Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לדעתי פשוט צריך להקים חגורת לחץ על "ישראל כץ" שר התחבורה!

יש כבר משהו בפייס בוק?

הוא צריך להבין שהוא ישלם בכיסא שלו, אם הוא לא מוריד את המצלמות האלה!

שלא תבינו לא נכון, אני בעד אכיפה, אך לא במקומות שאין בהם צורך!!

אולי צריך אפילו להתפקד לליכוד או למפלגה אחרת כדי לשנות דברים!

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למשפט האחרון אני מסכים

שאר ההודעה שלך מבוססת על מה?

החברה הפרטית ככל שאני קראתי אחראית רק על הצד הטכני .ובתמורה מקבלת כסף כמו כל ספק של המדינה.

היא לא קובעת מיקומים היא לא קובעת מהירות , היא גם לא תחליט אם לשלוח לך דו"ח הביתה או לא.

אוקי, אז הפוך את החברה הפרטית למשטרה או ממשלה.

את ההתנהגות של המשטרה אנחנו כבר מכירים (נתינת דו"חות שקריים וחנייה במקומות השמורים לנכים).

את התנהגות הממשלה אנחנו גם מכירים (עצם פרוייקט המצלמות המופרך הזה).

אז אני יודע למה לצפות.

זה אפילו עוד יותר מפחיד מאשר אם ההחלטה היתה בידיים של חברה פרטית.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

דווקא אני מצדיק (חלקית!) את עניין המצלמות. לפעמים לעלות על כביש מהיר זו סכנת חיים, גם כשאתה נוסע על 90-100 על הנתיב הימני, ויצא לי לראות לא פעם ולא פעמיים נהגים שהתואר "רוצח על גלגלים" מתאים להם מאוד.

מבחינתי כל מי שמחליט שהזמן שלו יקר משל כל אחד אחר, ובוחר להשתולל על הכביש ו"ללחוץ" תוך כדי זגזוג מסוכן בין נתיבים צריך ללמוד תרבות נהיגה-בין אם זה בהורדה מהכביש, נקודות או דרך הכיס.

בכל מקרה, כך או אחרת-נהגים שומרי חוק (שנוסעים 90-110 ומהווים את הרוב הגדול-כך אני רוצה להאמין לפחות..) לא אמורים להיפגע ממצלמות המהירות, וטוב שכך.

פורסם

שמעתי שההכנסות מהמצלמות החדשות יושקעו בתשתיות, תחבורה ציבורית, ספורט מוטורי ולימודי נהיגה מתקדמים לנהגים חדשים עוד בתיכון. :roll:

תראו את חצי הכוס המלאה, בקרוב לא ישארו נהגים עם רישיון בשביל ליצור פקקים.

בכל מקרה, כך או אחרת-נהגים שומרי חוק (שנוסעים 90-110 ומהווים את הרוב הגדול-כך אני רוצה להאמין לפחות..) לא אמורים להיפגע ממצלמות המהירות, וטוב שכך.

110 זה כבר 12 קמ"ש מעל המהירות המותרת ועילה לדוח עסיסי.

אישית, כתושב קפריסין, אני לא מתבייש להגיד שאת רוב הנסיעות הבין עירוניות שלי אני עושה על 120-130 קמ"ש, זו המהירות שנוחה לי וכל מי שנוסע איתי לא מתנגד.

כמובן שאני לא מזגזג, נצמד לתחת של הרכב לפני או עושה שטויות, פשוט משייט לי במהירות התואמת לתנאי הדרך והיכולות של הרכב שלי (שיבלום מ130 טוב יותר ממשפחטומטית שתבלום מ90).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
ד

מבחינתי כל מי שמחליט שהזמן שלו יקר משל כל אחד אחר, ובוחר להשתולל על הכביש ו"ללחוץ" תוך כדי זגזוג מסוכן בין נתיבים צריך ללמוד תרבות נהיגה-בין אם זה בהורדה מהכביש, נקודות או דרך הכיס.

מבחינתי כל מי שמחליט שהזמן שלו יקר משל כל אחד אחר ובוחר להתנחל בנתיב השמאלי ב 80 קמ"ש צריך ללמוד תרבות נהיגה-בין אם זה בהורדה מהכביש, נקודות או דרך הכיס.

כל מי שנוסע מעל 99 קמ"ש עלול לחטוף פלאש, כך שהתאור שלך לשומרי חוק לא ממש נכון.

פורסם
מבחינתי כל מי שמחליט שהזמן שלו יקר משל כל אחד אחר ובוחר להתנחל בנתיב השמאלי ב 80 קמ"ש צריך ללמוד תרבות נהיגה-בין אם זה בהורדה מהכביש, נקודות או דרך הכיס.

כל מי שנוסע מעל 99 קמ"ש עלול לחטוף פלאש, כך שהתאור שלך לשומרי חוק לא ממש נכון.

פיזבן, למען האיזון-גם מבחינתי מי שמתנחל על הנתיב השמאלי ב80 קמ"ש יכול (וצריך) ללמוד תרבות נהיגה, בין אם זה בהורדה מהכביש, נקודות או דרך הכיס. אבל זה לא הissue פה.

לא פעם ולא פעמיים יצא לי לראות פסיכים על הכביש שמבחינתם השלט שמורה על מהירות 90 הוא רק בגדר המלצה, ולא חסרים מקרים של תאונות דרכים שנגרמו כתוצאה מנסיעה במהירות גבוהה מדי תוך כדי איבוד שליטה.

לגבי נסיעה מעל 99 קמ"ש-לא שמעתי על כך שהמצלמות מכויילות לתפוס ממהירות זו ואילך. כמדומני יש כאן משתמש שיש לו גישה יותר טובה אליהן, לצערי שכחתי את שם המשתמש שלו אך לדעתי ניתן לשאול אותו. אני מאוד מקווה שהאכיפה לא תהייה ממהירות של 100 ואילך אלא יותר מכיוון של 110, למען הסדר הטוב.

פורסם
דווקא אני מצדיק (חלקית!) את עניין המצלמות. לפעמים לעלות על כביש מהיר זו סכנת חיים, גם כשאתה נוסע על 90-100 על הנתיב הימני, ויצא לי לראות לא פעם ולא פעמיים נהגים שהתואר "רוצח על גלגלים" מתאים להם מאוד.

אבל אומרים לך ש10% מעל המהירות המותרת , נצא מנק' הנחה של איילון אז 90 ? + עשרה אחוז זה 99 , הרוב באיילון (וגם אני לרוב) נוהגים מעל המהירות הזאת .

כל הכעס מופנה לאידיוטים שקבעו את המהירות שבה מצלמת המהירות , מתי ילמדו שיש גורמים המשפיעים יותר על תאונות מאשר מהירות !

"משרד התחבורה והרשות הלאומית לתקיעת *** , זה מה שזה"

פורסם

לגבי נסיעה מעל 99 קמ"ש-לא שמעתי על כך שהמצלמות מכויילות לתפוס ממהירות זו ואילך. כמדומני יש כאן משתמש שיש לו גישה יותר טובה אליהן, לצערי שכחתי את שם המשתמש שלו אך לדעתי ניתן לשאול אותו. אני מאוד מקווה שהאכיפה לא תהייה ממהירות של 100 ואילך אלא יותר מכיוון של 110, למען הסדר הטוב.

לפי הכתבה מדובר על 10% מעל המהירות המותרת. לפעמים, כשאתה עוקף ומעוניין לסיים עקיפה מהר על מנת לפנות את הנתיב השמאלי, בהחלט סביר שתעבור את ה 100 קמ"ש.

ובוא נגיד שבאמת מצלמים מעל 110 קמ"ש. מחר יחליטו לצלם ב 95 קמ"ש. ואז פתאום תתחיל לקבל קנסות בסיטונאות.

גם אז תהיה בעד המצלמות?

את מי שמתפרע ומזגזג צריך לעצור עם ניידת ולהרגיע. נוכחות מוגברת של ניידות בכבישים תגרום לנהגים "להרגע". אבל בטווח הקצר זה עולה כסף, לא מכניס רווחים ואין מאיפה לקחת. אז עדיף להעניש את כולם.

פורסם

תאמין לי שלזגזג ולהשתולל על הכביש אפשר גם ב 90 ו 100 קמ"ש.

לא צריך לדהור על הכביש בשביל להיות בהמה.

וזה בדיוק הכשלון של כל העוסקים במלאכה הדבילית הזאת. במקום להדליק פנס ולחפש מתחתיו את המטבע (מטבעות או שטרות נשמע יותר אמין), כדאי שיבדקו מה קורה בעולם.

פורסם

למה אתם כ"כ בטוחים, שכאשר אתם נוהגים במהירות 110 קמ"ש, זו אכן המהירות? ברוב המכוניות, אם לא בכולן, זה ממש לא כך.

אני לא יכול להוכיח את דבריי, אבל אני מאמין שנסיעה של 110 קמ"ש (לפי המחוג - לא האמיתית) לא תגרום להוצאות מיותרות, אבל רק הזמן יגיד אם צדקתי או לא.

בכל מקרה, תנו לי מוזיקה טובה ואני מוכן לנסוע 100 קמ"ש לאורך כל הדרך ולהנות ממנה :).

פורסם

ויש כאלו שגורמים לך להרדם על ההגה. :)

פורסם
מדינה מסריחה, מדינת משטרה. מקלט לעם היהודי המדינה הזאת?בטח מקלט, מקלט של טרור תרתי משמע.

תסלח לי על ההתבטאות, אבל אתה צריך סטירה שתחזיר אותך לכדוה"א.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...