Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה CRV

חופרת
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי הונדה CRV זה עתה , לתחושתי בנסיעה עירונית היא "קופצת" מעבר לרגיל, כאילו רגישות של הרכב מכל גרגר אבק על הכביש.

האם זוהי רגישות שלי ?, האם זוהי תכונה של הרכב?, מישהו מכיר ת'סוגיה? הרכב הקודם שלי היה גם ג'יפ כך שאני מכירה התנהלות של ג'יפים על הכביש. משום מה זה מרגיש לי קיצוני.

פורסם

ידוע שהמתלים של הונדה לא הכי רכים, גם לא בCR-V בנסיעה עירונית, אני שאישית אוהב ונוסע על הונדות ומכוניות עם מתלים קשיחים יודע שגם בCR-V לא מרגישים כמו בפורסטר או RAV4 לדוגמא.

וסתם שאלה, לא חשבת על נסיעת מבחן לפני הרכישה?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הרכב אכן מעט קשיח,

תבדקי את לחץ האוויר בצמיגים.יכול להיות שניפחו גבוה מהמלצת היצרן.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

איזה שנה הדגם?

לי יש CRV 98, והמתלים המקוריים היו מרגישים כמו אונייה.

אגב, הרכב מרגיש לך קליל בגלל שהוא שוקל 1.3 טון שזה כלום במונחי רכב.

לבדוק שהצמיגים תקינים והבולמים האחוריים לא גמורים.

כמוכן, תמיד צריך לבדוק את טיב ה SWAY BAR LINKS בחלק הקדמי של הרכב, הם נוטים לרעוד ולהרעיש עם הזמן וגם שמן דיפרנציאל אחורי [בודקים בפניית פרסה על 5 קמש ולתת גז באמצע הפניה על אספלט]

אם יש רעש יללה חזק, סביר להניח שהדיפרנציאל מת.

וגם, ה CRV זה לא ג'יפ, זה 2 על 4 עם כניסה מכנית ל 4על4

זה עובד ע"י העברת שמן לדיפרציאל האחורי בזמן שהקדמיים מאבדים אחיזה וכך באמצע מקבלים 4על4 לכמה רגעים. זה הכל.

לא לצפות לעבירות של RAV4.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...