Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם, על הדרך הודעה ראשונה בפורום המצויין שלכם :)

אני בדיוק רכשתי גולף חדשה 1.2TSI ואני מתלבט לגבי המערכת, יש לי אפשרות להוסיף 5000 ש"ח ולקבל עם הרכב, מערכת מקורית RCD510 ולאחר מכן להזמין ולהתקין בצורה עצמאית את המודול של ה BT בתוספת של כ2000 ש"ח נוספים.

השאלה היא האם לא עדיף לי בכלל לוותר על העניין, לקבל את הרכב עם המערכת המקורית RCD310 ולקנות מערכת לא מקורית של היצרין שכוללת כבר BT GPS מצלמות רוורס וכו' ?

ואם כן שווה לי לקנות משהו באופן עצמאי על מה אתם ממליצים בגבול של +- 5000 ש"ח ?

לחלופין אם עדיף לי לקנות את המקורי ולהזמין ולהתקין עצמאי את המודול BT אז האם יש המלצות אצל מי להתקין ?

אני יודע שיש כאן המון שאלות ואני מודה מראש לכל העונים :)

תודה,

לירז

פורסם

עדיף שתשמור את הכסף.

תזמין מערכת מחברה אחרת שכוללת BT עם תמיכת עברית - בסביבות 400$ כולל משלוח ותשלם מע"מ ועדיין

יהיה לך הרבה יותר זול מהמקורית עם תוספות חיצוניות עבור GPS וכו

קובי

:-)

• תוכן חדש...