Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע האיביזה 1400 שבמבצע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא איפשר!

אחרי שקנית צמיגים 17 וגאנט 17 אתה הולך לטסטים שם אתה מבקש אישור זמני עד שזה התעדכן לך ברשיון בטסט הבא שלך.

ממליץ על קומפיוטסט בראשון לא עושים יותר מידי כאב ראש 30 שקל ואתה יוצא עם אישור...

מקס.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרוב יקבלו בדיוק את מה שהם הזמינו ויהיו כנראה עוד 120 שיקבלו בנוסף למה שהובטח להם גם תוספות בונוס. גם זה לא בסדר?! העיקר כל היום לזרוק בוץ גם כשמקבלים מעבר למה שהובטח. אתם יהודים טובים. מזכיר את המערכון של הגשש שהשקיע בבנק וקיבל יותר אז הוא חושב שעבדו עליו. וואו' date=' כמה אנשים יזכו גם לתופסת של משענת יד. טרגדיה. באמת.[/quote']

הרוב? :lol::lol::lol:

פה תמו טיעוניי.

למי ששאל אם אפשר לשים ג'אנט של 17" בתוך צמיג של 15", תעשה קצת מתמטיקה ותבין לבד. זה כמו שתנסה להכניס 2.5 ליטר מים לבקבוק של 2 ליטר. תצליח?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

צירפתי תמונות של פנים הרכב והצמיג. ברידג'סטון 180/60R15.

אני מסכים שהטסות נראות לא להיט, אני הולך לשים חישוקי מגנזיום.. הוא פשוט דורש את זה.

לגבי הוילון - פשוט הגיע ככה.

בינתיים עשיתי 50 ק"מ איתו והחוויה חיובית. כמובן גם שהריח משכר 8)

מי ששלח לי הודעות פרטיות - אני לא יכול לענות מפאת צעירותי בפורום.

2011-12-14-16.02.jpg

2011-12-14-16.03.jpg

2011-12-14-16.27.37.jpg

פורסם

מלבד מראה חיצוני, איזה עוד משמעות יש להבדל בין 14" ל- 15" ?

אגב, נדלקת לי נורה בלוח האומרת שתא המטען פתוח כאשר הוא סגור. לפחוץ נדמה לי שהוא סגור.. קרה לעוד מישהו?

פורסם

גם לי הציעו לדחות לינואר את הקבלה של הרכב ואכן הצמיגים הם 15"

כמו כן הציעו לי לשדרג למגנזיום תמורת 2000 ש"ח

למשהו יש תמונה של המגנזיום המדובר?

,It's not how you stand by your car"

"It's how you race your car

,It doesn't metter if you win by inch or mile"

"!!!winning is winning

פורסם

לאלו שקיבלו את הרכב, אתם מרוצים מהרמקולים?

כמו כן, אם מישהו יכול לשתף דוגמאות יפות של ג'אנטים לרכב אני אשמח :)

פורסם

וואו היום היה יום לא נורמלי עם האיביזות היינו 3 מוביליות על כל סוכנות פשוט לא היה מקום איפה להחנות של הרכבים סיאט שיחקו אותה אתם לא מבינים איזה כמויות של איביזות יצאו היום לסוכניות..מישהו פה קיבל בירושליים ?

פורסם
גם לי הציעו לדחות לינואר את הקבלה של הרכב ואכן הצמיגים הם 15"

כמו כן הציעו לי לשדרג למגנזיום תמורת 2000 ש"ח

למשהו יש תמונה של המגנזיום המדובר?

כאלו אולי?

seat-ibiza-testdrive.jpg

פורסם

אין לי מושג :\

האם יש עוד משהו שהציעו לו את המגנזיום ב2000 ויודע איך זה נראה?

,It's not how you stand by your car"

"It's how you race your car

,It doesn't metter if you win by inch or mile"

"!!!winning is winning

פורסם

תגיעו לסוכנות יש לו חוברת עם תמונות של 20 דוגמאות לבחירה, רוב הסיכויים תמצאו את הדוגמאות גם במבצעים של אוטו דיפו באפילו יותר זול...

מקס.

פורסם

drummer סחטין עליך על פרסום התמונות, מזל טוב על האוטו.

יש מצב אתה (או כל אחד שגם קיבל) מפרסם עוד תמונות?

כולל תמונות מפנים הרכב אבל קצת יותר מרחוק של הקונסולה, מושבים...

מי שקיבל את הרכב, יכול לספר עליו קצת יותר, איך התחושה?

נכון שהכל יחסי אבל האם הוא סוחב יפה בעליות?

אגב, גם אני בדקתי בסוכנות ונאמר שכולם מקבלים ג'אנטים 15.

ה"סקופ" שאני כן יכול להביא הוא שרשמית נגמרו הרכבים שבמבצע אבל יגיע מלאי נוסף בעוד כמה חודשים. בשורות טובות למי שרצה ולא הספיק או שרוצה לקרוא קודם רשמים על הרכב.

פורסם
תגיעו לסוכנות יש לו חוברת עם תמונות של 20 דוגמאות לבחירה, רוב הסיכויים תמצאו את הדוגמאות גם במבצעים של אוטו דיפו באפילו יותר זול...

מקס.

על איזו סוכנות אתה מדבר? לפני כמה שבועות ששאלתי בנוגע לג'אנטים נאמר לי שאין אפשרות לשנות (ראשל"צ).

פורסם

בעניין שינוי מידות, הסוכן לא כזה מבין בתחום הזה (הסוכן שלי לדוגמא) גם אצלי הוא אמר שאיפשר לקפוץ ב2 מידות, אם אתה הולך לאיפה שעושים טסטס ניגש לבוחן צמיגים מבקש ממנו לראות מידות צמיגים (גאנט) הוא פותח לך ספר ששם רשום לך לפי חוק מה מותר ומה אסור בארץ...

ברשיון הרכב יהיה רשום לך 15 אינטץ אחרי שתגדיל את המידה ל16 או 17 אתה צריך לשלם 30 שקל ולקבל אישור זמני עד הטסט הבא, ביום שתקבל את הרשיון החדש לפני טסט אתה תראה שיהיה רשום שם כבר אוטומטי המידה החדשה ששינית.

17 אינטץ

זה לרכבים 1.6 ספורט

1.4 ספורט

1.2 TSI

וגם 1.4 5 דלתות...

• תוכן חדש...