Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מאמין שלא פעם ולא פעמיים יצא לכם לראות מספר מחוק בלוחית הרישוי בתמונות שמפרסמים על מכירת רכב.

במיוחד ביד2. האם הדבר צריך להדליק מנורה אדומה?

הרי, למה שמשהו ירצה להסתיר את מספר הרכב שהוא מוכר, אלא עם כן הוא מפחד שיבררו משהו רע על הרכב.

מצד שני אני רואה הרבה פרסומים כאלה. אני לא מבין למה עושים את זה. אולי יש לזה סיבה הגיונית שלא עליתי עליה?

מה אתם אומרים, האם הדבר בסדר?

Nissan Almera Perfect 1.8 2002

פורסם

אני יכול לחשוב על כמה סיבות הגיוניות יחסית להסתיר את לוחית הרישוי במודעות מכירה. נניח, למשל, שאתה מפרסם למכירה רכב משופר ולא רוצה להקל על המשטרה למצוא אותך. נניח שאתה מפרסם רכב גניב ולא רוצה להקל על הגנבים למצוא אותך.

וזה חוץ מהעובדה שיש הרבה מושפעים שמסתירים בלי להבין למה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בכל תמונה של רכב עדיף לטשטש מספר רכב.

1. גניבת רכבים

2. גניבת מערכות סטריאו

3. גניבת שיפורים כאלו או אחרים

4. הסתרה מהמשטרה במידה ומדובר ברכב לא חוקי (משופר)

בקיצור, אם יש ספק אין ספק.

פורסם

היום שעושים שימוש בכל מידע קטן לרעה עדיף לטשטש כל מה שלא צריך! ההסתרה נועדה בעיקר למניעת גניבות לדעתי ובכל מקרה כשאתה בא לראות את הרכב תגלה את המספר ואת שאר הפרטים אז למה לי כמוכר לספק פירצות למידע אודותי לכל אחד?

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...