Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך נגרם פקק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יוסי כאן זהב

סע בגרמניה באוטובהאן על 160בעקיפה ותראה את כמות ההיבהובים שתקבל מאלה שנוסעים ב 200+

לא תקבל שום היבהוב ובטח שלא צפירה.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
"סיבוב" כזה בכיף אפשר לקחת ב-100 קמ"ש בלי למצמץ, גם בשעות הבוקר. הבעיה היא שאנשים חולמים על הכביש.

אז למה הפקק לא מתחיל בקטע ישר כי...

יש נהגים שהסיבוב הזה ושל חבצלת מאיט את מהירותם וכך נוצר הפקק.

ויש נהגים שגם ב140 הסיבוב הזה ייחשב אצלם כישר.

וחלק לא קטן מנהגי ישראל הם אלה הראשונים ולא האחרונים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא תקבל שום היבהוב ובטח שלא צפירה.

כנראה שאני ואתה נוסעים בשתי מדינות גרמניות שונות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

העובדה היא כזאת נצמדת למי שנוסע 70 קמ"ש 10 מכוניות מאחוריך מאיטים 10 מכוניות אח"כ כבר יצרו פקק באותה מידה אם האטת ל 70 בעדינות ועקפת שאפשר (לפי חוק ברגע שנוצרים 2 טורים מותר לעקוף מימין).אז לא תיצור פקק. עכשיו אתה יכול היות צודק ולקלל את זה שנוסע 70 בשמאלי אבל העובדה היא שאתה אחראי לפקק הזה פיפטי פיפטי איתו. כי אם לא הייתה נצמד לפחות יכלו לסוע 70 ככה אנחנו עומדים כמו טמבלים. כל מי שנסע באירופה ובמיוחד בגרמניה יודע איך הנהגים שם אדיבים והמכוניות משתלבות שם פי 10 יותר טוב מהגן חיות שקיים בארץ. אפילו שנכנסתי לרומא שמומלצת במדריכי הטיולים כסיוט מוטורי האיטלקים נתנו לממותה שלי 159 לעקוף לעבור נתיבים גם בתנועה עירונית צפופה מאוד.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
כל מי שנסע באירופה ובמיוחד בגרמניה יודע איך הנהגים שם אדיבים והמכוניות משתלבות שם פי 10 יותר טוב מהגן חיות שקיים בארץ. אפילו שנכנסתי לרומא שמומלצת במדריכי הטיולים כסיוט מוטורי האיטלקים נתנו לממותה שלי 159 לעקוף לעבור נתיבים גם בתנועה עירונית צפופה מאוד.

דווקא את רומא אתה מביא בתור דוגמה לתרבות מוטורית? באמת?! הדברים שראיתי בכבישי איטליה יגרמו לשערו של נהג הישראלי הכי מנוסה לסמור. רמזור אדום? לא משנה. קו לבן? לא חשוב. ופגוש אחורי, בשביל מה יש אותו אם לא על מנת שנהגים אחרים ייסעו אחריו במרווח של מטר במהירויות תלת-ספרתיות? תוהו ובוהו וחושך על פני כביש...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אבל ברמזור

מתחלף לירוק יוצאים כמו דבוקה של פורמולה 1. תענוג!!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
כנראה שאני ואתה נוסעים בשתי מדינות גרמניות שונות.

כנראה, כי שאני יצאתי לעקיפה ב160, והיה מישהו על 200 הוא פשוט הוריד מהירות וחיכה שאני יחזור לנתיב, ברגע שחזרתי לנתיב הוא האיץ לו לדרכו.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
  • תוכן חדש...