Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזו טלוויזה 32" עדיף לי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב מאחר ושיפוץ הדירה בשלבי סיום כעת הגעתי לשלב הארונות:

עקב מחסור במקום בחדר השינה מצאתי פתרון מקורי : ארון עם דלתות הזזה שהטלוויזיה יושבת בתוך אחת הדלתות:

עכשיו אחרי שמצאתי ארון אני חייב להתפשר ולקנות טלוויזית 32" LCD [אישית אני תמיד מעדיף פלזמות אבל אין בגודל הזה].

אז חשבתי על הטלוויזיה הראשונה שנכנסת לי בתקציב הסמסונג :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764596

עכשיו השאלה המתבקשת האם יש טלוויזיות LCD 32 אינטש עדיפות על פניה ?

תודה למבינים בדגמים שיש בשוק היום.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

יש לי גם סמסונג (450 אם אני לא טועה) ואני מ א ד מרוצה ממנה.

קשה לי לשפוט יחסית לדגמים אחרים, אבל הסמסונג בגדול נותנות תמורה מעולה.

מתחדשת*

פורסם

לי יש שתי טלויזיות "32 - אחת של פאנאסוניק שהיא טובה פרט לאיזה בעית תאימות לשלט של יס (אחרי הדלקת הטלויזיה הממיר לא מגיב לשלט משך כמה דקות), והאחרת של טושיבה, מצויינת בלי בעיות מסוג זה. מדובר בדגמים מלפני כשנתיים שיאנם רלונטים להיום, אבל מציין כי האני מרוצה מהתמונה בשתיהן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה חברים .

עכשיו השאלה איזו מהבאות כדאי לי לכוון בטווח המחירים של עד 2000 שח 32 אינטש:

http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-tv&modelsid=764596,755614,751476,783510

הלב נוטה לכיוון הסמסונג אבל אשמח להמלצות למי שמכיר את הדגמים

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

קניתי לפני שבוע D550 של סמסונג, איכות תמונה וצבעים ממש מעולים. הטלווזיה בעיקר מצטיינת בשידורי HD עם רמת שחורים מעולה שלא תבייש אפילו פלאזמות.

שלא כמו שאר המסכים בשוק, הטלווזיה תומכת בכמעט כל פורמט קיים דרך USB, ומבעיקר מה שחשוב - MKV בכל הקידודים הקיימים.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801461

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

רוב האנשים אינם יודעים מה זה סרט בקידוד או סיומת MKV ולצערי גם המוכרים עצמם.

לפי דעתי רכישת טלוויזיה התומכת בקבצים עם סיומת MKV היא מיותרת ועדיף להשקיע את הכסף בטלוויזיה איכותיית תוצרת פיליפס או סוני.

לא קיימת טלוויזיה התומכת בכול הקידודים והשילובים של אודיו+וידיאו בפורמט MKV.

לפני שקניתי את הטלוויזיה של סוני העתקתי מספר קבצים תיקניים בכול הפורמטים הקיימים לדיסק און קיי ובדקתי מספר טלוויזיות תוצרת טושייבה/סמסונג/פיליפס ולצערי בחלק מהטלוויזיות לא ניתן לשמוע את פס הקול או ההפך כלומר רק פס קול ללא תמונה.

נסה להוריד את הסידרה דקסטר או המתים המהלכים בפורמט MKV עם תרגום מובנה לעברית (כנראה שלא תמצא).

רוב הסרטים להורדה חינמית הם בפורמט AVI/DIVX ושוקלים כ-300-500 מגה-בית לעומת סרטים בפורמט MKV ברזולוציה של 1920X1080 ששוקלים כ-1.5 גיגה בית מינימום וזמן ההורדה הוא אין סופי.

גם אם יש לך סרט בפורמט MKV ניתן להמירו בקלות על-ידי התוכנה החינמית .DivX Plus

איזה כייף לי :)

פורסם

^^

1. אתה רציני? איך אפשר בכלל להשוות איכות תמונה והצליל של מעטפת MKV לסרט בDIVX/XVID... :|

2. למה הרי אנשים קונים פלאזמות וLCD אם לא להנות מאיכות התמונה/סאונד שסרטי HD יכולים להציע, לDIVX גם CRT רגיל תספיק :lol:

3.כנראה שלא בדקת את סדרת D החדשה של סמסונג, שלא כמו סדרות קודמות היא תומכת בMKV בקידוד אודיו DTS - מה שסדרות קודמות לא תמכו.

4. לא צריך שהטווליזיה תתמוך בכל הפורמטים, מספיק שתתמוך ב-MKV בקידוד וידאו H/X.264 ובקידוד אדיו AC3/DTS (ארבעה קומבינציות) וזהו. זה כל מה שצריך כדי להנות מסרט/סדרה באיכות משובחת.

5. אנשים שמבינים אנגלית ברמה סבירה (לא מדבר אפילו על טובה+) לא צריכים תרגום לסרטים, למרות שהסמסונג החדשה תומכת גם בזה.

רמת האנגלית בסדרות/סרטים עדיין לא הגיע לאנגלית שייקספירית שמצריכה לדעתי תרגום.

6. מעניין אותי לדעת איך סרט של 1.5 גיגה יורד לך בזמן "אינסופי", אצל רוב האנשים בעלי חיבור סביר של 2.5-5 מגה קובץ שכזה יירד תוך פחות משעה.

פורסם

אם יש לך לינק להורדה מהירה של דקסטר עונה 6 פרק 6-8 באיכות FHD עם תרגום מובנה אשמח לבדוק תוך כמה זמן הקובץ יורד.

כנראה שרוב האנשים קונים טלוויזית LCD בגלל שכבר אין טלוויזיות CRT בשוק :-o.

לפי דעתי רוב האנשים שרוכשים טלוויזיה עם תמיכה ב-HD או FHD בכדי להנות מסרטים ב-YES או HOT ולא לבזבז יום שלם בחיפוש סרטים עם סיומת MKV ולהתפלל שיש לו במחשב או בטלוויזיה את הקודקים הנכונים.

אני מציע לך לקחת קובץ MKV ולהמיר אותו בעזרת התוכנה DivX Plus לקובץ AVI באיכות HD או HD PLUS ואתה תגלה שלא תראה שום הבדל באיכות אלא אם אתה מדקדק ומחפש הבדלים או מחפש איכות משובחת מה שאותי לא ממש מעניין לחפש סרט ברמה של איכות משובחת.

מעניין למה אף אחד מהאנשים שאני מכיר לא יודע מה זה קובץ MKV או באיזה תוכנה פותחים אותו ?

אני לא יודע מאיזה שרתים אתה מוריד קובץ ששוקל 1.5 גיגה תוך פחות משעה אבל עזוב את זה כי לי זה ממש לא משנה. ואם אתה מוריד שני קבצים במקביל אז המחשב שלך 'עסוק' והביצועים שלו יורדים.

לי אישית היה חשוב לרכוש טלוויזיה עם טיונר דיגיטאלי מובנה בכדי להתנתק מ-HOT ולחסוך 220 שקלים.

פורסם
אם יש לך לינק להורדה מהירה של דקסטר עונה 6 פרק 6-8 באיכות FHD עם תרגום מובנה אשמח

טורנטים. :wink:

לעומת אימיולים למיניהם, שהם ככל שיותר אנשים מורידים את הקובץ כך ההורדה יותר איטית.

בטורנטים זה הפוך - ככל שיותר אנשים מורידים את הקובץ, ההורדה תהיה יותר מהירה, כיוון אתה תוכל להוריד את החלקים שעוד לא הורדת מאנשים אחרים שכבר הורידו אותם.

כך מובטח לך ניצול מלא של כל רוחב הפס והורדה במהירות מקסימלית.

ולכבוד חג המולד, טראקר איכותי שנפתח להרשמה: http://www.torrentday.com/

תשמור על יחס העלאה/הורדה של סביבות האחד ואתה מסודר.

פורסם

חשוב לציין כי ישנן טלויזיות SONY (ובטח באחרות גם) אשר יכולות להתחבר לרשת ההמחשבים הביתית. אולי שווה לך להוסיף עוד אי אילו שקלים ולקבל טלויזיה מהדור החדש, עם כל מיטב השכלולים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
טורנטים. :wink:

לעומת אימיולים למיניהם, שהם ככל שיותר אנשים מורידים את הקובץ כך ההורדה יותר איטית.

בטורנטים זה הפוך - ככל שיותר אנשים מורידים את הקובץ, ההורדה תהיה יותר מהירה, כיוון אתה תוכל להוריד את החלקים שעוד לא הורדת מאנשים אחרים שכבר הורידו אותם.

כך מובטח לך ניצול מלא של כל רוחב הפס והורדה במהירות מקסימלית.

ולכבוד חג המולד, טראקר איכותי שנפתח להרשמה: http://www.torrentday.com/

תשמור על יחס העלאה/הורדה של סביבות האחד ואתה מסודר.

תענה לי בכנות :roll: ההורים שלך או אנשים שלא ממש מתעסקים עם מחשבים יודעים מה לעשות עם הלינק ?

לא יותר פשוט לתת לינק להורדה ישירה מהשרת megaupload של קובץ בפורמט AVI השוקל 500 מגה בית ?

ההורים של עד היום מסתבכים עם השלט של הממיר.

פורסם

רכשנו לפני פחות מחודש את ה Samsung LA32C530,

סך הכל נראה כרכישה חכמה, האיכות מצויינת,

והמחיר סביר לנתונים של המכשיר.

so far so good so what

פורסם
אני רכשתי טלוויזיה תוצרת סוני אצל המפיץ הרשמי ישפאר במחיר של 2200 שקלים עבור דגם KDL-32BX400 או 401.

http://www.isfar.co.il/?CategoryID=627&ArticleID=1905

טלוויזיה מצויינת ! מומלץ בחום.

אחריות ל-5 שנים בבית הלקוח.

מרק הטלוויזיה של סוני נראית איכותית.

האם הפרש ה 400~500 ש"ח מצדיק את האיכות לטלוויזית חדר שינה או שההבדלים זניחים ועדיף לי להישאר עם הכיוון המקורי של סמסונג ?

אשמח לתגובה אם בחנת וראית שינויים בין השתיים.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...