Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

יש ברשותי את המגבר הנ"ל מצ"ב תמונה.

המגבר 5 ערוצים אליו מחוברים:

קומפוננט קדמי Focal 165 V30 Polyglass 6.5

קומפוננט אחורי Focal Performance PS 165

וסאב "Cadence UD124HFI 12

המכשיר שיש לי הוא JVC KD-AVX846

קראתי את כל הפוסטים על כיוני מגברים והבנתי שצריך לשים את המכשיר (HUׁׂׂ) על 3/4 ורק אז להתחיל לעלות את המגבר עד שאשמע צליל מעוות.

איזה כפתור/מכוון במגבר הנל הוא ה-GAIN שמדברים עליו. (מספרתי את הכפתורים שיהיה לי יותר קל להבין)

ןבכלל אם למישהו יש סבלנות לומר לי מה כל אחד מהכפתורים במגבר הנ"ל עושה או מה תפקידו. ואיך הכי אופטימאלי לכוון אותו.

תודה,

שרון

onx480500_.jpg

פורסם

1.על HI תדרים גבוהים בלבד עוברים לערוצים 1\2 הוא צריך להיות באזור 60HZ {כיוון בכפתור 3} שזה קצת מעל המינימום

שים לב לא לבטל את תחום התדרים הנמוך המידבאס מקדימה אמור לנגן ספקטרום באס ב-60HZ בלי בעיות

2.שלט בוסט לסאב

3.קרא את 1

4.לא רלוונטי

5.גיין לערוצים 1\2 שים אותו קצת מתחת למקסימום באזור 4-5V תאורטית

6.באס בוסט על 0

7.על HI תדרים גבוהים בלבד עוברים לערוצים 3\4 צריך להיות באזור 80HZ לרמקולים מאחור

אין צורך לרדת נמוך מזה רק שים לב שלא עליתה גבוהה מידיי וביטלתה את ספקטרום הבאס לחלוטין

8.ראה 5

9.ראה 7

10.לא רלוונטי

11.על 5CH {נידרש לבדוק לפני הכול}.

12.ראה 5

פורסם

תודה רבה על התשובה.

סליחה על ההתקרצצות אבל מאוד חשוב לי להבין, ברשותך אכתוב מה הבנתי מדברייך, תקן אותי אם אני טועה.

כפתור מס'1 צריך להיות על HI זה אומר שהקומפוננט הקדמי מקבל רק תדרים גבוהים.

בעזרת כפתור מס' 3 אני "חותך" את הרמקולים (CH1/CH2 הסט הקדמי) ואני צריך לכוון אותו קצת מעל ה-HZ 10 ל- HZ60 זאת אומרת לתת לו סיבוב קטנטן עם כיוון השעון מהמצב שבו הוא נמצא כרגע בתמונה.

כפתור מס' 5 גם מתייחס לסט הקדמי (CH1/CH2) ואותו צריך לכוון על V4 כי זה מה שה- HU שלי מוציא.

לסיכום, כפתורים 1,3,5 מתייחסים רק לסט קומפוננט הקדמי.

כפתור מס' 9 צריך להיות גם על HI וזה אומר שהסט קומפוננט האחורי גם יקבל רק תדרים גבוהים, (מה זה BP ולמה אין אותו גם בערוצים 1 ו-2)?

כפתור מס' 7 אותו הדבר כמו מס' 3 רק מתייחס לסט האחורי ואותו לשים קצת יותר גבוהה על HZ80 בערך .

כפתור מס' 12 כמו מס' 5 רק מתייחס לסט האחורי (CH3/CH4) גם V4.

לסיכום,כפתורים 9,7,12 מתייחסים רק לסט קומפוננט האחורי.

לגבי כפתור מס' 10 למה הוא לא רלוונטי, מה תפקידו?

מה עושה כפתור מס' 4 שגם הוא לא רלוונטי?

כפתור מס' 6 אני מבין שהוא מגביר או מוריד את עוצמת הסאב, הוא חייב להיות תמיד ב-0?

כפתור מס' 8 כמו 5 ו- 12 רק מתייחם ליציאת הסאב, גם כאן V4 .

מה הכפתור "שחותך" את הסאב? כמו 3 ו- 7 לסטים?

לגבי כפתור מס' 2 השלט לבוסט הבנתי שלא כדאי לחבר אותו, זה נכון? הוא באמת מעוות וגומר את הסאב?

אגב... KHZ15 שווים ל- HZ15000? זאת אומרת כפתור מס' 3 הוא בין HZ15,000 -HZ10?

כך שלכוון אותו על HZ60 זה בקושי לסובב אותו, לא?

דבר נוסף.. לחתוך את הרמקולים גם בעזרת הקרוס במכשיר או ששם להשאיר ללא חיתוך?

סליחה על מבול השאלות,

ותודה רבה.

onx480500_.jpg

פורסם

כפתור 10 -טעות שלי ,מדובר בחיתוך של הסאב אמור להיות בסביבות 80HZ

כפתור 4 LOWPASS תדרים נמוכים עוברים בלבד אין לך שימוש בו במצב הנוכחי

כפתור 6 כמו גם שלט הבאס בוסט מכניס עיוות לתדר ומקפיץ אותו עד 10DB רצוי לא להשתמש בו.

8\5\12 - נכון באזור 4-5V בערך.

את כפתור 3 -נכון ממש מעט מעל המינימום

נוח יותר לחתוך מהרדיודסיק

תנסה גם את זה במגבר אתה יכול

להעביר ל -FULL

ולבצע את כול הכיוונים מהרדיודיסק.

פורסם

תודה רבה AUDIO KING עזרת לי מאוד, אשכרה מלך :wink:.

לגבי השאלה של אלירן,

אני יותר מבסוט מה- V30 אצלי הם יושבים מקדימה וסט קדמי תמיד ישמע יותר טוב לדעתי, לא ניסיתי להחליף בניהם כך שזה לא יהיה נכון ממש להשוואת בניהם במקרה שלי.

אגב ה- V30 מיוצר 100% בצרפת וה- PS מיוצר בסין.

על שניהם ביקורות טובות בכול מקום שאני קראתי.

אני אישית אוהב את הצלילים שלהם.

מקווה שעזרתי.

ps.JPG

v30.JPG

• תוכן חדש...