Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב משנת 2004 עבר סה"כ 85000, מחיר מחירון 49000 אני יד שלישית. בבדיקה נאמר שהרכב עבר תאונה ויש לו פגיעה בשאסי. הופתעתי לגמרי כי זה רכב שאני נוסע בו 3 שנים ולפני זה שנתיים היה אצל אבא שלי. לא היו לרכב שום בעיות כל הטיפולים במוסך מורשה. כמובן שלא עבר שום תאונה אצל אבא שלי או אצלי. אם היה משהו זה אצל הבעלים הראשון. השאלה היה מה ירידת הערך במקרה כזה ?

צירפתי את סיכום הבדיקה.

car.jpg

פורסם

אין לי מושג מה ירידת הערך "הרשמית" של רכב כזה, אבל מעשית מדובר בסוס מת מבחינה מסחרית. טופס הבדיקה לא משאיר הרבה מקום לדימיון, הרכב עבר תאונה רצינית מכמה כיוונים. לא הייתי קונה רכב כזה גם ב-30 אחוז מתחת למחירון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כפי שציינו מעלי, בדיקה גרועה מאוד.

האם הרכב לא נבדק על ידכם לפני שנרכש מהיד הראשונה?

באיזה רכב מדובר?

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

עם כזאת בדיקה עדיף שייגנב :roll:

לא בדקתם את הרכב כשקניתם ?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
כפי שציינו מעלי, בדיקה גרועה מאוד.

האם הרכב לא נבדק על ידכם לפני שנרכש מהיד הראשונה?

באיזה רכב מדובר?

טויוטה קורולה 2004. אבא שלי קנה אותו לפני 5 שנים וכנראה שהוא לתומו הלך לבדוק את הרכב במוסך שהמוכר הציע כי זה לא היה בעיר שלנו. הרכב נסע מעולה 5 שנים וגיליתי את זה רק עכשיו שניסיתי למכור.

פורסם

האוטו הזה גמור מכל הבחינות. עצוב מאוד אם רכב עם כזה קילומטרז' נמוך מגיע לבלאי והזנחה כזו וזה עוד לפני התאונה.

לא הייתי משלם על אוטו כזה יותר מ 25.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם אם הפגיעה נעשתה אצל היד הראשונה עכשיו לא תוכלו להוכיח את זה ולעשות משהו בנידון. כרגע תתרכז במה שיש לך ולא בעבר, וזה אומר שיש לך רכב שעבר תאונה רצינית מכמה זוויות. לי היתה מאזדה 3 שנת 2004 עם 89,000 ק"מ שעברה פגיעה מאחורה ובוצע לה ריתוך לשילדה ("קצה שילדה" בשפה המקצועית) - השמאי קבע ירידת ערך של 3% בלבד ובפועל מכרתי אותה לפני חודשיים ב-8 אלף ש"ח (!!!) פחות מהמחירון וגם זה בקושי ועם הרבה מזל... אני אישית כמו קודמיי כאן לא היתי קונה רכב כזה גם ב-30/40% מתחת למחירון בגלל שלא חסרות קורולות שמורות יותר משלך ואפילו ספק אם מגרש יקנה מכם.

כרגע יש בפניך מספר אופציות:

1. להמשיך להחזיק בה עד שתעלה עובש

2. לפרסם אותה במחיר נמוך מאוד ולקוות שיבוא מישהו.

3. להתפלל כל בוקר שהיא לא תהיה בחניה...

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...