Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פג'ו 5008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

במסגרת חיפושי אחרי רכב גבוה ומרווח חשבתי גם על הפג'ו 5008 שנראית די מרווחת בשביל מיניוואן קומפקטי.

איך האוטו הזה?

האם הוא מאבד מערכו הרבה?

אגב מה מקבלים ברמת אבזור PACK?

תודה

פורסם

עוד קצת פרטים על ה-5008 אתה יכול למצוא במבחן הדרך שעשינו לו. בגדול, כמו שאתה יכול לראות, הרכב די מוצלח.

רמת האבזור PACK כוללת תצוגה עילית, גג שמש פנורמי ונראה לי שגם מושבים בריפוד "מהודר".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בדקתי היום את הפורד גלאקסי והיא לא התאימה לי.

אז אבדוק את ה 5008 ונראה אם תתאים למרות שמדובר במיניוואן קומפקטי.

אם יש עוד רכבים שלא חשבתי עליהם עם תא מטען גדול אודה לכם אם תספרו לי.

תודה

פורסם

אינני צריך את כל שבעת המושבים אבל ברכבים עם שבעה אפשר לקפל את האחוריים ולקבל תא מטען גדול.

חלק מהרכבים שהזכרת כבר מיושנים והבנתי שהגרנדיס כבר לא משווקת.

לגבי הגרנד סניק עוד השנה תגיע גרסה מתודשת אז בטוח שלא אקנה כרגע את הסניק.

אני מדבר על רכישה די בקרוב.

יש גם את המאזדה 5 אבל די נמאס לי ממאזדה.

פורסם

ה-5008 הינו המיניוואן הקומפקטי הטוב מבין אלה הנמכרים בישראל כיום (שים לב, הגלקסי לא נכלל בהגדרה קומפקטי)! חבל רק שהיבואן בחר לתמחור גבוה, שפוגם בתחרותיות בשוק הליסינג, שם שולטות המאזדה5 והסיטאורן C4 פיקאסו.

באירופה, מחירו זהה לנ"ל.

פורסם

בדקתי את הגלאקסי כי אני צריך תא מטען גדול במיוחד כדי להכניס כסא גלגלים ממונע או קלנועית.

אמורה להגיע גם האופל זאפירה שנראית מרשים מאוד אבל היא תגיע עם מנוע 1400.

אני מקבל קצבת ניידות מביטוח לאומי לפי מנוע 1800 אז צריך לבדוק מה קורה אם אני קונה עם מנוע קטן יותר.

פורסם

אני יכול לעשות לך השוואה ישירה שכן את הפיקאסו ( הרכב הקודם) החליפה לפני מספר ימים הה5008. בשכירות ומחיר אני לא יוכל לעזור לך כי הרכב הוא ליסינג ואין לי מושג מה מחירו.

לחיוב אני יציין תחושה איכותית/יוקרתי ( הכול יחסי כמובן) באיחוד אם משווים אותה לC4, גיר עובד פנטסטי וכנ"ל גם המנוע למרות שהוא מרגיש עוד סגור. בכלל תנוחת הישיבה והניהוג מאוד מהנה, אצלנו ברמת הגימור היותר גבוה יש את המסך שהוא נחמד.

לשלישה אני יגיד שהיא מרגישה מאוד קטנה ביחס לC4, אולי בגלל שהגג יותר נמוך משמעותיית, הרכב מעביר טיפה מהר מדי את הילוך ראשון. אין תפעול הילוכים מההגה, באיחוד אחרי הסיטרואן זה חסר לך. יש כמה חלקים שמלווים את פיג'ו סיטרואן כבר שנים ודי מאכזב לראות אותם שם, כמו הידית שאחריית על מערכת השם ( לא על ההגה ), כנ"ל גם הקרוז קונטרול. מערכת השמע בינונית מינוס, והפיתרונות למולטימדיה לא מקורים ודי יקרים.

לסיכום אני מאוד מאוד אהבתי את הרכב בחבילה הכוללת גם אם פה ושם הוא מפספס טיפה, לא היה מזיק עוד טיפה כוח.

אגב אני בספק אם תוכל להכניס קולנועית בבגאז' בין היתר בגלל הבאגז הנמוך.

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

כל עוד נפח מנוע גדול מ-1300 סמ"ק ההטבות של ביטוח לאומי לא נפגעות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם תגיע הסניק המחודשת בקרוב איך בהשוואה לפיג'ו?

לפי הנתונים תא המטען של הרנו גדול יותר וזה חשוב לי.

אבל נראה לי שלפיג'ו יש שוק טוב יותר ופחות איבוד ירידת ערך.

אני צודק או שבשניהם יש בעיה?

אוכל למכור את שניהם במחירון כי גם זה חשוב.

תודה

פורסם

קשה להגיד לך איך תהיה הסניק המחודשת כיוון שעדיין לא הגיעה לארץ ולא נבחנה. בסך הכל, עושה רושם שמדובר בשדרוג קליל ולא במתיחת פנים מהותית. החידוש העיקרי יהיה כנראה מנוע מוגדש חדש, אבל לך תדע אם קרסו יביאו אותו בכלל ארצה. גם אם כן, זה יהיה מנוע 1,200 סמ"ק שלפי דבריו של zvit לא רלוונטי אליך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...