Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות את הרכב הראשון שלי, וננעלתי על פונטו ספייס שנתון 2005-2006 שהבנתי שזה אוטו מצויין ומתאים לדרישות שלי (קטן אך מרווח, צריכת דלק נמוכה, נסיעות קצרות לרוב), ויש לי כמה שאלות לגבי הדגם הספציפי.

קודם כל רציתי לדעת מה הקילומטראז' המומלץ לשנתון הזה?

ראיתי ספייס 2005 עם 200,000 קילומטר, ואני קצת חושש להתקרב, כי זה נשמע לי מאוד גבוה. האם כדאי לבדוק בכל זאת, כי המחיר לא בשמיים והבעלות פרטית בלבד?

עכשיו, בגלל ההיצע הנמוך של הפונטו ספייס בפרופיל שאני מחפש, התחלתי לפזול לכיוון פונטו גרנדה שנתון 2007-08. מה אתם אומרים על הדגם הזה יחסית לספייס? יש לי תיאוריה שעדיף לקנות דגם משנתון של סוף סדרה, שבו תוקנו כבר כל "הבאגים" שהתגלו במהלך השנים מאז יציאת הדגם. לעומת זאת, פונטו גרנדה 2007 זה דגם טרי שהתחיל את הסדרה ואני חושש ממחלות ילדות.

האם אני טועה?

דבר נוסף, מה היחס לרכבים עם היסטוריה של ליסינג או השכרה בשנה-שנתיים הראשונות? לא להתקרב? או שאם יש קילומטרז' לא בשמיים, כדאי לנסות?

ושאלה אחרונה במבול. מה כדאי לבדוק קודם כל בדגמים האלה, אם אני הולך להיפגש עם מוכר? אני מתכוון דברים יחודיים לדגם. הספקתי לקרוא פה כבר על נוזל קירור מיוחד שצריך להשתמש בו, ובמקרה והבעלים הקודם מילא מים מהברז במקום הנוזל הזה, כנראה שגרם נזק בלתי הפיך לרכב. אילו עוד דברים צריך לדעת לשאול את המוכר?

תודה מראש. מקווה שימצאו פה בעלי פונטו שיוכלו לעזור לי.

פורסם

פונטו עם 200 אלף ק"מ זה סוג של הימור.

אם זה היה רכב בן 9-10, אז זה היה ק"מ ממוצע+. אם זה רכב מטופל לא הייתי פוסל.

אבל מכיוון שאתה קונה רכב בן 7 עם ק"מ גבוה לשנתון, אני ממליץ רק בתנאי שישנה הפחתת משמעותית מהמחירון, הרכב עם היסטוריית טיפולים מסודרת ונקי מתאונות.

לגבי הגרנדה - שיהיה ברור שזו תוספת מאוד משמעותית לתקציב שלך. הכי זולה שתמצא זה ידנית משנת 2007, ואם היא מהשכרה לשעבר תשלם עליה קרוב ל-30K. במחיר כזה, אפשר למצוא ספייס דינאמיק אוטומטית, שאמנם תהייה יותר מיושנת בעיצוב שלה, אבל היא אוטומטית ומהירה בהרבה.

פורסם

המחיר של הפונטו ספייס של ה- 200 אלף הוא ב- 5-6 אלף פחות מהמחירון, שזה די רציני.

חוץ מזה, חיפשתי עד עכשיו רק ידני, כי הבנתי שהגיר האוטומטי בפונטו ספייס לא כל כך טוב.

ידני מבחינתי זה לא בעיה, ואולי אפילו יתרון.

למישהו יש תשובה לגבי שאר השאלות שלי?

פורסם

הבנת לא נכון. הגיר הרציף אחלה.

הגיר הרובוטי לא כזה להיט בספייס, בגרנדה הוא בסדר גמור.

בכל מקרה - 30K זה הרף התחתון של גרנדה פונטו ידנית. אם יש לך את הכסף הזה, אני ממליץ לנסוע במשהו יותר מודרני.

פורסם

אם הרכב היה בעבר בליסינג תקופה קצרה ואחרי זה כמה שנים אצל אדם פרטי שטיפל כמו צריך זה לא צריך להשפיע על הבחירה,השכרה לפי איך שאני רואה נוהגים עליהם הייתי מתרחק.

רכב עם 200 לשנת 2005 זה הרבה,לדעתי אפשר להוריד עוד מהמחירון בנוסף איזה יד הוא?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...