Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

אני סובל מריח רע ממש כשאני מדליק חימום ברכב.

הריח התחיל לפני כשנה,כשקצת זמן אח"כ התפוצץ הרדיאטור בפנים הרכב של החימום.

חשבתי שהבעיה היא במים שנדפו מהרדיאטור ולכן עשו כזה ריח.

עכשיו סיימתי את מבצע הרכבת הרדיאטור החדש,כשפירקתי חצי אוטו בשביל זה,עכשיו למרות שהרדיאטור חדש עדיין יש ריח ממש רע.

בקצב הזה אני לא אוכל להדליק חימום,זה באסה רצינית אחרי כל העבודה.

אבקש עזרתכם,גם מידע על בעלי מקצוע יתקבל בברכב.אני מירושלים.

תודה.

פורסם

מה סוג הרייח ?לי היה פעם בסיאט הישנה יותר פרקו ומצאו שאריות של עכבר מת,אם לא אז במשך הזמן זה יעלם יכול להיות שהריח נספג במעברים ,תבדוק את שלמות הספוגים ואם נדרש להחליפם

עופר בן צבי

פורסם

לא נראה לי.ריח חזק של מים ירוקים,בעוצמה.

וקח בחשבון שהרדיאטור חדש ואין דליפה,מאז שהייתה דליפה,עבר כבר שנה.

מייאש.

פורסם

תבדוק מהקל לכבד,אולי פילטר מלוכלך אולי זה משו אחר אם יש מיים חדשים תוודא ניקוי של כל הערכת לפני הרכבה אם הדיפון שם לא ספג את הרייח אז לא צריכה להיות בעיה אם אתה יודע לפרק את כל הד'ש על מנת להחליף כי זה מה שבדרך כלל עושים אז תייבש חלק חלק בנפרד ותחליף לפי הצורך,אם זה קורא בהפעלה תבדוק את היחידה שמחממת.

עופר בן צבי

פורסם

כשאתה מפעיל מזגן גם יש ריח לא נעים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אולי זה יעזור לך..

לי היה ריח רע מאוד, כמו מה שאתה מתאר, כשהפעלתי את המערכת על אווורור [לא על קירור].

ניסיתי מספר פעמים spray שקוטל בקטריות במזגנים, וזה היה טוב רק למספר ימים בכל פעם.

בסופו של דבר השפרצתי ליזול לפתחי-יניקת-האויר, ועשיתי סיבוב עם הרכב, 15-20 דקות, כשהמערכת, על איורור בלבד, עובדת full-volume .

זה פתר.

שאריות הריח של הליזול לקח להיעלם לחלוטין כשבועיים..

פורסם

יש לך פטריה שנוצרה מעיבוי מים בתעלות האוורור בעקבות שימוש במזגן. הדרך הטובה להימנע מראש מפטריה כזו היא לכבות את המזגן ולהשאיר רק את האוורור למשך כמה דקות לפני שמגיעים ומכבים את הרכב. לגבי איך נפטרים מזה, עשה חיפוש בפורום - דנו בזה בעבר.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

מכיוון שציינת שמדובר על ריח של נוזל קירור שמופיע רק בהעברת בורר הטמפ' על חימום סביר להניח שמדובר שוב ברדיאטור חימום. בשביל לעזור לך בנושא חשוב שתציין קצת יותר פרטים לגבי ההחלפה של אותו רדיאטור מפוצץ כמו:

האם החלפת את רדיאטור החימום על פי ספרות אחזקה ישימה התואמת את סוג הרכב שלך?

האם הרדיאטור החדש מקורי או חליפי?

האם ביצעת מעבר מדוקדק על הצינורות שעוברים מתא מנוע לקיר האש ומשם לרדיאטור ובחזרה?

האם ניקית את כל אזור הנזילה?

את האמת לי התפוצץ אותו רדיאטור שבוע שעבר עם אותם תסמינים כשלך וכעת הרכב במוסך נראה כביום היוולדו, אני מקווה שהריח המסריח והרעיל הזה לא ימצא שם אחרי ההחלפה היקרה והמסובכת הזאת.

פורסם

שבת שלום

עקב נזילת מי הקרור בתוך הרכב שטיחים,מעברי איוורור נוצרו פטריות באותם המקומות ומעלים ריחות לא נעימים.

לדעתי עליך ליקנות בקבוק התזה או תרסיס של חומר אנטי-בקטרילי ריחני ולהתיז לתוך פתחי האיוורור (חיצוניים ופנימיים) וגם על השטיחים.

פעולה זו גם תשמיד את הפטריות וגם תיתן לך ריח טוב. :wink:

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

• תוכן חדש...