Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תספורת לבעלי ההון ... לאן נלך ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל יום אני קורא על עוד בעל הון שמבקש תספורת כזו או אחרת מבעלי האג"ח , כאשר החלק הארי הוא בעצם - חברות הפנסיה שלנו!.

אז חברות הפנסיה אוכלות פצצות כל שני וחמישי , אבל בסופו של יום - האזרח נדפק.

אין שבוע שלא שומעים על בעל שליטה כזה או אחר שמבקש תספורת.

אבל מה אנחנו ... איפה הקול שלנו ? , איפה כל האזרחים - כולכם! .

רוצים צדק חברתי כולם , אבל לא מסתכלים על הדבר אולי הכי חשוב, מה שכבר אנחנו מושקעים בו, ומפסידים יותר ויותר ככל שהתמונה העגומה מתגלה לי בחצי שנה האחרונה.

אפשר לומר שכל! אבל כל בעלי ההון ששולטים בשוק , שאצלם חברות הפנסיה של כל אחד ואחד בפורום הזה מושקע בצורה נרחבת מאוד, מבקשים תספורת.

ולא מדובר כאן על עוד מיליארד שקל בתקציב המדינה. מדובר על מיליארדים! לא אחד ולא שתיים מהם.

איפה אנחנו האזרח הקטן שבמצב שהולך לקראת קריסה מוחלטת , לפי מה שאני מסיק בקצב הנוכחי - בעוד שנה פחות או יותר תתרחש קריסה מוחלטת של השוק הישראלי על כל גוניו וסוגיו.

כולם עיוורים או אילמים כנראה, אין שום עיתונאי אחד מסכן (שהרי העתונות והתקשורת גם כן נשלטים על ידם) שמעיר את האזרח הקטן מהתרדמת שבה היו שקועים עד לא מזמן האמריקאים \ האירופאים - והתעוררו מאוחר מידי.

אנחנו בשלב מאוחר מידי ? אין אחד שבכלל חושב על כל הסלט הזה בצורה רצינית ? או שאני לחוץ מידי ופסימי מידי לגבי העתיד הכלכלה הישראלית.

פוליטיקה אסור - אבל יש הרבה מה לומר בנדון ולכל צד פוליטי אשר קיים כיום במדינה (ימין שמאל ומרכז).

אז, אני רואה שחורות - או שפשוט כנראה שזה מה שיקרה , ואנחנו התווכחנו על קוטג כאשר כל הזמן הזה כאשר בעצם היינו צריכים לריב על החופשה ברויאל קריביים פעם בשנה עם כספי הפנסיה שהלכו לאבדון ולכיס של "המנהלים" . - וזה הרבה מאוד קוטג!.

וכרגיל נתנו פול גז בניוטרל על שטויות במקום להתייחס לעיקר - כי היו כאלו שכיוונו לשם כי נוח יותר , קל יותר , ועדיף לכולם יותר שיתעסקו בתפל ולא בעיקר (וכולם זה = פוליטיקאים , בעלי ממון ששולטים בשוק , התיקשורת (כי כמובן הם נשלטים ע"י חברת XYZ אשר שולטת ב....) וכאלה שהצדק החברתי כוון ע"י משלמי "מס עקיף" ).

שבוע טוב לכולם

פורסם

אחרי כזאת הודעה דכאונית אתה מאחל שבוע טוב?

וואלק אתה,משו-משו :lol:

רגע של פסימיות - מה זה משנה פנסיה לא פנסיה,העולם נחרב בסוף 2012 לא?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...