Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר המון זמן שהגיר ביונדאי שלי לא מתפקד ב100%, רוב הכניסות להילכוים שונים מלווים בחריקות ולא נכנסים כמו שצריך,

לא חסר שמן גיר , והרכב כבר עבר 196K קילומטר,

מישהו יכול לחשוב על כיוון? אולי מכון גירים טוב באשדוד שאוכל לבקר בו?

(האם קיים דבר כזה שיפוץ גיר ידני? סליחה על הבורות :roll: )

פורסם

קיים שיפוץ לגירים ידניים - לא תמיד משתלם,לפעמים עדיף גיר מפירוק.

מה שקורה זה שלכל הילוך יש קלאץ בודי וסינכרון שמאפשרים שילוב הילוך, ברגע שאין בינהם מספיק מרווח אז מתחילות חריקות בזמן שילוב ובשלב מאוחר יותר גם נוצרים סדקים על הקלאץ בודי עד שהוא קורס(זה בקצרה).

האם זה קורה לך בכל ההילוכים?אם כן אז יכול להיות שיש בעיה בקלאץ.

פורסם

האמת גם כשהאוטו כבוי, וגם כשהוא מונע אך בעמידה ולא בנסיעה, ההילוכים נכנסים חלק מאוד ובלי אף תקלה, עם קלאץ' כמובן.

אתה חושב שזה מציין משהו שרק בעת נסיעה ההילוכים עושים בעיות ?

פורסם

הקלאץ אם אתה קונה אותו לבד יעלה לך בסביבות 400 ש"ח

רק עבודה במורשה תעלה לך משהו בסביבות 1200"ח אולי קצת יותר אבל הם לא ירצו שאתה תביא קלאץ אלא שהם יביאו(מוסך מורשה דייהטסו רצה ממני קלאץ+עבודה 1800ש"ח לא כולל מע"מ)

בין כל המוסכים הלא מורשים רק עבודה בין 400 ל 700 ש"ח

אני עשיתי הכל במוסך בחיפה ועלה לי הכל 800 ש"ח, הקלאץ(AISIN יפני שאני הבאתי)+עבודה

• תוכן חדש...