Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי יונדאי אקסנט 2006 עברה 150,000 ק"מ

האוטו פשוט שותה דלק כמו טנק

אני מעוניין לעשות טרייד אין בתמורה לאוטו חסכוני אולי פונטו 2005-2006

השאלה שלי ,איפה יש מגרשי טרייד אין? והאם עלי להוסיף כסף או שאני פשוט יכול למסור להם את היונדאי ולקחת את הפיאט?(לדוגמא)

כי שמעתי שחייבים להוסיף כסף כדי לעשות טרייד אין אחרת הם לא מרוויחים...

תודה

ליאור

פורסם

הייתי ממליץ לך לנסות למכור את הרכב לבד, בד"כ מסוחר תקבל הצעת מחיר בריצפה.

אתן לך דוג', לפני שנה אבי מכר פוקוס 05 יד ראשונה עם ק"מ נמוך, בטרייד אין הוצע לו 38,000, הרכב נמכר ב52,000 ש"ח לאדם פרטי.

חבר לפני חודש קיבל מסוחר הצעה 22K על קרניבל 03', הרכב נמכר ב- 31,000 ש"ח לאדם פרטי. נקודה למחשבה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

מסכים, ייקח קצת זמן למכור אבל לפחות תקבל מחיר נורמלי.

אני גם חשבתי שאני מוכן ללכת על השיטה הנוחה, לעשות טרייד-אין ואפילו קצת להתגמש במחיר בגלל הנוחות.

הציעו לי הצעות פשוט מעליבות ולקחתי את הרגליים שלי מהר ופירסמתי ביד-2. לקח שבועיים וגם ירדתי קצת במחיר (2000 מתחת למחירון) אבל הרכב נמכר.

פורסם

לדעתי לך לסוחר קח הצעת מחיר על הרכב שלך ופרסם אותו במחיר קצת יותר גבוה אם תצליח למכור לאדם פרטי הרווחת, ככה גם לא תיהיה מחוייב לקנות את הרכב הבא שלך מאותו סוחר ספיציפי.

כך בחשבון, שבמחיר הנכון כל רכב יכול להמכר.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

בדיוק בגלל השוק הלא מלהיב - סוחר יקח אותה רק במחיר שחיטה.

כל הכסף שתרוויח בחסכון בדלק - תפסיד עוד קודם בתהליך הקניה/מכירה.

תעשה יישור קו לרכב שלך - ותמשיך לנסוע בו - כל אופציה אחרת בגיל דומה - לא תקדם אותך לשום מקום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האוטו בן 6,

ואם אינני טועה בכלמוביל טרייד אין מסכימים לקחת רכבים של יונדאי עד 5 או 6 שנים (לא זוכר, תתקשר לשאול),

ותראה כמה ייתנו לך עליו, יש להם במגרש מגוון רכבים, גם של יונדאי וגם לא, תוכל להתקדם משם ולקבל רכבים שמורים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כלמוביל לא יקנו רכב שהיה בהשכרה + עוד יד במחיר נורמלי כי הם לא מוכרים את המכוניות האלה בטרייד-אין שלהם אלא מעבירים לצד ג'.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כלמוביל לא יקנו רכב שהיה בהשכרה + עוד יד במחיר נורמלי כי הם לא מוכרים את המכוניות האלה בטרייד-אין שלהם אלא מעבירים לצד ג'.

לא עולה לו כסף לנסות מעבר לקפוץ למרכז השירות הקרוב לביתו...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...