Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור מציאות באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 689
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לא , פשוט עלות המישלוח היא החל מ21$- גם אם תזמין כפתור בית לאייפון.

לכן פחות מ3 מטענים במישלוח אחד זה כבר לא מישתלם.

אם אני יודע שלא אצטרך לידאוג הייתי מזמין אפילו יותר.

נ.ב- ראיתי שהמטען של נוט3 מוצהר כ5.3V- יש לזה השפעה לרעה על מכשירים אחרים?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
היי,

מחפש תאורה סולארית לגינה,

האם מישהו מכיר מוכר טוב?

אתה יכול להתחיל מכאן לקבל רעיונות ומחירים- יש גם קופון בכותרת ומשם לחפש דברים דומים במקומות אחרים ולהשוות מחירים שתיהיה בערך סגור מה אתה רוצה ליקנות לצרכים שלך.

http://www.banggood.com/collection-2014-Solar-Light-EDM-307.html?p=2O09152737382013098T

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

שאלה בקשר למצלמה, יש לה ייצוב תמונה? במידה ויוצא צילום עם יותר מידי קפיצות יש לה אפשרות של ייצוב? או שבכלל עושים את זה עם תוכנה/יוטיוב?

פורסם

ברכה בודקת גם סט 8 סכיני גילוח לג'ילט מבאנג בכ10$, נחזור לדווח :-).

פורסם
נ.ב- ראיתי שהמטען של נוט3 מוצהר כ5.3V- יש לזה השפעה לרעה על מכשירים אחרים?

לא אמור להיות, לפני הגעת ה-PB שלי השתמשתי במטען של קולגה, מקורי של נוט3 (עם כבל Micro USB 2 ולא Micro USB 3) ועבד מצוין.

מתעלק על עניין המטענים, מחפש לg2

ברמת העיקרון כל מטען עם מעל ל-1.8A אמור להתאים לך.

אם אתה מחפש מקורי של LG אני יכול להפנות אותך לחיפוש ב-eBay אבל לא קניתי מאף אחד מהמוכרים האלה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עידכון קטן לגבי הטאבלט אנדרואיד עם GPS ו3G לרכב:

כרגע הטאבלט שאני בודק לגביו הוא מדגם Cube U51GTW Talk7X 3G, אפשר ליראות מידע ומחירים עליו ברשת.

אני מנסה לארגן אותו עם קופון מיוחד לחברי הפורום במחיר של 74.99$ בשביל לימנוע הטלת מיסים של 35.7% התקפים על מכשירי סלולאר(מודם 3G).

במידה ואקבל אישור אני מזמין אחד לבדיקה ואפרסם כאן את הסקיר האם שווה או לא +ביצועי GPS.

בקצה מדובר על טאבלט תומך דור שלישי בארץ, יכולת חיוג/שיחה, GPS, כפול ליבה ו1GB זיכרון ו8GB אחסון ומסך IPS.

מה דעתכם?

פורסם

כן ראיתי, העניין הוא שכעת הם ריעננו את הדגם והוא מגיעה עם 8GB אחסון + אפשר ליראות שהמחירים הם מעל 80$ בכל מקום לכן אני מנסה לסדר ב74.99$ בכדי להימנע מתוספת מיסים שזה כבר רציני ביגלל המודם 3G והופך אותו לקטגוריית הסמארטפונים עם 35.7% מס.

רוצה לשחק איתו איך הWAZE עובד בארץ ואז ישר פרוייקט לרכב :-).

פורסם (נערך)
עידכון קטן לגבי הטאבלט אנדרואיד עם GPS ו3G לרכב:

כרגע הטאבלט שאני בודק לגביו הוא מדגם Cube U51GTW Talk7X 3G, אפשר ליראות מידע ומחירים עליו ברשת.

אני מנסה לארגן אותו עם קופון מיוחד לחברי הפורום במחיר של 74.99$ בשביל לימנוע הטלת מיסים של 35.7% התקפים על מכשירי סלולאר(מודם 3G).

במידה ואקבל אישור אני מזמין אחד לבדיקה ואפרסם כאן את הסקיר האם שווה או לא +ביצועי GPS.

בקצה מדובר על טאבלט תומך דור שלישי בארץ, יכולת חיוג/שיחה, GPS, כפול ליבה ו1GB זיכרון ו8GB אחסון ומסך IPS.

מה דעתכם?

עדכון- יש אישור מהחנות, יש קופון מיוחד בשביל הפורום שמוריד המחיר ל74.99$ להימנעות מהמכס ומחר בע"ה אני מוציא הזמנה בשביל הסקירה.

יום מצויין לכולם ואעדכן אתכם שאקבל.

נ.ב- עכשיו צריך להתחיל לחפש תושבת לרכב שתחזיק את הטאבלט(רוחב 108מ"מ) :?.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

כל הכבוד לך וגם סחטיין על האתר הזה, הם מאוד קשובים וענייניים - בכל נושא שאתה פונה אליהם תמיד תזכה לתשובה, עדיין לא קיבלתי מהם את החבילות שהזמנתי (4) אבל הם עושים רושם טוב מאוד.

עכשיו אני בדיוק מזמין מהם מטען אוניברסלי (אפילו שבאיביי יש בקצת יותר זול, עליהם אני סומך יותר) שמתאים לכל סוגי הסוללות של הסמארטפונים וגם בעיקר בשביל הSJ4000 ושות':

http://www.banggood.com/Wholesale-D11-USB-LCD-Multicolor-Universal-Seat-Charger-For-Phone-Battery-p-46414.html

גרושים, ושווה למי שיש מספר סוללות ורוצה תמיד שיהיו טעונות בשלוף

• תוכן חדש...