Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות על רכב 60000 - 70000 k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות רכב שנע בסביבות המחיר 60000 - 70000 k

אני מחפש רכב אוטומט שנראה טוב עדיפות לחסכוני בדלק ושלא מאבד את הערך בצורה מהירה.

משנת 2007 ומעלה.

תודה.

פורסם

איזה קטגוריה אתה מחפש? סופר מיני?משפחתית? ספורטיבית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1-מזדה 2=רכב זריז עקב משקל לא גבוה,נוח יחסית,אך בפנים הרגיש לי פשוט קצת,הדגמים הפשוטים מכילים רק 2 כריות אוויר,לכן עדיף למצוא גרסת איבזור DYNAMIC.

2-יונדאי I20=מגיעה עם שליטה ממהגה של השמע,הפלסטיק אמנם לא רך, אך נעים למגע,בנסיעה הייתה לי נוחה מושבים נוחים. וגם בגירסת הבסיס מגיעה עם 6 כריות אוויר.

3-סוזוקי סוופיט=מנוע נמרץ,אך תא מטען קטן בקטגוריה וכמו כן 4 כוכבי בטיחות,אמינות טובה.

4-גרנדה פונטו=יש לה גיר רובוטי מצד אחד היא תיהיה הכי חסכונית מצד שני לא כולם אוהבים את אופן הפעולה שלו,עדיפות למנוע 1400.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במסגרת התקציב שלך ניתן למצוא יונדאי i20 מודל 2009 מליסינג. לדעתי הוא נראה טוב (אבל זה באמת עניין של טעם אישי), צריכת הדלק שלו טובה והביקוש שלו בשוק טוב.

אם אתה יכול להסתפק ברכב קצת יותר קטן אז גם סוזוקי ספלאש יכולה להתאים לך. במסגרת התקציב שלך תוכל למצוא רכב מודל 2009 ואולי אפילו 2010, במצב מצויין וקילומטראז' נמוך. היא מעט חסכונית יותר מהיונדאי אבל גם מעט קטנה יותר.

פורסם

מצטרפת לשאלה - ומרחיבה מעט.

ההתלבטות שלי הייתה עד היום בין מאזדה 3 2008, מאזדה 2 2009 או יונדאי i20.

עד עכשיו לא הצלחתי להבין מה צריכת הדלק האמייתית של יונדאי i20 ושל מאזדה 2 זה 1

2- לגבי נוחות במאזדה 2 - שמעתי שהיא לא הכינוחה בנסיעות ארוכות (בואו נגיד נסיעה של שעתיים פלוס מינוס ומעלה) , האם זה נכון?

3. מבחינת ביטוח לנהג צעיר ביונדאי ובמאזדה - מישהו יודע מה המחירים בערך? (כמובן שיש שוני ביןי חברות הביטוח אבל הכוונה היא לממוצע בערך..)

טנקסס

• תוכן חדש...