Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאוטלנדר מנוע 2400 או 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מיצובישי אאוטלנדר (בחרתי אותו מכיוון שאני מחפש רכב גבוה עם תא מטען מרוווח ועיצוב פנימי),

חשבתי לקנות חדש מנוע 2000 דגם INSTYLE או יד 2 דגם ספורט 2400 שנת 2010,

בעיקרון הם בערך אותו מחיר,

הלבטים שלי הם:

1. הפחידו אותי מצריכה גבוהה במנוע 2400, האם יש הבדל כזה גדול בצריכה בין המנועים ?

2. במנוע 2000 לא סוחב, האם יש כזה הבדל בין הדגמים ?

בלימיטד אני מקבל יותר איבזור אבל יורד בשנתיים, אני יודע שבלימיטד יש 7 מקומות, בעיקרון יש לי 3 ילדים קטנים, אבל לא איכפת לי באותו כסף לקבל עוד 2 מושבים, רע זה לא יכול להיות,

אני נוסע 15K בשנה, ורוב הנסיעות בעיר,

פורסם

לא מכיר את הנפח 2000 אך מכיר טוב את הנפח הגדול יותר.

רכב מעולה. צריכת הדלק תלויה בנהיגה שלך. בנהיגה רגועה הרכב די חסכוני.

אל תשכח שלרכב יש 6 הילוכים. במהירות של 120 קמ"ש הטורים עומדים על 2.

מומלץ לקחת את הדגם של ה 7 מקומות משתי סיבות.

א. זה לא תופס מקום. זה נכנס ברצפה ולא רואים את זה.

ב. במכירה עתידית, רובם מחפשים את הדגם של ה 7 מקומות.

ודבר הכי חשוב, תזהר מבעלויות ליסינג למינהם.

פורסם
לא מכיר את הנפח 2000 אך מכיר טוב את הנפח הגדול יותר.

רכב מעולה. צריכת הדלק תלויה בנהיגה שלך. בנהיגה רגועה הרכב די חסכוני.

.

חסכוני ? אתה יכול להיות יותר מפורט ? כמו כמה ק"מ לליטר בעיר בנסיעה רגועה,

תודה

פורסם

יש לי ניסיון טוב עם שניהם.

ה- 2000 נוסע כמו כל מכוניות המנהלים עם מנוע 2000 (מזדה 6, מונדאו, B4 וכו') שזה אומר חזק יותר ממשפחתית 1600 אבל לא הרבה יותר חזק. אם לוחצים על הרכב ניתן להוציא ממנו קצב התקדמות נאה ביותר לרכב כזה (על חשבון צריכת דלק כמובן).

ה- 2400 עושה הכל בקלות יותר ובמיוחד בסל"ד נמוך ובינוני (תאוצות ביניים למשל). ההבדל של 23 כ"ס ביניהם לא מספר את כל התמונה ודווקא ה- 3.5 קג"מ הבדל במומנט הם אלו שעושים את ההבדל. שני המקומות הנוספים קטנים מאוד ולא ממש יכולים לשמש לנסיעות ארוכות, המטרה שלהם היא בעיקר לנסיעות קצרות עבור ילדים (מי שמחפש מיניוואן הרכב הזה לא יתאים לו, למי שרק צריך אופציה להובלת עוד ילדים זה כן יתאים).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...