Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה שמתי לב לתופעה מאוד מוזרה בהיגוי הרכב שלא נתקלתי בה בעבר,

כשהרכב עומד במקום ומנסים לסובב את ההגה הוא מגיע לנק' שבה הוא נתקע -לא משנה לאיזה צד.

כשהרכב בנסיעה אין בעיה כלל ניתן לסובב הגה עד הסוף.

רק כשהרכב מגיע לטמ"פ העבודה אז התופעה נעלמת.

התופעה מלווה ברעשים מכיוון משאבת ההגה.

יש שמן הגה .

בבקשה תכוונו לגורם הבעיה לפני שאני נכנס למוסך ללא שמץ של כיוון :puppydoge

Gn'f'R

פורסם

הרבה אמריקאיות ככה, אם מצאת פיתרון יהיה טוב אם תעדכן.

אני קראתי שיכול להיות שהמסרק שחוק אבל אני לא יודע אם זה נכון. בזמן נסיעה ההגה תמיד חלק רק כשעומדים ולא תמיד הוא נתפס באותו מקום.

פורסם

בהוראות של חברת GM הם כתבו שדבר ראשון יש לבדוק את צבע השמן ולראות אם הוא שרוף, אם כן צריך להחליף. חוץ מזה לחפש לכלוך בשמן ואם כן גם להחליף.

אני בודק לגבי שאר האופציות.

פורסם

עכשיו ראיתי שיצא tsb לחלק מהרכבים של gm שבאמת יש לחץ שמן נמוך כשהרכב עם טורים נמוכים ובעמידה ולכן זה לא מספיק למשאבת ההגה ליצור מספיק לחץ, יש הרבה שהחליפו את השסתום של המשאבה. תברר על זה.

פורסם

TSB

זה דף פירוט תקלה, בד"כ תקלה מאד נפוצה (במאות אלפים, לא כמה אנשים בודדים) שחזרה ואת הפתרון שלה.

כאן הם פרסמו את זה על רכב מסויים שלהם כי כנראה שם הבעיה מאד מפריעה, אבל בעיקרון זו תקלה שיש בכל הרכבים עם משאבות שמן הגה שלהם. בעיקרון הם לא רואים בכך תקלה מלבד אותו רכב וזה לא הרכב שלך.

איזה מעברי שמן? זו מערכת סגורה עם צינורות ושסתום. עכשיו שמתי לב שיש לך רעשים גם, השאלה למה אתה קורא רעש, אם זה רעש חזק אז משהו לא תקין, אולי אוויר במערכת וזהו אבל יכול להיות משאבה לא תקינה. בכ"א את הבעיה של קושי לסובב את כל ההגה בעמידה לא תפתור. לפתור אותה זה להחליף את השסתום הזה. אבל אם אתה עם שמן שרוף או מלוכלך אז באמת זה יועיל לך.

אל תצפה להגה חלק כמו מים כי עדיין השסתום הזה מונע את הלחץ.

• תוכן חדש...