Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט GBL CS2165C או MOREL TEMPO 6 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר את שני הקומפוננטים? האם יש הבדל ביניהם? האם יש עדיפות לאחד מהם? יש לי אפשרות להביא יד 2 את הJBL במחיר נמוך.. מצד שני לא שמעתי עליו כל כך ועל הטמפו יש מלא המלצות

תודה

פורסם

זו סדרה יחסית נמוכה של JBL,איזה מוזיקה אתה שומע? אתה אוהב לשמוע טוויטרים יותר מהרמקול? אם כן קח אותם.

אם אתה אוהב יותר "משולב" בין הטוויטר ולמידבאס הייתי הולך על טמפו,שזה גם הסדרה הנמוכה של מורל.

אתה מגביר אותם עם מגבר או HU?

Scan Speak

פורסם

אני שומע בעיקר דאב סטפ.. למרות שאני מניח שבתקציב הזה אני בכל מקרה לא יקבל באסים יותר מהסטנדרט..

מגבר.. יש מצב, כרגע לפחות בהתחלה אני לא מוסיף מגבר

פורסם

על איזה מגבר הייתם ממליצים לשלב עם קומפוננט כזה? התקציב לא גבוהה כמו שאפשר להבין, לא אכפת לי אבל להשקיע עוד קצת אם זה אמור לתת שינוי קיצוני

• תוכן חדש...