Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

אני ממשיך בחיפוש אחר מכונת נהיגה לסופי שבוע.

 

לפני שבועיים הייתי קרוב לרכוש 205GTI,פנינה אמיתית,סיבוב קצרצר וכבר הייתי שבוי בקסמיה...

מאז ה205 הזאת לא יוצאת לי מהראש,ממש ככה.השאירה אותי מאוהב ועם לב שבור לרסיסים ;P

זה דחף אותי להמשיך לחפש רכב שהוא קצת יותר ממנוע ו4 גלגלים ויותר עם נשמה,חשבתי על קליאו 172,אבל התקציב חנוק מדי בשביל אחת שמורה(למרות שכל חודש הוא גדל בכמה אלפים).

אופציה מעניינת נוספת היא 106 ראלי דור2,ביד 2 יש כמה וכמובן עם לא פחות מ170אלף קילומטר,ומטפס מעלה לכיוון ה200K.

 

מה הן המחלות הידועות של 106 הראלי?ממה צריך להיזהר/לבדוק כשקונים רכב שעבר לא פחות מ170-180K?מה צריך לקחת בחשבון בבדיקה?

כמה קשה לעשות יישור קו/שיפוץ לרכב כזה?

 

תודה.

פורסם

אני דווקא הייתי מתאמץ קצת יותר וקונה מיאטה NA.

תעשה יישור קו ארוך ואח"כ תתחיל לשפר. הרכב "מדבר" אלייך בכבישים הנכונים ברמות שיכולות להשפיל את כל הרכבים שציינת ביחד.

בנוסף כאשר תתחיל לשפר אותה המשקל זבוב של הרכב יעמוד לטובתך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ה106 עם מנוע 16 שסתומים רכב מדהים בהתחשב בעובדה שחלקן כבר משופרות בברקסים ובולמים קפיצים על רמה.

לדעתי רכב יחסית אמין עם בלאי טבעי הגיוני, לא משהו מיוחד, פלסטיקה עדינה אבל מנוע וגיר ברכב הזה מחזיקים יותר טוב צהסטיגמה שהודבקה בזמנו לרכבים צרפתים, בנוסף ים חלקים בכל מיני מחירים ואפטר מארקט לא יאומן, אם לא מעניין אותך כל השאר אז ברוך הבא למשפחה הצרפתית!

פורסם

אם 172 או מיאטה לא בתקציב שלך, אז אולי 306GTI 6.

קצת יותר "בוגר" מה 106 ראלי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

306 אופציה מעניינת,אבל המחירים

שדורשים עליה בלוחות זה כבר מחיר של 172,אני טועה?ואם כבר אני מותח את התקציב ל30-40K,מה עדיף מבין השניים?

המיאטה לא באה בחשבון בכלל.

תודה על התגובות,עוד מישהו?

פורסם

חשבת אולי לנסות לשפר את האוונסיס שלך?



 

יש לרכב הזה גם דגם זהה רק עם טורבינה - בעקרון אתה צריך לברר מה החלקים שאתה צריך להביא לרכב הזה ואיזה חלקים צריך לשדרג ואולי במחיר שבה אתה רוצה להביא מכונת נהיגה לסופשבוע אתה תוכל להפוך את האוונסיס שלך למכונת נהיגה כל הזמן!

 

אמנם ההיגוי של האוונסיס קצת מת :-D אבל עד כמה באמת אתה מתכוון להתפרע?

 

לאוונסיס יש נתון מיאוץ מאוד יפה שיורד קצת מתחת ל10 שניות - עם קיט טורבו ושיפור מתלים (אני מאמין שהבלמים המקוריים טובים מספיק - הם מאוד מאוד חזקים) אתה תוכל לעשות כאן משהו מאוד מעניין שעבר לי בראש יותר מפעמיים.

 

ניסית להתייעץ עם סדנאות שיפורים כמו טיג, אי אנד איי, פיט סטופ, RPM וכו' וכו'?

 

 

לאמר לך את האמת - רק לחשוב על האוונסיס שלי גודשת - אני מזיל ריר.

 

אלא אם כן כל הפואנטה היא כמובן - גיר ידני :( (קטן זריז וכל השאר)

 

מציע לך גם לחפש כאן ביד2 - ראיתי כמה אימפרזות נחמדות של שנות ה90, ראיתי גם כמה איביזות מאוד מעניינות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין צורך בטורבינה,האמת שהשילוב גיר מנוע של האונסיס הוא מעולה,מלבד העובדה שחסר הילוך חמישי ובנהיגה ספורטיבית ההילוכים מרגישים ארוכים,הנהג הספורטיבי מוצא את עצמו לפעמים בסל״ד נמוך מדי ביציאה מסיבובים.

המנוע לא מרגיש חלש או עצל בנהיגה ספורטיבית והגיר לא ״מסרס״ את המנוע(נהגתי על שברולט קרוז,ואז הבנתי למה הכוונה בגיר שפשוט מסרס את המנוע,או במקרה של הקרוז-אונס אותו)

שום טורבינה לא תהפוך את הדבר הזה למכונת נהיגה,אם כבר אז להקשיח,להנמיך,ואיכשהו לגרום להגה הזה ״לדבר״ עם הנהג,להגה יש שטח מת במרכז,הוא לא חד,לא נותן שום אינדיקציה לגבי רמת האחיזה אבל בסופו של יום הכל עניין של הסתגלות.

לא הייתי מעוניין לשנות שום דבר ברכב הזה,מהסיבה שאני לא רוצה להתעסק עם עניין החוקיות,ובכלל,הוא לא נועד לדברים כאלה(וזה עדיין לא מונע ממני להנות ממנו בשישי-שבת)

 

בקיצור,אני מעדיף רכב לסופי-שבוע שכל ייעודו בעולם זה פאן,פאן ועוד פאן.

פורסם

הקושי היחידי ביישור קו לראלי רק תלוי בכיסך ובמי שבחרת שיעשה את היישור.

מעבר לזה הרכב פשוט ומהנה מאוד (וגם כבר לא מושך עין של ילדים ושוטרים).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

×
×
  • תוכן חדש...