Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רוני , הסביבה "שלנו" מוצפת בילדים שקיבלו מיאטות , חלקם שבכלל לא משתייכים למועדון קיבלו גרמניות יקרות פי כמה .

בכל זאת , לחלקם ערך לכסף הרבה יותר גבוה משל הרבה שרכשו לעצמם בדם וביזע איזו NA .

לא חסרות דוגמאות על אנשים שרכשו להם מכוניות יקרות , או בכלל סודרו כלכלית ע"י ההורים בכל דבר , אבל יש להם ערך עצום לכסף .

הטענה הכללית שלכם הגיונית ובפועל היא גם קיימת במידה , אבל זה שההורים רוצים לרכוש לבן שלהם מכונית יקרה (מי אמר שהם ישמעו מה הוא תכנן לעשות עם הפליטת פה שלהם לגבי התקציב , הם יסכימו לרכוש לו מכונית ספורטיבית , אולי הם בכלל ירצו להשקיע 200K ברכב בטיחותי) , לא אומר כלום על הערכים שלו .

ברור שיש דוגמאות לכאן ולכאן, מה שאני טוען הוא שבאופן טבעי מישהו שגדל עם כפית של כסף בפה, יעריך פחות את הכסף. והבחור פה אמר את זה בעצמו - זה לא הכסף שלו, זה הכסף של ההורים.

זה שיש לי שגיעות כתיב לא אומר שאני טיפש.

אין לי בעיות גופניות, יש לי מעל 95 במתמטיקה פיזיקה מחשבים ואנגלית 5 יחידות ואין לי שום בעיות שיכולות להכשיל אותי + אני משחק בסימולטורים כבר כמה שנים, לייתר דיוק כמאת בכל סימולטור טיסה שיצא אין סיבה שאני לא יתקבל.

באמת בלי ציניות, אם יש לך ציונים כאלה אז כדאי שתלך להיבדק בנוגע לשפה וליכולת הכתיבה, אולי באמת יש לך בעיה. חבל שזה יעכב אותך בחיים - כי תאמין לי, אם תנסה להגיע למקומות איכותיים כשאתה כותב ככה, יהיה לך הרבה יותר קשה ממה שנדמה לך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רוני, כאן אם בכלל אז מדובר על דיסגרפיה ולא דיסלקציה. הוא לא יכול לכתוב נכון והבעייה היא לא בקריאה.

אם לבחור בין לכתוב "אככ" לאלה שכותבים (וגם אומרים) "אני יקח" אז אני בוחר בשגיאות הכתיב.

^ אני לא דיסלקט אני לא יודע איך בדיוק קוראים לזה אבל יש לי בעיה רק בכתיבה לא בקריאה...

בקשר למכונית אני מחפש משהוא חזק זה למה אני רוצה אותם אני מחפש את ההרגשה שאני שהמכונית שלי מהירה וגם קצת מסוכנת ואני באמת אוהב מוטוריקה ובכלל לנהוג.

כמובן שאני לא טיפש כמו שאתם הדגשתם זה מסוכן ואני לא מחפש לגמור בעץ אני יקח הרבה שיעורים של נהיגת מרוצים בשביל לדעת את המגבלות של הרכב ואיך להתמודד עם מצבים שאני עלול להיכנס אליהם.

אני לא מסכים עם מה שאמרתם שבגלל שאין לי נסיון אני לא יוכל לנסועה על הרכב, אם אני ילמד אני בטוח יצליח אנשים בגילי עשו דברים מסובכים יותר זה סך הכול לנהוג ברכב עם קצת כוח, ובכלל עם אני יתכבל לקורס טייס כמו שאני רוצה מזה כבר רכב קטנטן עם 250 כוחות סוס ? :lol:

וערך לכסף יש לי את הכסף שלי לא הייתי מבזבז על רכב יקר פשוט זה כסף של ההורים ועם יש להם לבזבז עלי למה לא ? :|

בכל מיקרה תודה על העצות אני יתחשב בזה ובטוח ילך לשיעורים לנהיגה מתקדמת וגם יזהר בהתחלה עד שאני יהיה בטוח ביכולת שלי לנהוג.

נהג לילה, רצית קיבלת, ועוד את שתי האופציות :lol:

זה פשוט מצחיק מידי בכדי להיות אמיתי, יש סיכוי שזה טרול? :roll:

אחרת באמת שאני לא מוצא הסבר הגיוני [זה לא רק השגיאות, זה גם התחביר בסגנון התגובות הלא כל כך מצחיקות ב ynet של "מיקו איש קבע"..]

• תוכן חדש...