Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה בערך אמור לעלות? 250 זה מחיר הגיוני?

האם מעבר לעלות הבדיקה יתכנו עלויות נוספות.

אציין שאין לי "משיכה" באוטו, אבל נראה לי שהצמיגים "נאכלים לי מהר מדי" בנוסף לפני כשבוע נדפקו לי 2 ז'אנטים ויושרו על ידי פטיש-פלאייר

כך שנראה לי הגיוני לעשות כיוון.

למישהו יש ניסיון עם פנצ'רית שילת (ליד מודיעין)

תודה ואחלה יום.

פורסם

יתכנו עלויות נוספות, אם יתגלו חלקים בלויים או עקומים-תצטרך להחליף אותם.

למשל - תושבות בולמים, משולשים.

פורסם

ממה שאני מכיר המחיר הוא בסביבות 150,

כיוון פרונט לא יעזור לך לגבי הג'נטים, אלא איזון גלגל שבו מפרקים את הגלגל ומאזנים אותו על מכשיר יעודי בעזרת משקולות.

פורסם

תודה על התגובה.

אני רוצה רק להבין איך זה עובד.

מבצעים בדיקה, אם הכל תקין אז אין עלויות נוספות, אם נמצא משהו לא תקין אז זה אוטומטית אומר שיהיה לי עלות נוספת או שישנם תיקונים שהם בעצם חלק מהבדיקה (איזה לדוגמה?) והם מבוצעים ללא עלות (אני לא מדבר על משולשם וכו' שברור שיעלו)

שוב תודה והמשך יום טוב.

פורסם

אני רוצה רק להבין איך זה עובד.

מבצעים בדיקה, אם הכל תקין אז אין עלויות נוספות, אם נמצא משהו לא תקין אז זה אוטומטית אומר שיהיה לי עלות נוספת או שישנם תיקונים שהם בעצם חלק מהבדיקה (איזה לדוגמה?) והם מבוצעים ללא עלות (אני לא מדבר על משולשם וכו' שברור שיעלו)

כיוון פרונט זה לא רק בדיקה.

כפי שניתן להבין מהשם "כיוון" זה כיוון. כלומר בודקים ומכוונים את זוויות הגלגלים, זה כלול במחיר.

פורסם

הכיוון הוא ללא תוספת כסף, בודקים את זוויות הגלגלים ואם צריך אז מתקנים/מכוונים.

אם צריך להחליף חלקים פגומים אז כבר משלמים על החלק ועל העבודה.

• תוכן חדש...