Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני צריך לקנות רכב שישמש כרכב שני במשפחה. במושב האחורי ישבו 3 ילדים על בוסטר הגבהה (הקטן, ללא גב).

זה רכב שני שיסע כ 10,000 ק"מ בשנה. גודל תא המטען לא קריטי. אני לא אוהב להחליף רכבים ולכן כנראה אשאיר את הרכב כ 5-6 שנים.

מה שחשוב לנו זה - בטיחות, עלות אחזקה וצריכת דלק בסדר הזה.

את I10 פסלתי כי היא יותר צרה ואני חושש שיהיה צפוף מאחור.

כרגע אני מתלבט בין I20 לאקסנט.

האקסנט קצת יותר זולה. צריכת הדלק של ה I20 קצת יותר טובה.

האם יש הבדל נוסף בין הרכבים?

מה עדיף?

תודה

פורסם

יש הבדל מאוד גדול בין הרכבים. הI20 מודרנית וחדשה יותר, האקסנט שייכת לדור הקודם של רכבי יונדאי. אני חושב שהI20 היא דווקא בחירה מוצלחת יותר, במיוחד אם אתה לא צריך תא מטען גדול. אבל האמת היא שאם אתה מחפש יונדאי שהמושב האחורי שלה מתאים לשלושה ילדים בבוסטר, דווקא יונדאי I30 תתאים יותר.

פורסם

תודה על העזרה

I30 יקרה הרבה יותר.

קח בחשבון שמדובר בבוסטר בלי גב ברוחב כולל של כ 38 ס"מ, כלומר 3 הגבהות ברוחב כולל של כ 114 ס"מ.

האם זה לא יכנס ל I20 או אקסנט? יש סיכוי ב I10?

אין לי ספק ש I20 מודרנית יותר מהאקסנט. השאלה היא איך זה בא לידי ביטוי מבחינת בעל הרכב, בהנחה ששתי המכוניות הן משנת 2009?

תודה

פורסם
תודה על העזרה

I30 יקרה הרבה יותר.

קח בחשבון שמדובר בבוסטר בלי גב ברוחב כולל של כ 38 ס"מ, כלומר 3 הגבהות ברוחב כולל של כ 114 ס"מ.

אין לי ספק ש I20 מודרנית יותר מהאקסנט. השאלה היא איך זה בא לידי ביטוי מבחינת בעל הרכב, בהנחה ששתי המכוניות הן משנת 2009?

תודה

זה בא לידי ביטוי ב-5 כוכבי בטיחות ל-I20 מה שאמור לקבל חשיבות גבוהה במיוחד ברכב שאמור להוביל את שלושת היקרים ללבך ביחד עם זוגתך אני מניח.

מעבר לעניין הקריטי הזה תא הנוסעים נעים הרבה יותר, עשוי מחומרים איכותיים ומורכב היטב, כיול המתלים על אף נוקשותו היחסית עדיף על הנסיעה הקפיצית באקסנט.

ל-I20 יש 3 כוחות סוס יותר ב-500 סל"ד נמוך יותר וקג"מ אחד יותר של מומנט מבאקסנט.

צריכת הדלק ב-I20 עדיפה ככל הידוע לי מהיכרות עמוקה מאוד עם האקסנט.

בהצלחה.

פורסם
תודה על העזרה

I30 יקרה הרבה יותר.

תודה

I30 קל הרבה יותר למצוא מליסינג, מאשר i20, ולכן תוכל למצוא אחת טובה (יש כל כך הרבה) במחיר מאוד קרוב ל i20.

פורסם

תודה על העזרה!

אני בהחלט אבדוק את האופציה של I30.

למקרה שאני לא אצליח למצא I30 טובה במחיר דומה ל I20, מישהו יכול לומר לי מה הרוחב הפנימי של I20?

כלומר, מה האורך של המושב האחורי? כך אוכל לדעת האם בכל זאת ניתן להושיב שם 3 ילדים בבוסטר הגבהה.

תודה

פורסם

בין אקסנט ל- I20, כאשר אין מבחינתך משמעות לתא המטען - אין ספק שעדיפה ה- I20.

היא חדישה, בטוחה, מאובזרת, נוחה ואיכותית בהרבה מהאקסנט הפלסטיקית.

לגבי שלושה ילדים מאחורה, תבדוק אם הכיסאות נכנסים, שכן זו דרישה לא קטנה. עם זאת, עד כמה שזכור לי, ל-I20 יש אפשרות לנטרול כרית אוויר מקדימה, כך שזה יוכל לתת לך אופציה נוספת מבחינת מיקום הכיסאות. אמרת שזה אוטו שני, כך שאני מבין שאחד מההורים יסע לבד עם הילדים ובלי בן הזוג ברכב זה.

במידה וזה המצב או במקרה שתראה שהכסאות אכן נכנסים מאחורה- אז ה I20 היא בחירה מצוינת ותוכל למצוא אחת משנתון מתקדם במחיר טוב ביד-2.

אם תראה שדגם זה מספק אותך, אני לא רואה סיבה להשקיע ב-I30 שתהיה משנתון ישן יותר ובבוודאות מליסינג או השכרה עם ק"מ גבוה יותר מאשר I20.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

בנוגע למושב הנוסעים, הi30 רחבה יותר ב30 ס"מ, מהi20

וגם מרווחת יותר בתא הנהג.

אגב, תוציא לחלוטין את הi10 מהמשוואה, קטנטונת ולא מתאימה לצרכים שלך.

ענת מאוויס

תודה על העזרה!

אני בהחלט אבדוק את האופציה של I30.

למקרה שאני לא אצליח למצא I30 טובה במחיר דומה ל I20, מישהו יכול לומר לי מה הרוחב הפנימי של I20?

כלומר, מה האורך של המושב האחורי? כך אוכל לדעת האם בכל זאת ניתן להושיב שם 3 ילדים בבוסטר הגבהה.

תודה

• תוכן חדש...