Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החלפתי היום את השמן שקניתי (Prestone (10W-40 בשמן (10W-40) של חברת LIQUI MOLY.

האם השמן שקניתי עכשיו (LIQUI MOLY) יותר טוב ויותר מומלץ מהשמן הקודם שהיה לי (prestone)??

תודה רבה.

פורסם

Prestone היא חברה המתמחה בנוזלים שונים לרכב שהעיקרי בהם הוא נוזל קירור. פרסטון מעולם לא ייצרה שמן מנוע, השמן המופץ ברשתות השונות תחת הכיתוב Prestone 10W40 הנו בגדר תעלומה, אין לו אבא ואין לו אמא, אף אחד לא יודע מי מייצר אותו ואף אחד לא יודע מה הוא באמת מכיל או באיזה תקן הוא עומד. להכניס שמן כזה למנוע שקול כמו הכנסת שמן בישול נפוץ כזה או אחר. כולם פה אומרים שאין לך שום סכנה למנוע ואני אומר, חביבי המנוע שלך בסכנה.

עריכה: מסתבר ש-Amalie Oil Company היושבת בארה"ב אכן מייצרת מותג חצי סינתטי בשם PRESTONE SYNTHETIC BLEND בצמיגות 10W40 ועומד בתקן SM. אז קח בחזרה את דבריי המנוע שלך בסדר גמור.

בנוגע ל-LIQUI MOLY אני אישית לא אוהב כל-כך את החברה הזאת אך לפחות היא דואגת לעמוד בתקנים של VAG הדרושים לרכבך. ובלי קשר, כדי לקבל חוות דעת על שמן עליך לפרסם את שם המוצר ולא שם החברה.

פורסם

תודה על התגובה עידן.

כשאמרו לי שאין סכנה למנוע הכוונה הייתה שאפשר להמשיך לנסוע גם אם האוטו ״אוכל״ קצת שמן.

רק צריך להקפיד לבדוק את מדד השמן ולדאוג למלא אותו כל פעם שחסר.

בכל אופן העלתי תמונה של השמן שקניתי (super leichtlauf).

יש לי גולף 2000 מנוע 2.0L.

אשמח לחוות דעת.

תודה.

5o703s.jpg

פורסם

הסבירו לך בפירוש לקנות 5w-40!סינטטי מלא, קנית חצי סינטטי, מה שמומלץ למנועי ואג הוא סינטטי מלא, ליקווי מולי הבקבוק הסגול היה מצויין.

פורסם
הסבירו לך בפירוש לקנות 5w-40!סינטטי מלא, קנית חצי סינטטי, מה שמומלץ למנועי ואג הוא סינטטי מלא, ליקווי מולי הבקבוק הסגול היה מצויין.

אם היית קורא את כל השירשור היית יודע שכרגע יש לי במנוע שמן 10-40 ורק בטיפול הבא אחליף ל-5-40.

שאלתי את רון אם זה אפשרי להמשיך ולהשתמש ב-10-40 עד הטיפול הבא, שבו אחליף את השמן ורון אמר שאין עם זה שום בעיה.

להבא לפני שאתה מתחיל לרשום כדאי שתקרא את כל הפוסט.

תודה לך בכל אופן.

חברי הפורום היקרים אפשר לקבל חוות דעת לגבי השמן שהעלתי תמונה שלו??

תודה.

פורסם

בהודעה הקודמת רשמתי לך לרכוש שמן שמתאים למפרטי VAG בתקן VW502.00.

השמן שרכשת מתאים לתקנים ישניים יותר של VAG קרי תקן VAG 500/501 שמתאים לרכבים שיוצרו לפני שנת 1997 או 2000.

אתה יכול להשתמש בשמן הזה עד הטיפול הבא.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...