Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצוין, עוד ניצחון.

דומה מאד למקרה בו לפני חודש, לאחר מאבק בן חצי שנה, ערר שהגשתי בשם לקוח שלי התקבל, ומ- 120,0000 ש"ח שנדרש לשלם נותר סכום של 21,000 ש"ח - הוא הסכום על פי החשבונית המקורית.

כן ירבו.

חמי

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

שלום לכולם

אם אני מבין נכון ?

חשבתי שההתעללות בנו מצד המכס הסתימה כבר ואנשים כדוגמת זלטין פסו מהעולם.

עד מתי הממסד יאמלל את אספני הרכב? :roll:

פורסם
שלום לכולם

אם אני מבין נכון ?

חשבתי שההתעללות בנו מצד המכס הסתימה כבר ואנשים כדוגמת זלטין פסו מהעולם.

עד מתי הממסד יאמלל את אספני הרכב? :roll:

עד מתי? סבתא ננה היתה מספרת את הסיפור הבא:

"לפני הרבה שנים, אולי מאתיים, בכפר מרוחק בפולין המושלגת, היה פריץ אחד גוי ולא חכם במיוחד. אותו פריץ היה לו שיגעון מיוחד לכלבים. הוא אהב לסרק אותם, להלביש להם אפודות קטנות, לפנק אותם במיני מטעמים, בקיצור... כל מה שהוא מנע מהיהודים שחיו בכפר שלו, הוא השקיע בכלבים.

יום אחד נכנס באותו פריץ שיגעון והוא מחליט ללמד את הכלב שלו לדבר. היות והוא מעריך את חכמתם של היהודים ומצד שני רוצה גם קצת להתעלל בהם, הוא ניגש למושק'ה – יהודי בר אוריין שידוע בחריפות שלו, ומבקש ממנו, שילמד את הכלב שלו לדבר כמו בנאדם או שהוא כבר ידאג למרר את חייו.

לא יהודי כמו מושק'ה, יטמן את ידו בצלחת, כשמזדמנת לפניו כזו הזדמנות פז. ובמקום להתקף בבהלה, הוא חושב קצת ועונה לפריץ במלוא הרצינות, ש"זה יעלה הרבה כסף וגם ייקח לא מעט זמן". הפריץ שואל "כמה?" ומושק'ה עונה, "שבערך בחמש שנים הוא חושב שהוא יצליח ללמד את הכלב לדבר", ודורש בשכרו סך מפולפל של 5,000 רובל. אחרי הכל, הוא נדרש לעשות את הבלתי אפשרי. הפריץ הולך ומושק'ה שב לביתו, כשבאמתחתו 5,000 רובל טבין ותקילין.

כשהוא מגיע וזוגתו רואה את הכסף היא נחרדת ובטוחה שהוא גנב אותו, אך לאחר שהוא מספר לה את הסיפור, היא מזועזעת אף יותר וצועקת: "גיוואלד! השתגעת?! אתה רוצה שהפריץ יהרוג אותנו? איך תלמד כלב לדבר?" אבל מושק'ה לא נבהל ואומר לה בהגיון: "תראי אשתי, חמש שנים זה הרבה זמן – או שהכלב ימות, או שהפריץ ימות או שמשיח יבוא..."

*כל המייחס דמויות בסיפור לדמויות אמתיות עושה זה על דעתו האישית בלבד!

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן היקר, בפולין המושלגת המטבע שהיה נהוג הוא זלוטי ולא רובל....

ולעניין עצמו. אני מכיר יותר ממקרה אחד בו יבואני רכבי אספנות שילמו שומת מכס נמוכה, נמוכה מאוד מכפי ערכו האמיתי של הרכב. גם בתקופה הממש אחרונה.

אז לכל מטבע יש שני פנים. והמדינה לא תמיד לא בסדר.

פורסם

ולעניין עצמו. אני מכיר יותר ממקרה אחד בו יבואני רכבי אספנות שילמו שומת מכס נמוכה, נמוכה מאוד מכפי ערכו האמיתי של הרכב. גם בתקופה הממש אחרונה.

אתה מוכן להסביר להדיוטות את המשפט המוכחל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גם השומה הנמוכה עדיין גבוהה פי 16 מהרמות המקובלות של מכס בעת הכנסת רכב לארה"ב - 6% מס.. :roll:

פורסם

היום סיפר לי חבר שיבא שברולט אימפלה מודל 1973 2 דלתות במצב טוב אבל רחוק מלהיות מושלם .

הוא שילם בעבורה 5200$. מחיר מחירון קראוס דרגה #1 הינו 9500 $ (רכב במצב מושלםםםם)

איך למען השם החבר נדרש לשלם 68000 ש"ח ?

השמאי אכל פטריות לפני מתן השמאות?

פורסם

שיטת מצליח עובדת. אלא אם כן מפשילים שרוולים, מגישים ערר, נלחמים על האמת ומנצחים.

יום טוב,

חמי

פורסם

בהנחה שהנתונים נכונים ערך הרכב C.I.F הוא כ 18000 דולר .

אכן פטריות הזיה מהסוג המשובח ביותר .

ערר היא התשובה העגומה לנושא כי כדי לשחרר ראשית צריך לשים ערבות בגובה המיסים או לתת פיקדון באותו סכום לחילופין להשאיר את הרכב בנמל / בונדד.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
בהנחה שהנתונים נכונים ערך הרכב C.I.F הוא כ 18000 דולר .

אכן פטריות הזיה מהסוג המשובח ביותר .

ערר היא התשובה העגומה לנושא כי כדי לשחרר ראשית צריך לשים ערבות בגובה המיסים או לתת פיקדון באותו סכום לחילופין להשאיר את הרכב בנמל / בונדד.

ערר היא האופציה הפחות רעה בין אלה הקיימות.

וכי מה הפתרון, לוותר ולהותיר את הרכב בנמל?

היה סמוך ובטוח - אם הערר מוצדק ואם קיימים כל המסמכים הרלוונטיים להוכחת אמיתות הרכישה - סיכויי הערר טובים להתקבל.

מניסיון. אז הלקוח שלי מסר ערבות בנקאית, זה נכון, אולם זו הוחזרה לו ובסופו של דבר מדרישה מופרכת של 120,000 ש"ח לא נותר דבר ושולם המס בדיוק בהתאם לחשבונית - 21,000 ש"ח.

חמי

פורסם

כנראה לא הבנת. אני בעד הערר רק מצער שלפני הגשתו אתה נזקק ל"חסדי "הבנק או להשאיר לתקופת הערר את הרכב בפיקוח המכס ולזה מתווספים הוצאות נוספות שלך כמו שמאי נגדי ,עו"ד וכו'

והמעצבן בשיטה , שהמוכס להבדיל מה(א)שמאי לא בודק את השומה כדי לראות אם יש בה הגיון.

כי לפי הדוגמה שהובאה מחירון קראוס ברמה הגבוהה ביותר לרכב 9500$ + בערך עוד 2000 $ הובלה והוצאות אז איך מגיעים ל 18000$ ערך כפי שנדרש בעל הרכב לשלם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
כנראה לא הבנת. אני בעד הערר רק מצער שלפני הגשתו אתה נזקק ל"חסדי "הבנק או להשאיר לתקופת הערר את הרכב בפיקוח המכס ולזה מתווספים הוצאות נוספות שלך כמו שמאי נגדי ,עו"ד וכו'

והמעצבן בשיטה , שהמוכס להבדיל מה(א)שמאי לא בודק את השומה כדי לראות אם יש בה הגיון.

כי לפי הדוגמה שהובאה מחירון קראוס ברמה הגבוהה ביותר לרכב 9500$ + בערך עוד 2000 $ הובלה והוצאות אז איך מגיעים ל 18000$ ערך כפי שנדרש בעל הרכב לשלם.

ישה, זה נכון. השיטה עקומה לחלוטין וכדי ליישר את הדברים דרושים זמן, כסף והמון אורח רוח.

• תוכן חדש...