Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אינטרנט במהירות 10MB ומהירות הורדה מקסימלית 1250kbs אבל מהירות ההורדה המקסימלית שמתקבלת ב Torrent היא 1000kbs קבוע, למישהו יש מושג מדוע זה ככה? אולי אפשר לשנות את זה בהגדרות?

תודה

פורסם

לי יש גם חיבור 10M ומוריד עם אותה תוכנה, לי אין בעיה.

בדוק האם אתה יכול לנצל את מלוא ה 10M בעזרת אתרי בדיקה למהירות הורדה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
יש לי אינטרנט במהירות 10MB ומהירות הורדה מקסימלית 1250kbs אבל מהירות ההורדה המקסימלית שמתקבלת ב Torrent היא 1000kbs קבוע, למישהו יש מושג מדוע זה ככה? אולי אפשר לשנות את זה בהגדרות?

תודה

תראה שאין הגבלת מהירות ביוטורנט עצמו.

אני עם 12 מגה ומוריד על 1.4-1.5 מגה במקסימום.

בוהרדות ישירות אתה כן מגיע ל1.2 מגה?

פורסם

אם אתה מתכוון למהירות העלאה אז היא לא מוגבלת ויכולה גם להגיעה למקסימום (לא יותר מידי עוקב אחרי זה) או אם לפעמים אני מגביל אותה אז זה ל 15(וגם אז מוריד על 1000) אבל כל עוד היא מוגדרת מעל 12 אם אני לא טועה זה כבר לא משפיע על מהירות ההורדה.

ואם אתה מתכוון לקבצים אז כל התיקיה משותפת.

פורסם

מתעלק על הנושא.

בכל פעם שUTORRENT פועל ברקע לא ניתן לגלוש דרך אף דפדפן כאילו התוכנה חוסמת את הגלישה לחלוטין.

לעומת זאת ניתן להוציא פינגים ויש זמני תגובה מעולים של 10MS לכתובות בארץ.

הפורט שמוקצה לתוכנה זה 33XXX לא מתקרב לפורט 80.

התקלה מופיעה בשלושה דפדפנים במקביל- OPERA CHROME IE

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

הבעיה שלכם היא שאתם לא מגבילים את מהירות העלאה, וזה פוגע לכם בגלישה וגם במהירות הורדה.

יש לכם בהגדרות הגבלת מהירות העלאה, פשוט תגבילו את זה לאיזשהו מספר הגיוני.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה

הכוונה ב10mb (של הספקיות) היא 10 מגה-ביט כלומר בערך 1 מגה-בייט (יותר לכיוון 1.25), ככה שזה נראה לי הגיוני אם הכוונה ב1000kbs היא 1 מגה-בייט.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
הבעיה שלכם היא שאתם לא מגבילים את מהירות העלאה, וזה פוגע לכם בגלישה וגם במהירות הורדה.

יש לכם בהגדרות הגבלת מהירות העלאה, פשוט תגבילו את זה לאיזשהו מספר הגיוני.

+1

אני גם מוריד הכל ביוטורנט, מגיע לקצבי הורדה מאוד מאוד גבוהים (יכול להוריד 5-6 קבצים במקביל כשכולם יושבים על 700 קילובייט ל-1.5 מגה בייט), גם עם חיבור 10MB, אני פשוט מגביל תמיד את קצב העלאה.

מאוד חשוב!!!

תגבילו את קצב העלאה אבל אל תבטלו את זה לגמרי כי אז שוב תפגע לכם מהירות ההורדה (מה שנקרא sharing is caring).

טיפ נוסף זה לעשות תוך כדי ההורדה עידכוני מקורות ולשנות את סדרי העדיפויות של ההורדה למקסימום.

אני מוריד סרטים מאוד כבדים (10-20GB לסרט, הכל בלו ריי) והם יורדים מהר מאוד- שם איזה 7 סרטים להורדה בלילה לפני שהולך לישון, בבוקר הכל מוכן לצפיה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ברור לכם שאם אתם מעלים אז קצב ההורדה נפגע כן?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
+1

אני מוריד סרטים מאוד כבדים (10-20GB לסרט, הכל בלו ריי) והם יורדים מהר מאוד- שם איזה 7 סרטים להורדה בלילה לפני שהולך לישון, בבוקר הכל מוכן לצפיה.

קצת נסחפת לא? חיבור 10מגהביט,אתה שם להורדה 7סרטים (בין 10ל20גיגה כל סרט) ובבוקר הכל ירד?

70-140גיגה בלילה? :lol:

אלא אם כן אתה על 100מגהביט :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...