Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן אני מדבר על שני הדגמים הנפוצים שהם otter box defender ו griffin survivor.

ה otter box מותקן כבר שנה על המכשיר של חברתי, וסופג מהלומות וחבטות כמעט על בסיס יומי, אין עוררין בנוגע לעמידותו של המגן וההגנה שלו המכשיר (למרות שנשבר בסוף). אבל יש פגמים בתכנון שלו שהפדנטים בינינו לא יוכלו לחיות איתם:

נתחיל בזה שהסיליקון סביב מגן הפלסטיק של המכשיר אינו יושב בצורה טובה והוא זז ממקומו כמעט מכל שטות, חברתי כבר מסדרת את זה מתוך אינסטינקט ברגע שהוא מוציאה את הטלפון מהתיק, זה נכון גם לגבי מכסה שקע הטעינה שתמיד פתוח כי הסגירה שלו פשוט לא טובה מספיק, וגם כיסוי שקע האוזניות פתוח לרווחה רוב שעות היום (ולא משימוש באוזניות).

בכיסוי של כפתור הרטט המצב כבר יותר טוב והוא מתקבע טוב למקומו כשסוגרים.

בדיפנדר אין הגנה למצלמה ראשית, ולרמקולים.

גם ההגנה על רמקול האפרקסת היא רק בפני מכות מבחוץ ולא כלפי אבק ולכלוך.

ה griffin survivor הגיע אלינו לפני מספר ימים.

כבר בהרכבה הראשונה הבחנתי באיכות החומרים הגבוהה משל המתחרה, הסיליקון יושב כמו כפפה על הפלסטיקים, לא זז! מקובע. בשונה מסיליקון ה"מושי" של הדיפנדר.

גם ההגנה המקיפה על הרמקולים, המצלמה הראשית, ורמקול האפרקסת מעולה. המצב דומה גם בשאר השקעים, הסוגרים פשוט נסגרים!

אומנם המגן גדול טיפה מהדיפנדר ומגושם יותר. אבל מי שבוחר במגנים האלו מראש לא בונה על קומפקטיות גם ככה.

שורה תחתונה, כל מי שחשב לקנות דיפנדר מאיזושהי סיבה, שיבחר בגריפין. פשוט כי הוא איכותי יותר ומספק (כנראה) הגנה טובה יותר.

אגב- הזמנו מגן חדש כי הדיפנדר פשוט נשבר והסיליקון התחיל להיקרע לאחרונה.

נקווה שהגריפין יעמוד בכבוד גם במבחן הזמן.

griffin-survivor-military-duty-rugged-case-with-belt-clip-for-iphone-4-4s-1u6s8v1xp2bokwoo0wsss0wck.

images.jpg

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

מזל טוב שישראל גילתה את הGriffin survivor ומתחילים להביא אותו, יש לי אותו כבר מעל לחצי שנה והמגן הזה פשוט נהדר, שומר על האייפון ממש כמו חדש, פעם בשבוע אני מוציא את הסיליקון ושוטף אותו במים, מייבש וזהו,

פעם בחודש אני פותח את כל המגן בשביל לנקות טיפה את איזור הרמקול של האוזן חוץ מזה, כלום, נאדה,

המגן עמיד בצורה בלתי רגילה לנפילות ופשוט אין בכלל צליל כאשר האייפון נופל נפילה ישירה לתוך אספלט או מדרכה או אפילו על שריון של טנק, אני פשוט אוהב אותו, החסרון היחידי שהוא גדול, אני הזמנתי אותו דרך האתר הרשמי של גריפין.

פורסם

יש לי את הכיסוי של בליסטיק, עושה עבודה טובה מאוד בגלקסי הקדימה חשוף אבל אותה תופעה הטלפון נופל בדממה הבעיה יחידה שלא יודעים שהוא נפל.

http://www.goballisticcase.com/products/iphone-4-4s-ballistic-hc-series-case

http://www.goballisticcase.com/collections/samsung-galaxy-s-ii-cases

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

למה? יש אנשים שלא עובדים במשרד אלא עובדים בשטח , ויש אנשים שטיפה פרנואידים ולמקרה שיגיע היום בו יפול להם האייפון מקומה שלישית אז שלא יקרה לו כלום.

אני אישית משתמש בLifeproof , יש לו חסרונות , אבל הוא לא גדול כמו גריפין או אוטרבוקס , והוא חסין ממים (!)

אין כמו המבט שאנשים נותנים לך כשאתה יושב בג'קוזי או בסאונה ומשחק באייפון.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני משתמש בגלקסי S2.

אם לא היה לי מגן טוב. הייתי תחליף לפחות 4 פעמים את הפלאפון עד היום (וזה בתקופה של 3 -4 חודשים)

הוא נופל לפחות פעם ביום. מקבל מכות מדברים (ארגזים מעץ וברזל). נפל לי מגובה של 2 מטר על במה מעץ.

ועוד.

נכון. הוא סקיני. ולא סקסי כמו להיות בלי.

אבל לפחות יש לי כסף בארנק. ולא במעבדת תיקונים.

אני משתמש באוטרבוקס המסיבי לגלקסי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...