Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הנה המפרט:

DELL VOSTRO 3550

I5 2430M 2.4GHZ

15.6 LED

4096MB

500GB 7200RPM

AMD Radeon HD 6630M 1GB

WINDOWS 7

OFFICE Starter : Word & Excel Starter

3 שנות אחריות בבית הלקוח.

ועוד כמה שטויות כמו מקלדת מוארת וחסינת נוזלים.

משקלו כ2.5 ק"ג, אפילו כמה גרמים פחות, עם סוללת 6 התאים הכלולה.

כל זה ב3,500 ש"ח.

האם המחיר שווה והאם אפשר למצוא מפרט דומה או אפילו עדיף מיצרנים אחרים? לדוגמא אסוס?

אגב, יתקנו אותי מביני העניין, אך סדרת VOSTRO היא הסדרה העסקית שאמורה להיות "איכותית" יותר מהקו הבייתי כמו סדרת INSPIRON למשל?

ערב טוב!

פורסם

המפרט מצויין, ואישית אני הייתי נשאר עם הווסטרו הזה בגלל הערך המוסף שהוא מציע (משקל קל יחסית, איכות בנייה טובה, מקלדת מוארת וכד').

פורסם

המפרט הוא מצוין

אני הבאתי מחשב מאיבי של סוני ואיו עם מעבד 2410 ואותו מפרט פחות או יותר, כולל כונן בלו ריי ומסך 13.3

ב 3200 שח כולל מיסים ומשלוח (כן אני יודע שהיה לי המון המון מזל ), המחשב חדש לא משומש,ולא ריפירביש , יכול להיות ששווה לך להזמין מאיבי רק לחפש הרבה זמן ואני בטוח שתוכל ליפול על מציאות.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

לזה שמעלי- לא מסכים איתך חלקית.

נכון, סדרת הvaio של סוני נחשבת למעולה אם לא ה., אבל מה עם אחריות? מילא דל מארה"ב שהאחריות שלו תקפה גם בארץ.

לגבי ווסטרו- הבנייה שלו יותר איכותית מהאינספירון, והמסך שלו גם מט בניגוד לאינספירון (מסך מבריק). לדעתי מחיר מצויין עבור קנייה בארץ.

תתחדש.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

מחשב מצוין, אפילו יכול להריץ קצת משחקים.

החסרונות העיקריים שלו:

זמן סוללה - כ-3 שעות בשימוש סביר

גודל - הוא עבה.

משקל - הוא שמנמן (כ-2.3-2.5 קילו)

בקיצור הוא לא הנייד האולטימטיבי מעצם היותו "מוגבל" פיזית במידות ובזמן הסוללה שלו.

אבל פרט לכך, הוא מחשב מצוין, שנותן ערך מוסף גבוה (כרטיס מסך למשחקים סבירים, הארד דיסק מהיר, מסך נגד השתקפויות, USB3.0, מקלדת מוארת, קורא טביעת אצבע וכד').

אבל אם אתה צריך נייד לזמן עבודה ארוך או שיהיה קל ונוח למעבר ממקום למקום - לא בטוח שכדאי לך אותו.

לי יש נייד של סוני 14" מסדרת EA. הוא שוקל בערך 2.2 קילו עם זמן סוללה של 3 שעות. לדעתי הוא לא מחשב נייד אולטימטיבי, ואני קצת מתבאס לסחוב אותו ממקום למקום.

תחשוב טוב מה הצרכים שלך. אבל ברוב המקרים - ה-Vostro יתן מענה ותמורה מצוינת למחיר.

פורסם

מפרט מצויין למחיר והאחריות של דל מצויינת, לדעתי, תתחדש!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
אז הנה המפרט:

DELL VOSTRO 3550

I5 2430M 2.4GHZ

15.6 LED

4096MB

500GB 7200RPM

AMD Radeon HD 6630M 1GB

WINDOWS 7

OFFICE Starter : Word & Excel Starter

3 שנות אחריות בבית הלקוח.

ועוד כמה שטויות כמו מקלדת מוארת וחסינת נוזלים.

משקלו כ2.5 ק"ג, אפילו כמה גרמים פחות, עם סוללת 6 התאים הכלולה.

כל זה ב3,500 ש"ח.

האם המחיר שווה והאם אפשר למצוא מפרט דומה או אפילו עדיף מיצרנים אחרים? לדוגמא אסוס?

אגב, יתקנו אותי מביני העניין, אך סדרת VOSTRO היא הסדרה העסקית שאמורה להיות "איכותית" יותר מהקו הבייתי כמו סדרת INSPIRON למשל?

ערב טוב!

מחיר לא רע בכלל.

זה המחיר הכי זול שמצאתי ועוד בלי מע' הפעלה וHD 500 GB 7200.

פורסם

אהלן,

קניתי את אותו המחשב בדיוק לפני כשבועיים אחרי הרבה רבה בירורים. מחשב מצוין וחומרה חזקה. המחיר שמצאת הא מחיר טוב, אני לפני כשבועיים קניתי אותו ב 3750 ב ZOLPRICE. באיזו חנות ראית את המחיר הזה? המחיר כולל 3 שנים אחריות של DELL?

וכן, אתה צודק, סדרת ה VOSTRO נחשבת כסדרה "עסקית" וסדרת ה INSPIRON כסדרה "ביתית".

פורסם

איני מכיר את הדגם הספציפי אבל הרושם הוא של מחיר טוב מאד.

רק תהביא בחשבון - זה לפטופ, אבל לא ממש נייד. אולי מהסלון למטבח, אבל אם אתה זקוק לו הרבה מחוץ לבית עדיף להשקיע עוד 500 ש"ח ולקנות "13.3 או לכל היותר "14.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדובר על מחיר דומה עם חומרה דומה גם בגודל מסך "14 וב"13.3 רק הכרטיס מסך שונה מעט AMD HD 6490M graphics with 160 cores + ultra-fast GDDR5 memory, במקום הכרטיס שצויין למעלה.

פורסם

אם אתה מתכוון להתנייד עם המחשב אין ספק שעדיף לך להתנייד עם 13.3,

המחיר הוא באמת מצוין ויכול להיות שאם לא הייתי קונה מחשב חדש הייתי מזמין לעצמי גם אחד כזה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...