בו עדיף לקנות את ה- Z ולא את הטויוטה ב- 250 א'.

אגב - את היבואן אני מכיר יותר מכיוון האינפיניטי ושעליה שמעתי סיפורים מפתיעים ביותר במשור הכספי.

פורסם

אגב - את היבואן אני מכיר יותר מכיוון האינפיניטי ושעליה שמעתי סיפורים מפתיעים ביותר במשור הכספי.

סיפורים מפתיעים? שתף, שתף :wink:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...