Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית [?] חדשה ב16.000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלטו לעומתה גם נחשבת כקורבט. שים לב שלטאטא (או שמא נקרא לה קאקא) יש תוספת כוח סוס "מוגדלת" ל 38 כ"ס. פשש, פשוט אחת מהמכוניות שלא נראה במהיר והעצבני 6.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

היא אמורה להגיע לארץ אולי ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אפשר לצחוק עד מחר על הרכב הזה.

לפיאט 127 והאוטוביאנקי ג'וניור היו (למיטב זכרוני) 44 כ"ס והם היו בתקופתם חלום רטוב של רבים, שיא התחכום היה להתקין מאוורר חשמלי על הדשבורד שלהם.

הרכב נסע? נסע - באופן עלוב ביותר ביחס למכוניות בנות זמננו - אבל נסע.

קהל היעד של הטאטה הזו נמצא בדיוק היכן שאנחנו היינו לפני 30 שנה.

פורסם
רק אם יסתבר שיהיו מספיק פריירים שישלמו עליה 60k

חחח.. אני דווקא חשבתי שהמכונית יכולה להיות "חיקוי" מעניין לסמארט.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

לפיאט 127 והאוטוביאנקי ג'וניור היו (למיטב זכרוני) 44 כ"ס והם היו בתקופתם חלום רטוב של רבים, שיא התחכום היה להתקין מאוורר חשמלי על הדשבורד שלהם.

הרכב נסע? נסע - באופן עלוב ביותר ביחס למכוניות בנות זמנינו, אבל נסע.

הן לא נסעו באופן עלוב. מבחינת ביצועים הן היו קרובות למכוניות מיני עם מנוע 1000 סמ"ק של היום. אומנם היום ההספקים שלהם סביב 60 כ"ס ולא 44, אך גם משקלן עלה ויחס משקל/הספק נשאר פחות או יותר זהה.

פורסם

בוקי, היו מספר גירסאות מנוע, לבסיסית בנפח 903 סמ"ק היו לבטח משהו כמו 40 סוסונים.

היה גם מנוע חזק יותר בנפח 965 עם גל זיזים עליון (!) וגולת הכותרת האוטוביאנקי אברט עם מנוע 1050 וכ- 60 סוסים על משקל זבוב.

נא לא לתפוס אותי במילה, שכן את הנתונים שלפתי מהזכרון, אנשי האספנות יוכלו בוודאות לסייע.

פורסם

ל 903 סמ"ק היה 42 כ"ס ויותר מאוחר 45, ל 965 היה 48 ולאבארט 70. זו לא הנקודה.

ביצועים של הדגמים הרגילים של אז היו קרובים לביצועים של אלטו, קיא פיקנטו וכו' של היום. אולי מהירות מירבית הייתה נמוכה ב10-15 קמ"ש בגלל שהיה להם גיר עם 4 הילוכים ולא 5.

פורסם

למי שקונה את הקטנות החדשות - גם זה טוב

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם
פשוט אחת מהמכוניות שלא נראה במהיר והעצבני 6.

אין ספק, כי אין לה פוזה. אבל מבחינת ביצועים, אם תשים לה מנוע של 200 כ"ס - לא קשה בכלל בימינו - יהיו לה ביצועים דומים לרכב רגיל עם מנוע של 400 כ"ס, כי משקלה נמוך (600KG).

מבחינות רבות, יותר קל לשפר רכב קטן - ע"ע מיני.

דני

פורסם

כן הטאטא ננו מהווה פלטפורמה מצויינת לשיפורים.

הרכב ידוע בזריזותו ויציבותו בפניות עקב בסיס הגלגלים הקצר.

כמובן לא לשכוח את התכונות אווירודינמיות שפותחו בשיתוף עם מחלקת מכונות הכביסה של בוש.

• תוכן חדש...