Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי ביואיק רנדוו שנת 2004 מנוע 3400 וראיתי באיביי 2 ציפים מעניין שכבייכול מוסיפים בין 25-50 כ"ס וקג"מ נוסף וכמובן מה שהכי הדליק אותי זה שהם גורמים לכך שהרכב יהיה חסכוני יותר.

השאלה שלי כאן האם הם באתר עומדים מאחורי מה שהם כותבים בקשר לכח והכי חשוב האם זה באמת יגרום לצריכת דלק נמוכה יותר? ועוד שאלה במכס יעשו אם זה בעיות? והאם אפשר להתקין את זה לבד?

הינה קישורים לציפים:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190625658982&fits=Year%3A2004%7CMake%3ABuick%7CModel%3ARendezvous&_trksid=p2045653.m1253#ht_3986wt_1396

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170767284882&fits=Year%3A2004%7CMake%3ABuick%7CModel%3ARendezvous&_trksid=p2045653.m1253#ht_3745wt_1396

תודה רבה לעוזרים

פורסם

לא מאמין לרוב השטיויות האלה באיביי.

אני יודע שיש סדנאות בארה"ב שאתה יכול לשלוח להם את ה מחשב של הרכב והם מתכנתים אותו לחיסכון ואנשים טוענים שזה

באמת עובד לפי מה שקראתי בפורומים, אבל הרוב עושים אתזה במנועי ה 3800 של ביואיק.

פורסם

יש הרבה מוצרים כאלה לרכבים אמריקאים, הטובים מגיעים עם מחשב\בקרה חיצוני שמאפשר לעבור בין מצבים ולהוריד מידע, אך אני חושב שהם יעילים יותר ככל שהמנוע והרכב גדולים יותר (V8 ), למשל בשברולט סילבראדו שהתקנו ניתן היה לשנות מספר מצבים, כולל השינוי בהעברות ההילוכים לשם חיסכון בדלק או למצב גרירה. השינוי היה מורגש אם כי המספרים שציטטת נראים מוגזמים למנוע שלך.

כנס לפורומים בארה"ב אתה בוודאי לא הראשון שמתעניין במוצר הזה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...