Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לברר על רדיו דיסק כולל USB ושני רמקולים קידמיים למאזדה לאנטיס 99 שלי אני לא יודע מה הגודל אז בבקשה תנו משו פשוט יש לי רמקולים אחוריים ועל האוטו הזה אני לא הולך להשקיע מגבר או סאב אז משהו עם צליל נקי וחזק עד כמה שאפשר לא יותר מ800 שקל

תודה.

פורסם

מורל מאקסימו ופיוניר 2250UBG אמורים להיכנס בתקציב של 850 ש"ח בערך ויתנו תמורה טובה למחיר. אם יש אפשרות לגרד עוד 50-100 שקל ולקחת את הטמפו של מורל- מה טוב.

קח בחשבון שהתקנה תעלה גם כן סכום מסוים- הגודל המקורי אצלך בדלת הוא 5X7 ותידרש טבעת מקשרת ל- 6.5" (על אף שכמעט תמיד טבעת עץ היא מומלצת, גם ברכבים שהמידה זהה).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...