Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2001 חלון בעייתי .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פולו שנת 2001 דגם 3 דלתות , זה התחיל ככה , זמן רב החלון היה יורד מעולה אך בדרך כלל כשמעלים חזרה כשהוא מגיע בערך לחצי בדרך חזרה למעלה היה נשמע רעש של מן התנגשות והיה חוזר מעצמו רבע דרך למטה . עכשיו המצב השתנה והחלון כמעט ולא מצליח לעלות כמעט נתקע ומחייב עזרה בקיצור לא ממש מתפקד , פירקתי את כל הדלת ואין שום מכשול נראה לעין חוץ מזה שהסקתי שהמנוע של החלון פשוט התעייף אני ממש סגור על זה שזה רק המנוע תקנו אותי אם אני טועה, ומה מחליפים שם בדרך כלל אפשרי רק את המנוע או שזה הולך כל המנגנון כבר ? . עכשיו אני נוסע עם דלת מפורקת לגמרי כי אין טעם לסגור הכל חזרה כשהבעיה לא נפתרה.

אז מה היה לנו כל עבודת הפירוק נעשתה הכל נגיש עכשיו , זקוק להמלצה לבעל מקצוע ידידותי שידע לבוא לקראתי מכיוון שחצי מהעבודה נעשתה. אני חיל בסדיר וכסף כבר אין כ"כ ככה שאני צריך המלצה למקום שמתמחה בחלונות ולא "עושק" .

אזור ת"א הרצליה רעננה כפר סבא.

מחכה לתגובות .

26112011412.jpg

26112011416.jpg

פורסם

היי,

אני בעל פאסאט משנת 2000. הבעיות שתיארת קרו לי ב2 החלונות הקדמיים. החלון יורד תקין וכשאתה מעלה אותו חצי ממנו לא עולה.

מדובר בפלסטיק שמחבר את החלון למערכת שמרימה אותו (אלא אם כן בדקת ששני הפלסטיקים תקינים ואני מבלבל לך את המוח).

בכל מקרה, אני גר באשדוד ויש בעל מקצוע מהעיר שיודע לטפל בעניין. עלות תיקון של חלון היא 250 ש"ח, כאשר אתה יכול להציע שירותי מין כאלו ואחרים להוזלת המחיר (לא באמת).

משך התיקון כחצי שעה.

התיקון כולל 3 חודשים אחריות.

אני עם התיקון כבר למעלה משנה והכל עובד מצוין בלללי עין הרע.

אם תהיה מעוניין להגיע לבחור, אשמח להסביר לך בפרטי.

פורסם

אני לא כ"כ יודע על איזה פלסטיקים מדובר .. האם כאלו שתופסים את החלון בתחתית ? , בכל מקרה אשדוד זה מאוד רחוק לי , והחלון כן עולה בקושי רב עד הסוף עם עזרה .

הבעיה החמירה ממש לאט לאט ככה שאני משאר שזה המנוע .מחכה לעוד תגובות.

בכל מקרה תודה על האינפורמציה.

פורסם

הפלסטיקים האלה הם תופסנים קטנטנים שמוכרים ב EBAY בדולרים בודדים. אם יש לך זמן לחכות שהחלק יגיע ויש לך זמן לתקן בעצמך, לך על זה. נראה לי שבמצבך עדיף לך ללכת לרון ברחוב המסגר. גם אם התקלה היא לא בתופסן הפלסטיק אלא במשהו אחר, אתה יכול לסמוך עליו שיעשה עבודה טובה ונראה לי שהוא גם לא דורש שירותי מין כמו זה שצויין למעלה (לפחות לא ממני)

פורסם

לא קשור לשימון המסילה ולא נראה לי שאלה התופסנים המדוברים כי החלון כן הדוק למסילה . המלצה לזגגים בת"א והמרכז ?.

פורסם

נסה את מוסך רון בת"א. אולי הוא יוכל לאבחן את התקלה לספק לך את החלקים אם תרצה להרכיב לבד.

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון , אז המלצה לא כ"כ הייתה אז לקחתי כמה מקומות מדפי זהב באינטרנט , בדרכי ליעד ברחובות ת"א העיר את עיני שלט צהוב "תיקון חלונות חשמל" והמקום הוא בכלל של התקנות מולטימדיה ואזעקות , אז נכנסתי פתחתי תדלת שכבר מפורקת וסיפרתי לבחור שם על הבעיה .. היו לו עיני רנטגן אפילו לא התכופף לראות "זה בדרך כלל כל המנגון לא יודע אני צריך להזמין לבדוק אם יש משו בסביבות 800 - 1000 שקל " אני : אהה טוב וברחתי .. גם 200 שקל לא הייתי משאיר לך ! בקיצור לא היה רציני בכלל ועוד אחד שהתבלבל וחשב שאני תייר . המשכתי לדרכי משם לקיבוץ גלויות ע"פ דפי זהב, הגעתי , קיבל אותי עמרם בחור מאוד מאוד נחמד וצנוע בדיוק ה "אנשים של פעם" שהתפללתי למצוא אחד כזה ולא האמנתי שזה קרה ,"אל תדאג אצלנו יותר זול מביטוח לאומי הרבה אתה לא תשלם" תוך כדאי שהוא עם הראש בתוך הדלת ומסתכל על הבעיה פתח כמה ברגים כיוון משו וסגר "לא יפול לך יותר" העיניין לקח כ 5 דקות לכל היותר מיותר לציין שהמחיר היה מגוחך , יצאתי מבסוט עד הגג יאמר לזכותו שגם הציע ודאג לי לסגירה של הדלת חזרה (לאחר התשלום ולפני שהתארגנתי ללכת לדרכי) כל החלקים של הדלת היו בבית למעט המתג של החלון, אז הוא התחיל להסביר לי בלי שביקשתי איך לסגור אותה בלי לשבור קליפסים וכו' , באמת שאני מרגיש שלא הצלחתי לבטא את הדברים כמו שהיו אבל בקיצור ולעיניין אדם מקצועי וישר ולא דופק מחיר שירות פשוט אין לי מילים מומלץ .יצאתי כ"כ מרוצה שידעתי שהוא יזכה לפידבק ממני בפורום . פשוט מקום מושלם לבעיות כאלה ויתרון שהוא מתמחה אך ורק בזה וכל המקום מוקדש לזה .

בסרגליק את עמרם

קיבוץ גלויות 7 תל אביבותק ונסיון מעל 50 שנה.

35 שנות ניסיון בתחום הזגגות,

תיקון מנגנוני הרמת חלון ידני + חשמלי. ביצוע כל עבודות הזגגות לרכב, משאית, אוטובוס, טרקטור, החלפת והתאמת מראות

טלפון:makegif2.pl?cust_id=4388870&heading_code=28020

27112011419.jpg

27112011421.jpg

27112011422.jpg

פורסם

אז בסוף מה בדיוק נעשה וכמה שילמת ?

אגב, דובר פה על ריסוס שמן על המסילות של החלון- אם מישהו יכול להגיד איך בדיוק עושים את זה ומה צריך לפרק אם בכלל, אני אשמח. החלון אצלי התחיל לעלות קצת לאט לאחרונה

פורסם

לא מרססים שמן במסילות חלונות רכב כי הוא סופח אליו אבק ולכלוך.

כן מרססים בתרסיס סיליקון להחלקה ואם אינך רוצה לחפש ולקנות מיכל כזה, אז רוב זגגי הרכב יעשו לך את זה כשרות חינם.

בברכה - רפי לין

פורסם

אז ככה הוא הסביר לי שהחלון עולה יש התנגדות מאוד גבוהה בגלל שהוא למעשה עולה עקום ואיבד את האיזון שלו ואז למעשה נוצר לחץ במסילה והחלון נופל ,פותחים כמה ברגים שם מעלים עד הסוף ואז זה כנראה מתיישר וסוגרים . את המסילות משמנים עם גריז ואת כל הגומי שבדלת (החלק הנגיש מרגע שהחלון יוצא מהדלת) שמים ספרי סיליקון

• תוכן חדש...