Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש יונדאי גטס שנת 2007 והלאה...

בחיפושי באתרים (יד 2, winwin) ראיתי שהרבה דגמים של 2007 (כמעט כולם) מופיעים כדגם GLF שהבנתי שלאחר המתיחת פנים

הפסיקו לשווק אותו, אז מה העניין?

הדגם הזה גם לאחר מתיחת הפנים של הגטס נחשב לא ממולץ מבחינה בטיחותית?

פורסם

עזוב את מה שמפורסם במודעות ביד 2. רוב המוכרים לא יודעים איזו רמת אבזור יש להם, חלק ניכר מאלו שכן יודעים לא באמת רוצים לכתוב את האמת.

בכל מקרה, אתה טועה. רמת האבזור GLF נמכרה גם אחרי מתיחת הפנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רמת הגימור GLF נמכרה גם בדגמי יונדאי גטס החדשים לגרסאות הליסינג.

כלומר:אין ABS, כרית אויר אחת,אין חלונות חשמל מאחור.

לדעתי אנשים יודעים איזה רכב הם מוכרים מהסיבה הפשוטה שזה מצויין ברשיון רכב.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

יונדאי גטס GLF נמכרה עד 2009, כלומר גם אחרי מתיחת הפנים.

מבחינת אבזור הבטיחות היא אכן פחות בטיחותית מהמקבילות בקטגוריה. היא יותר מתאימה למי שמחפש מכונית פשוטה וזולה לאחזקה. מי שמחפש משהו יותר בטיחותי יכול לחפש את הדגם GLI שמגיע עם ABS ויותר כריות אוויר.

פורסם

מבחינת אבזור הבטיחות היא אכן פחות בטיחותית מהמקבילות בקטגוריה. היא יותר מתאימה למי שמחפש מכונית פשוטה וזולה לאחזקה.

מכיוון שאין שום תחזוקה לכרית האוויר ומשאבת ABS זה לא חלק שהולך כל יום, בטח לא במכונית חדשה - אין מקום לומר שזו מכונית פשוטה וזולה לאחזקה. יש הרבה אחרות שהן פשוטות, זולות לאחזקה, וגם יש להן אבזור בטיחותי.

הגטס בדגם הבלתי מאובזר מתאימה ל:

1. פראיירים שהצליחו לדחוף להם את הרכב הזה.

2. אנשים שלא מבינים מהחיים שלהם ומוכנים להתפשר בצורה מוחלטת על בטיחות.

3. קמצנים שלא רואים ממטר.

פורסם

אני לא מסכים איתך.

זה רכב טוב כרכב עירוני-אני לא נתקלתי אף פעם בפעולת ABS בתוך העיר כשהמהירות היא 50-70 קמ"ש.

הרכב אינו מיועד ל"קמצנים" אלא לאנשים שפשוט רוצים רכב זול ואמין בכמה שפחות כסף ומוכנים להתפשר על האבזור הבטיחותי.

הרכב מבתע את עבודתו בצורה מעולה עבור מי שאלה הן דרושותיו.

כמובן שאם אתה מחפש גטס ואכן יש לך אפשרות למתוח את התקציב הייתי ממליץ לך לחפש סיריון.

בהצלחה!

פורסם

בתוך העיר 70?

גטס זה ממש לא רכב עירוני,והבדלי המחיר בין GLF ל דגם יותר מאובזר לא גדולים.פשוט מי שלא יודע קונה GLF.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתוך העיר 70?

גטס זה ממש לא רכב עירוני,והבדלי המחיר בין GLF ל דגם יותר מאובזר לא גדולים.פשוט מי שלא יודע קונה GLF.

אופס התכוונתי 60.

ואנשים קונים את הGLF כי זה מה שחברות הליסינג מפרסמות-כמו כן החברה SIXT מציגה נתונים מטעים באתר-כמו קיומה של מערכת ABS בדגם הGLF.

זו אכן הטעיה של הצרכנים אבל אנשים לא טורחים לבדוק וקונים.

בהצלחה!

פורסם
אני לא מסכים איתך.

זה רכב טוב כרכב עירוני-אני לא נתקלתי אף פעם בפעולת ABS בתוך העיר כשהמהירות היא 50-70 קמ"ש.

ילד קופץ לכביש ביום גשם ABS עובד בהחלט.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...