Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A1 חדשה, שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תיגע, תגיד לנו איך ההרגשה.

וברצינות, תן קצת יותר פרטים מה אתה מחפש ברכב, ותראה אם "שווה לגעת" בה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נהגתי על אחת אדומה :roll: של דודה שלי. מדובר ברכב יציב מאוד ודיי מהנה לנהיגה, איכות החומרים מעולה והנוחות סבירה. מדובר במכונית קטנה מאוד והשימושיות שלה מוגבלת, המחיר של הA1 גבוה יחסית, אם אתה מחפש רכב לעצמך בלבד זו אופציה לא רעה.

המנוע נהדר, חסכוני ולאחר שיפורים רבים לא אמור לעשות בעיות.

אני אישית חושב שכדיי להשקיע עוד כמה אלפי שקלים ולרכוש רכב אחר, דוגמאת האסטרה או סיאט לאון 1.8 TSI שמוצעת היום במחירים מצחיקים!

פורסם

ולוסטר ידנית. לא יודע אם היא מהנה יותר לנהיגה כי לא נהגתי על ה-A1, אבל היא אופציה מעולה במחירים האלו (מבחינת הנאה מנהיגה כמובן, ומעוד בחינות).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז אם לא נהגת על A1, איך בדיוק אתה יכול לומר שהוולוסטר יותר מהנה ממנה לנהיגה? עצם העובדה שהבנאדם שאל על משהו יותר מהנה כבר טומנת בחובה איזושהי השוואה רלוונטית...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כי היא לכשעצמה מאוד מהנה לנהיגה, ועל ה-A1 אין בדיוק ביקורות מאירות עיניים לגבי הנאה מנהיגה (מאידך על הולוסטר יש, בשפע). יש מבין?

אגב, לא כתבתי שום דבר שהולוסטר יותר מהנה ממנה לנהיגה. כתבתי שהיא מהנה לנהיגה בפני עצמה. נקודה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כי היא לכשעצמה מאוד מהנה לנהיגה, ועל ה-A1 אין בדיוק ביקורות מאירות עיניים לגבי הנאה מנהיגה (מאידך על הולוסטר יש, בשפע). יש מבין?

אגב, לא כתבתי שום דבר שהולוסטר יותר מהנה ממנה לנהיגה. כתבתי שהיא מהנה לנהיגה בפני עצמה. נקודה.

מה לגבי לאון 1.8TSI ב 115 אלף?

http://www.seat.co.il/landing_2012_leon.asp?ref=aff

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
הוולוסטר בהחלט אופציה טובה! היא פרקטית יותר.

מה לכל הרוחות יכול להיות שימושי במכונית שחסרה לה דלת מאחורה?! תגידו יפה, תגידו מעוצבת, תגידו זולה, תגידו חיה רעה, תגידו מה שאתם רוצים אבל מה שימושי בזה שאין לה דלת בצד אחד?!!!

פורסם

גם על הוולוסטר יש ביקורות צוננות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מיני אוטו נחמד אבל לא בטוח שהייתי רוצה כזה לאור תדמית ה"אוטו לכוסיות" שיש לו. נראה לי דווקא הייתי הולך על האודי...

We are the Human Race

פורסם

אכן, לעומת המיני ה-A1 היא רכב לגברים מסוקסים. זו כנראה גם הסיבה שהפעם היחידה בה ראיתי גבר נוסע ב-A1 הייתה... כשעשיתי בה נסיעת מבחן :-P:wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...