Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה הרתיחה אותך? להכפיש שמו של מגזין (עכשיו יש את שם המגזין בכתבה) או לעשות ספינים של מידע בשביל כותרות זה בסדר.

ותודה לאל שכל היום שוטרי תנועה מקבלים קללות וגידופים, חס ושלום הם היו עושים את העבודה שלהם ומונעים תאונות ועבירות תנועה מסוכנות ויפסיקו לשבת על התחת עם ממל"ז ולתפוס נהגים בישורות עם ראות קילומטרים קדימה.

לא סתם הם הגיעו לשמו של המגזין, והמבין יבין.

שוטרי משטרת התנועה אוכפים את חוקי מדינת ישראל, שנחקקים בכנסת ישראל ע"י 120 חברי כנסת שנבחרים על ידינו.

השוטרים לא חוקקו את החוקים ולא שופטים אנשים שעוברים עליהם, אלא רק אוכפים אותם.

יש לא מעט חוקים שלא מוצאים חן בעיני; אני, לדוגמא, מאד אוהב בחורות צעירות.

הן יפות, תמימות ורעננות.

אבל אם אני אבעל בת 14 אני אולי יהנה, אבל יהיה צפוי לעמוד לדין ולקבל עונש שהולם את מידת העבירה, מה לעשות, אלו חוקי מדינת ישראל.

אי לכך ובהתאם לזאת, תמיד כדאי להזכר במשפט האלמותי - אל תבכה כמו תינוק אל דברים שעשית כמו גבר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה שיש חוקים אני מסכים איתך אחדים מהם מטומטמים ולא הגיוניים אבל למזלנו כולנו בני אדם עם שיקול דעת ושוטר יכול להחליט עדיין מה לאכוף בקפידה ומה פחות חשוב לאכיפה. :?

וכיוון שחוקי ישראל לא מדברים על כל כביש וכל פניה אז זה הנחיות משטרת ישראל, משטרת התנועה והשוטר בניידת לעשות את ההחלטה הנכונה מה חשוב יותר ומה חשוב פחות.

אני חושב שנהיגה בשיכרות, חצית קו לבן, מעבר באור אדום ואכיפה בכבישים מסוכנים יותר חשובה ממישהו נסע 200 קמ"ש מה לעשות כנראה אני משוגע. :roll:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

סה"כ, עבר על החוק, ויקבל את מה שמגיע לו. זה שהוא כתב רכב, מעולה, ככה יש תקווה שאם יקבל שלילה לשנה זה גם יפגע בעבודה שלו - עונש הרבה יותר ראוי לאדם ששם אתם יודעים מה על כל מי שסביבו. וזה בדיוק מה שהוא עשה, כי לא משנה כמה הוא מיומן (מי ישמע, כתב רכב, לא נהג ניסויים של מרצדס), אם לרגע איבד את הריכוז (כי הפלאפון שלו צלצל, כי אמרו משהו ברדיו, כי ראה חזיר בר בצד הדרך - לא משנה), ובדיוק מישהו ביצע עקיפה "רק" ב120 קמ"ש, שניהם ימותו.

פורסם

לאלו שתוקפים את אנשי המגזיןף עיצרו לרגע וקחו אויר, שתו כוס מים.

תבינו על מה הם מתלוננים, לא על עצם קבלת הדו"ח, אלא על זה שמשטרת התנועה שכחו שהם גוף אכיפה, לא צהובון תאב פירסום.

העובדה שבמקרה הנהג הנתפס הוא עובד מגזין רכב שברשותו רכב מבחן, לא מצדיקה את הריצה שלהם לתקשורת הצהובה כמו ילד שמצא כמה מטבעות ורץ לקנות ממתק, זה מכפיש מגזין רכב שלם ובעקבות כך קהילה שלמה של חובבי רכב שמזוהים עם המגזין.

תעודת עניות למשטרת התנועה וביזיון.

אני במקום אנשי המגזין, הייתי בודק אפשרות של תביעת דיבה בשם המגזין.

פורסם

אי אפשר לתבוע דיבה על עובדה נכונה.

מה שכן :

1. המשטרה היא בהחלט תאבת פירסום. לשון ההודעה אולי נכונה אבל נועדה בפרוש ליצירת יחסי ציבור ועניין ממעשה שקורה בארץ מדי יום.

2. חלק גדול מחברי הפורום פה הם חבורת מתחסדים. אם אתם מרשים לעצמכם לעבור את המהירות המותרת - מי יכול לקבוע איפה הגבול? אתם מרשים לעצמכם לנסוע 120 אבל 200 זה מוגזם? הפוסל במומו פוסל, ואם החלטתם שאתם מעל חוקי התנועה - אין לכם לקבוע חוקי תנועה חדשים לאנשים אחרים...

פורסם
סה"כ, עבר על החוק, ויקבל את מה שמגיע לו. זה שהוא כתב רכב, מעולה, ככה יש תקווה שאם יקבל שלילה לשנה זה גם יפגע בעבודה שלו - עונש הרבה יותר ראוי לאדם ששם אתם יודעים מה על כל מי שסביבו. וזה בדיוק מה שהוא עשה, כי לא משנה כמה הוא מיומן (מי ישמע, כתב רכב, לא נהג ניסויים של מרצדס), אם לרגע איבד את הריכוז (כי הפלאפון שלו צלצל, כי אמרו משהו ברדיו, כי ראה חזיר בר בצד הדרך - לא משנה), ובדיוק מישהו ביצע עקיפה "רק" ב120 קמ"ש, שניהם ימותו.

בפעם העשר בשרשור הזה - זה לא כתב רכב.

ואגב, לפני כמה שנים נסעתי לאילת דרך מצפה רמון, ובישורת הארוכה הגעתי ל-220. רק שתדע, ששמתי אתה יודע מה על כל מי שסביבי - גמלים, שועלים, יתושים, נמלים ואפילו חזירי בר! מזל שלא תפסה אותי משטרה. היו שמים אותי בכלא על הפרעה לחזיר בעת מילוי תפקידו (שזה לאכול, לחרבן ולהתפלש בבוץ, בגדול).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני באמת לא מבין למה צדקנים, חסידי אומות העולם וחרטטנים למיניהם גולשים בפורום של חובבי מכוניות ומהירות בין השאר!!!

לכו חפשו לכם פורום אחר לרבוץ בו ולז**ן את השכל, וכן אני יודע שזה פורום חופשי ובלה בלה בלה, אבל ראבק חלאס, אתם מחליאים את השועלים את התגובות שלכם.

אגב, אני נסעתי גם על 260 קמ''ש בכביש ציבורי, לכו עם זה למשטרע ותלשינו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
לא סתם הם הגיעו לשמו של המגזין, והמבין יבין.

שוטרי משטרת התנועה אוכפים את חוקי מדינת ישראל, שנחקקים בכנסת ישראל ע"י 120 חברי כנסת שנבחרים על ידינו.

השוטרים לא חוקקו את החוקים ולא שופטים אנשים שעוברים עליהם, אלא רק אוכפים אותם.

יש לא מעט חוקים שלא מוצאים חן בעיני; אני, לדוגמא, מאד אוהב בחורות צעירות.

הן יפות, תמימות ורעננות.

אבל אם אני אבעל בת 14 אני אולי יהנה, אבל יהיה צפוי לעמוד לדין ולקבל עונש שהולם את מידת העבירה, מה לעשות, אלו חוקי מדינת ישראל.

אי לכך ובהתאם לזאת, תמיד כדאי להזכר במשפט האלמותי - אל תבכה כמו תינוק אל דברים שעשית כמו גבר.

אם אכן כל העבירות היו נאכפות אז לא הייתה בעיה. אבל ברגע שהמשטרה לוקחת את החוק ומחליטה אילו עבירות היא אוכפת ואילו לא,פה מתחילה הבעיה.

למה אני צריך לראות ניידת נוסעת אחרי רכב בכביש מהיר בלילה בנתיב השמאלי כאשר הכביש ריק לגמרי ולא עוצרת אותו? יותר מזה,הניידת ביצעה בעצמה עבירה ועקפה אותו מימין והמשיכה בנסיעתה.

כאשר אני עומד עם אורות חירום בשולי הכביש,ו3 ניידות עוברות אותי בזמן של 10 דקות,אף אחד לא חשב לעצור להגיש עזרה כמחויב בתפקידם! אותי זה מקומם,שאחר כך יעצרו אותי על 110 קמ"ש באמצעים טכנולוגים מתוחכמים ויבחרו להסתתר תוך כדי כאחרון ארגוני הפשע כדי לתפוס אותי,כן אותי זה מקומם!

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

כפי שעולה מתגובתך ניתן להבין כי אותו נהג ציין במפורש בשיחתו עם השוטר שהוא עובד במגזין רכב, והמכונית ברשותו לצורך מבחן דרכים.

לא ניתן, אלא אם אתה שוטר (או טרחן סדרתי)

אם צמיג היה מתפוצץ מה הנהג היה עושה?

אותו דבר שהוא היה עושה ב-120.

וממתי 200 קמ"ש במרצדס זו "קריעה"?

לאילו מהירויות אתה חושב מתכננת מרצדס, חברה גרמנית, את המכוניות שלה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גרמניה חסידת כלי הרכב המהירים עם לובי יצרנים ונהגים חזק ביותר נאלצו להתקפל ולהגביל את המכוניות שלהם היכולות לנסוע ומתוכננות לנסוע במהירות של מעל 250 קמ"ש ,רק ל-250 קמ"ש.

אבל זה רק בגלל הלחץ של הירוקים .

אפילו הצמיגים בנויים לעמוד בפני המאמצים הללו.

במדינת ישראל החליטו בהחלטה "נמהרת " להעלות את המהירות בקטעי דרך מסויימים מ 90 ל 100 ואפילו למהירות הדמיונית של 110.

האם נעשו שיפורים הנדסיים שיצדיקו את השינוי הדרמטי ?

לא ולא , סתם בהחלטה שרירותית. אז מה יגידו כל הצדקנים שעד אז הטיפו לנו לנסוע שם 90.

יש כבישים בארץ שאין בעיה הנדסית / טכנית לנסוע בהם במהירות של 200 קמ"ש ללא חשש בטיחותי.

רק מה

כיוון שיש נהגים "מהירים" המתנחלים בשמאל על 89 קמ"ש אז צריך לנסוע במסלול הימני.

ונכון כשאתה נוסע 200 ואחרים עומדים ב 90 יש בעיה.

דוברות המשטרה צריכה להוכיח כי היא עושה , אחרת יפטרו אותם , אז מה יותר פיקנטי מסיפור כזה .

וקרמבו יש במשטרה אינטלגנטים ובעלי השכלה גבוהה , ויש גם דבילים , אני מניח כמעט כמו בכל מקום עבודה אחר בשירות המדינה,

ואני מניח כי גם אצלך לא כולם בוגרי אוקספורד או הרווארד.

"

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, כשבאים לקבוע הגבלת מהירות בכביש מסויים, מעבר לשיקולים פוליטיים מביאים בחשבון כמה גורמים;

1. אורך הכביש.

2. עומס תנועה.

3. נפח תנועה של משאיות ואוטובוסים.

בישראל ישנה תנועה רבה של כלי רכב כבדים, ובניגוד לגרמניה, למשל, שם יש נתיב מיוחד לכלים כבדים, בארץ הם מחזיקים בנתח משמעותי מנפח התנועה.

אתה בטח לא מצפה שמשאית תסע בנתיב הימני על 90 קמ"ש ותיעקף ב 180 קמ"ש מהשמאל, ולכן יש הגיון ביצירת פער מהירויות סביר בין המשתמשים בכביש.

או לחילופין לאסור כניסת כלי רכב כבדים לכבישים בהם תועלה המהירות המותרת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לאלו שתוקפים את אנשי המגזיןף עיצרו לרגע וקחו אויר, שתו כוס מים.

תבינו על מה הם מתלוננים, לא על עצם קבלת הדו"ח, אלא על זה שמשטרת התנועה שכחו שהם גוף אכיפה, לא צהובון תאב פירסום.

העובדה שבמקרה הנהג הנתפס הוא עובד מגזין רכב שברשותו רכב מבחן, לא מצדיקה את הריצה שלהם לתקשורת הצהובה כמו ילד שמצא כמה מטבעות ורץ לקנות ממתק, זה מכפיש מגזין רכב שלם ובעקבות כך קהילה שלמה של חובבי רכב שמזוהים עם המגזין.

תעודת עניות למשטרת התנועה וביזיון.

אני במקום אנשי המגזין, הייתי בודק אפשרות של תביעת דיבה בשם המגזין.

+1.

מסכים עם כל מילה למעט נושא הדיבה.

אין עילה לתביעה אבל בהחלט תעודת עניות לדרדסים.

יום יבוא ואני אמצא את הדרך לכפר שלהם ואז...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
שאביא קישורים מיו-טיוב של אנשים שמתהפכים ב-8 קמ"ש? לא חסר.

די לשטויות!

כן ,תביא לי בבקשה קישור של רכב שמתהפך ב8 קמ"ש וכתוצאה מכך עף לצד השני של התנועה.

עכשיו תפעיל את הראש ותחשוב כמה פעמים ולאיזה מרחק יעוף רכב שהתהפך ב8 קמ"ש וכמה פעמים יסתובב ולאיזה מרחק יעוף רכב שהתהפך ב201 קמ"ש.

רוני-אני לא מנסה לקטול אף אחד, זה גם לא מעניין אותי, כל מה שאמרתי זה שחוק זה חוק ,נתפסת? -תשלם.

אני גם לא חושב שזה היה כמו שנכתב בYNET, לדעתי פשוט מדובר בעיתונאים שראו כתב רכב (או סתם עובד במגזין)שעובר על החוק ו"חגגו" על הידיעה הזאת, בדיוק כמו שכל נהג (ועיתונאי) בארץ "חוגג" כשמצלמים ניידת חונה בחניית נכים.

מה שאני לא אוהב זה המשפט שאני שומע אותו כתירוץ לכל דבר "מתאים לתנאי הדרך" ,מי הכתב (או לא) הרכב הזה בכלל? או כל אחד אחר שיחליט מהי המהירות המתאימה? אני מבין את המושג הזה כשמדובר ב120 אפילו 130 קמ"ש אז בסדר, אבל ב200 קמ"ש?

אם כל אחד היה קובע לעצמו את החוקים "הסבירים", אז אוי ואבוי לנו, בשביל זה יש חוק ובין אם אנחנו מסכימים איתו או לא צריך לציית לו.

מישהו יודע באיזה רכב מדובר?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...