Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

זוגתי ואני מעוניינים לרכוש רכב נוסף למשפחה. התקציב עומד על 45-50K ואנחנו מחפשים רכב קטן יחסית, חסכוני בדלק, אמין ובטיחותי. האפשרויות שחשבתי עליהן עד עתה הן:

1. דייהטסו סיריון שנת 2008 (כנראה ליסינג)

2. VW פולו שנת 2006 (היה לי בעבר רכב כזה והייתי מרוצה מאוד)

3. מאזדה דמיו (?)

אשמח לשמוע את חוות דעתכם על שני הרכבים הנ"ל וכמובן לנסות ולתת לי אפשרויות נוספות שלא חשבתי עליהן עד עתה. הדגש כמו שכתבתי הוא על רכב קטן יחסית וחסכוני בעלויות.

תודה :)

פורסם

במסגרת התקציב שלכם תוכלו לרכוש סיריון מאמצע-סוף שנת 2008, מהשכרה או ליסינג. מדובר ברכב קטן וחסכוני, זול לאחזקה. לדעתי מדובר בבחירה מצויינת, אבל לא הכי בטיחותית. חיסרון נוסף הוא תא המטען הקטן, קצת בעייתי אם אתם נוסעים הרבה לטיולים.

אופציות נוספות במסגרת התקציב הם סוזוקי סוויפט או ניסאן מיקרה.

פורסם

תודה על התגובה אופיר.

הרכב עתיד לשמש אותנו כרכב שני במשפחה. הראשי הוא ג'טה שנת 2009 (דגם ה-160 כ"ס) והוא "יכסה" על הקטנצ'יק מבחינת תא מטען :-D

פורסם

אם כך, אז לכו על הסיריון. כמובן שבהשוואה לג'טה מדובר על רכב קטן וחלש, די פשוט ואולי אפילו קצת "צעצוע" אבל הכל יחסי :-D

בתור רכב שני בבית שמשמש בעיקר לנסיעות קצרות, זאת אופציה מצויינת. זולה לאחזקה, זמינה מאוד לרכישה ודי מרווחת במושב האחורי.

דרך אגב, אם רכב ידני בא בחשבון אז כדאי שתבדקו גם את הפיאט פונטו.

פורסם

אתה יכול ללכת גם בכיוון של הונדה ג'אז אם אין לך כזאת בעיה בטיפולים שלה..

בכל אופן הסיריון נשמע רכב נחמד מאוד ועוד שמדובר ברכב שני.

פורסם

+1 לסריון, אך יש גם גרנדה פונטו,מרווחות יותר,בטוחה יותר,מה הבעיה עם הטיפולים של גאז?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובות חברים :)

הלכנו היום לראות כמה רכבים ושמתי עין על סיריון 2008 (סוף 2008) במצב מצויין יחסית לליסינג ועם ק"מ שפוי :-D

אני מקווה לסגור את העניינים כמה שיותר מהר.

פורסם

בהצלחה בחיפושים,אם תמצא את האחת,אל תשכח לקחת אותה לבדיקה ולא להסתמך רק על הבדיקה של הסוכנות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...