Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אה הבנתי כן זה ברור שאם יש לך כמעט פי 3 יותר כוח ממכונית משפחתית, הרכב יהיה יותר קשה לשליטה.

אם אתה מניח את זה ככה, אז אין סיבה שאני לא אקח כמה שיעורים :)

בקשר ל RCZ כן היא יפה אבל לא משהוא מיוחד מתחת למכסה מנוע...

בקשר לעיברית כן אני יודע, חחח, יש לי בעיה עם שגיאות כתיב. זה לא רק עברית, גם באנגלית, ששתיהן שפות אם שלי פחות או יותר :-?

זה בסדר, הסר דאגה מלבך, אתה לא לבד - מרבית הנוער היום לא יודע עברית (או אנגלית) ברמה סבירה. אתם כבר לא קוראים, לא מתאמצים בבית הספר ולא חושבים שזה חשוב - כי גם ההורים שלכם לא חושבים שזה חשוב. אבל הטיפשות של הנוער היום היא כבר עניין אחר.

Z4 או TT משומשות תהיינה יקרות מאוד לתחזוקה, לא רק מבחינת ביטוח. אם להורים שלך יש מספיק כסף לזרוק והם באמת מאוד מעוניינים להוריד לך לחלוטין את כל הערך לכסף במסגרת שיטת ה"אנחנו לא צריכים לחנך את הבן שלנו" שהם מן הסתם פועלים לפיה, אז קח את ה-TT. היא תתאים לך יותר ותהיה ככל הנראה זולה יותר לאחזקה.

אחרת, שירוקו או RCZ חדשות יתאימו לך בול בתור רכב ראשון. יש לך עוד מספיק שנים לנהוג על מכוניות אחרות. מה גם שאתה בטח מתגייס בקרוב אז מיותר להיכנס להרפתקה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיף שהאוטו לא יהיה רשום על שמך ואתה לא תהיה הנהג העיקרי של הרכב ,אלה נהג משני ככה זה יוזיל לך את הביטוח , ואני מציע לך לקחת כמה שיעורים נהיגה מתקדמת ורק אז לקנות אוטו ספורטיבי.

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם

^ חחח, תודה על התיקונים :)

האמתי אין לי בעיה עם דיבור לא בעברית ולא באנגלית בשתיהם אני מדבר שוטף זה רק בכתיבה לא ניראלי שזה משהוא שיש לכל הנוער כי לכל החברים שלי אין שגיאות כתיב בכלל :oops:

לגבי התחזוקה אתה מתכוון עם יש תקלה גדולה וצריך להחליף חלקים ?

לפי כל מה שאני קראתי מתגובות באינטרנט זה רכבים יחסית אמינים, לא ?

דא למה אתה מתכוון הרפתקה ?

פורסם
רוני אם הוא קונה שירוקו זה לא (כמו שאתה אומר) מוריד לו את הערך לכסף?!

מה פתאום, זה ידוע שהבעלות על פולקסווגן גורמת לבנאדם להעריך את עצמו מחדש ולהפנים סוף סוף את מה שחשוב בחיים.

^ חחח, תודה על התיקונים :)

האמתי אין לי בעיה עם דיבור לא בעברית ולא באנגלית בשתיהם אני מדבר שוטף זה רק בכתיבה לא ניראלי שזה משהוא שיש לכל הנוער כי לכל החברים שלי אין שגיאות כתיב בכלל :oops:

לגבי התחזוקה אתה מתכוון עם יש תקלה גדולה וצריך להחליף חלקים ?

לפי כל מה שאני קראתי מתגובות באינטרנט זה רכבים יחסית אמינים, לא ?

דא למה אתה מתכוון הרפתקה ?

תקשיב, אתה ממש מרים פה להנחתה אבל אני ארחם ואענה ברצינות. אני מתכוון לכך שתחזוקת Z4 או TT משומשת תהיה יקרה יותר מתחזוקה שירוקו או RCZ חדשות, בגלל: עלות ביטוח, צריכת דלק (ככל הנראה), עלות טיפולים שוטפים ותיקונים (אין אחריות) וכדומה. במובן הזה זו הרפתקה, ובנוסף כשאתה בצבא סביר להניח שברכב ייעשה פחות שימוש. אז בשביל מה? קנה מכונית כזו כשתשתחרר. אין כל רע בשירוקו או RCZ (או מכונית דומה) לצעיר שהרגע קיבל רישיון. אחלה מכוניות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הייתי מבקש מההורים קודם כל לממן לי קצת שיעורי לשון!

זה פשוט מעליב שאתה אפילו לא משקיע עוד שתי דקות לבדיקת איות לפני שאתה שופך בפנינו עוד ועוד שגיאות כתיב.

זהו כנראה דור הפייסבוק, אותו דור אשר רושם: "^חחח" באתר מכובד לכאורה.

עצוב.

עשה לנו טובה, לפני התגובה הבאה שלך תריץ בודק איות על התוכן.

תודה.

פורסם

אלון,על דיסלקציה שמעת?מה ההתנשאות הזאת?

אני בן 21,דיסלקט עם אלף ואחת בעיות קשב,ריכוז,שגיאות כתיב ושאר הירקות.

זה אומר שאתה טוב ממני?

פותח השרשור-כנראה שיש אנשים שכואב להם לשמוע שבגיל כזה אתה יכול לרכוש רכב שהם בגיל 60 לא יוכלו לרכוש.

תקנה,תעשה קורס נהיגה מתקדמת ותהנה!

פורסם
ההורים נותנים לי כסף לרכב.

פותח השרשור-כנראה שיש אנשים שכואב להם לשמוע שבגיל כזה אתה יכול לרכוש רכב שהם בגיל 60 לא יוכלו לרכוש.

אתה רוצה לנסח מחדש את מה שכתבת?

אף אחד פה לא בא לחנך את ההורים שלו או אותו אבל לתת לנער 200K לרכב ראשון זה נראה לי אידיוטי

בלי שום קשר לכמה יש לך בעו"ש.

פורסם

זה אומר שאתה טוב ממני?

ההבדל הוא שאתה דיסלקט שמנסה להשתפר ולכן אתה מריץ בודק איות על ההודעות שלך והן יוצעות ללא שגיאות בכלל, בעוד כה רבים מהנוער נתלים בעלק-דיסלקטיות שלהם (איך זה שפתאום כולם דיסלקטים?) בשביל שלא יצטרכו להתאמץ.

בכל מקרה, בטח תתפלא אבל אני מסכים איתך שאם ההורים מעוניינים לפנק את הבן שלהם, אז אין בכך כל רע. ועדיין, כדאי שתהיה מידתיות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

זה אומר שאתה טוב ממני?

עם זאת, עדיין צלחת את המשימה וחיברת ארבעה משפטים ללא טעות אחת אפילו.

אז או שאתה לא דיסלקט, או שבדקת את עצמך בשבע עיניים לפני שפרסמת את ההודעה.

אני לא מתנשא, וזה שאני לא דיסלקט לא עושה אותי טוב יותר ממך, בשביל זה יש לי תכונות אחרות.

אגב, במחיר הבית אשר רכשתי אני יכול לרכוש חמישה רכבים כאלו, חדשים, זה אומר שאני חסר יכולת?

אני רחוק מאוד מ-60, בערך חצי מזה.

ועדיין, אני לא רוכש מכוניות "יוקרה" כאלו ואחרות.

עניין של סדר עדיפויות כנראה.

פורסם

אז אם אתם מסכימים, מה הבעיה שהילד פה ירכוש לעצמו מכונת נהיגה ב-200K ש"ח? הלוואי עליי. שוב אני ממליץ על השירוקו 2 ליטר שתספק אותך מעל ומעבר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ההבדל הוא שאתה דיסלקט שמנסה להשתפר ולכן אתה מריץ בודק איות על ההודעות שלך והן יודעות ללא שגיאות בכלל, בעוד כה רבים מהנוער נתלים בעלק-דיסלקטיות שלהם (איך זה שפתאום כולם דיסלקטים?) בשביל שלא יצטרכו להתאמץ.

בכל מקרה, בטח תתפלא אבל אני מסכים איתך שאם ההורים מעוניינים לפנק את הבן שלהם, אז אין בכך כל רע. ועדיין, כדאי שתהיה מידתיות.

רוני

רוני, כאן אם בכלל אז מדובר על דיסגרפיה ולא דיסלקציה. הוא לא יכול לכתוב נכון והבעייה היא לא בקריאה.

אם לבחור בין לכתוב "אככ" לאלה שכותבים (וגם אומרים) "אני יקח" אז אני בוחר בשגיאות הכתיב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם היה לי את הממון או התמיכה הנ''ל בגיל הזה הייתי רוכש הוט האצ' חמימה ולא קופץ מעל הפופיק,בדוק לך איזו שירוקו,פולוGTI,אבארט 500\פונטו מכוניות בעלות ביצועים נאים,מתקדמות טכנולגית,בעלות אופי ומראה צעיר ותוסס בדגש על האיטלקיות המגניבות.

בהצלחה ושמור על עצמך ועלינו שם בכביש!

פורסם

רוני , הסביבה "שלנו" מוצפת בילדים שקיבלו מיאטות , חלקם שבכלל לא משתייכים למועדון קיבלו גרמניות יקרות פי כמה .

בכל זאת , לחלקם ערך לכסף הרבה יותר גבוה משל הרבה שרכשו לעצמם בדם וביזע איזו NA .

לא חסרות דוגמאות על אנשים שרכשו להם מכוניות יקרות , או בכלל סודרו כלכלית ע"י ההורים בכל דבר , אבל יש להם ערך עצום לכסף .

הטענה הכללית שלכם הגיונית ובפועל היא גם קיימת במידה , אבל זה שההורים רוצים לרכוש לבן שלהם מכונית יקרה (מי אמר שהם ישמעו מה הוא תכנן לעשות עם הפליטת פה שלהם לגבי התקציב , הם יסכימו לרכוש לו מכונית ספורטיבית , אולי הם בכלל ירצו להשקיע 200K ברכב בטיחותי) , לא אומר כלום על הערכים שלו .

אני מצטרף להמלצה על השירוקו , בסופו של יום אתה תהנה ממנה הרבה יותר מכל רכב אחר שחשבת עליו .

האי נוחות שמגיע עם רכבים ספורטיביים היא עצומה , גם אם הם יוקרתיים יחסית כמו ה-TT או ה-Z4 , שירוקו תהיה נוחה מהם בכל מיני תחומי חיים (חשש לואנדליזם , התרוצצויות ושריפת ימים במוסך במקרה של תקלות , הוצאת המיץ עד הסכמה לביטוח אם בכלל וכו' ובהם כל מיני תתי סעיפים שמי שלא החזיק לטווח ארוך מכוניות כאלו רחוק מלהבין עד כמה הם משפיעים) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

פותח השרשור, הייתי באמת ממליץ שתקשיב לבעלי הניסיון עם ותק של כמה וכמה שנות נהיגה שמנסים לדבר אלייך.

גם אני חשבתי בידיוק כמוך שהוצאתי רישיון לפני שנתיים בגיל 17 וחצי, הדבר הראשון שעלה לי לראש זה AUDI TT כמוך ודומותיה, אם הייתי לוחץ קצת על ההורים גם הייתי מקבל בלי הרבה ויכוחים, אבל קיבלתי במקום הונדה סיוויק חדשה שגם עליה שזה לא מתיימר להיות רכב ספורטיבי הייתי מתקשה לשלוט, כל לחיצה על הגז הרכב היה משתולל קצת ושהייתי מתלהב גם כמה פעמים כמעט נכנסתי בעמוד, סמוך עליי תתחיל ממשהו יותר פשוט ויותר קטן, גם פונטו חדשה חמודה עם גג נפתח מהחברה תספיק.

צבור ניסיון קצת ואז תקנה מה שבא לך, אף אחד לא בא לרעתך, אומרים לך מניסיון, ילד עם שנתיים רישיון לא מומלץ שינהג ברכבים עם כל כך הרבה כוח, גם אם אתה בטוח שתהיה זהיר ותהיה עירני, אני מבטיח לך שישבו לך חברים באוטו אתה תרצה ללחוץ קצת ולהרגיש את הכוח בכביש פתוח וחלילה תסיים בתוך גדר או משהו כי אתה לא תבין מה קורה שפתאום האוטו יחליק קצת ויזרוק תחת.

קצת היגיון חביבי, מאחל לך שתהיה מרוצה מהרכב החדש וסע בדרכים טובות.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...