Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

הבנתי בנושא זה אפסית,אז אנא גלו סבלנות בבקשה (-:

האם ניתן לחבר סאב מכל סוג + מגבר לרדיו דיסק מקורי שמותקן במאזדה 2 שנת 2009 ?

האם מערכת שכזאת בכלל בנויה לשלוט על מגבר ולהפעיל סאב שיהיה אפקטיבי??

בקיצור,איך בדיוק ובעלות לא גבוהה ניתן לשפר את השמיעה המקורית שמגיעה בילד אין עם הרכב ?

תודה מראש למשיבים.

פורסם

אז למעשה כשאני קונה מגבר שכזה אני הורג 2 ציפורים במכה אחת ?! גם מגבר וגם מנחת ואז מחבר לו את כל מה שאני רוצה?

אני מניח שמלבד הסאב שאני מחבר עליי גם להחליף את הרמקולים המקוריים ברכב? או שלא חייב ?

האם תוכל להמליץ לי על מגבר ספציפי בסכום של עד ל-1200 ש"ח שכולל מנחת בתוכו? מערכת המאזדה תדע לקבל מגבר שכזה?

אלו נראה לי כל השאלות (-:

המון תודה!

פורסם

המון תודה!

אני רואה שאת המגבר הזה קצת קשה למצוא...

מה עליי לרשום לדוגמא בזאפ או כל אתר קניות אחר,ע"מ למצוא עוד סוגי מגברים כאלה ???

פורסם

זאפ זה לא הכל.. אין בזאפ המון מוצרים. לדעתי יש מגבר הזה פה ביד שניה. לדעתי זה מגבר מצוין במחיר שלו

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

מישהו יכול לשלוח לי לינק,או הדרכה כיצד לחפש ברשת מגברים שכאלה? אפילו מחברות נוספות....

תודה

• תוכן חדש...